Kyle Chalmers Ibu Bapa Bernilai Bersih Bapa Brett dan Ibu Jodie Chalmers

Kyle Chalmers Ibu Bapa Bernilai Bersih Bapa Brett dan Ibu Jodie Chalmers

Nilai Bersih Kyle Chalmers, Ibu Bapa, Bapa Brett dan Ibu Jodie Chalmers- Kyle Chalmers ialah seorang atlet dan perenang yang sangat terkenal yang muncul di atas dalam larian tanpa cela di Sukan Komanwel.

Ketika dewasa, anjing terkemuka Olimpik itu melihat masa depannya sebagai “satu lagi permainan” yang akan membantunya kekal sihat.

Kemudian dia suka bermain bola sepak. Walaupun dia sangat bertenaga untuk bola sepak, nasib mempunyai rancangan yang berbeza untuknya.

Chalmers yakin untuk terus berenang. Tidak lama kemudian, pada usia 18 tahun, dia memukau dunia dengan menjadi bos gaya bebas 100m Olimpik Australia yang paling diingati dalam 100 tahun di Sukan Olimpik Rio 2016.

Dalam pertemuan dengan Saluran Olimpik, Kyle mendedahkan pemujaannya terhadap Peraturan Aussie.

Mengiklankan. Tatal untuk meneruskan bacaan.

Beliau berkata tiga pembedahan jantungnya telah memberikan penghargaan yang lebih besar kepadanya dan dia mahu menjadi warga Australia pertama memenangi emas Olimpik berturut-turut dalam 100m gaya bebas, yang telah dicapainya.

Kyle Chalmers Nilai Bersih: Perolehan dan Perjanjian Pengesahannya

Seperti yang ditunjukkan oleh Jawatankuasa Olimpik Australia (AOC), Olimpik Australia dibayar $20,000 untuk emas, $15,000 untuk perak dan $10,000 untuk gangsa.

Read More :   Pasukan 1 NBA tidak mahu ada kaitan dengan Montrezl Harrell

Akibatnya, nilai bersih Kyle mungkin dalam jumlah dolar yang tinggi sebagai pemenang pingat emas Olimpik.

Begitu juga, Chalmers dilaporkan mengumpul $26,000 setahun, mungkin menjadikannya salah seorang perenang Australia yang diberi pampasan paling murah.

Sumber pendapatan utamanya ialah profesion renangnya.

Dia juga telah menerima ganjaran wang tunai untuk tiga kepujian yang dicapainya di Sukan Olimpik Rio. Sebagai sebahagian daripada program pembiayaan insentif hiasan Adidas, kerajaan Australia memberikan $20,000 dalam bentuk emas dan $10,000 dalam anugerah gangsa pada 2016.

Mengiklankan. Tatal untuk meneruskan bacaan.

Lagipun, wira Olimpik itu telah menandatangani perjanjian organisasi jangka panjang dengan Adidas untuk kerjasama masa depannya di Sukan Olimpik Tokyo menjelang akhir tahun 2020.

Chalmers juga dikaitkan dengan Therabody, jenama peralatan terapi fizikal yang dia gunakan sejak kecederaan sikunya. Melalui hiburan maya, beliau sering berbincang dan menyiarkan tentang jenama tersebut.

Begitu juga, dia bekerja dengan ‘Fuel my Soul’ untuk mencipta siri tentang perjalanannya ke Sukan Olimpik Tokyo yang dipanggil ‘Street to Tokyo 2020ONE’.

Ibu bapa Kyle Chalmers, bapa Brett dan ibu Jodie Chalmers

Kyle dilahirkan pada 25 Jun 1998, di Port Lincoln, Australia Selatan, kepada Jodie Chalmers dan Brett Chalmers.

Read More :   3 Aplikasi Membaca Novel Terbaik dan Aplikasi Menjana Wang Terbanyak

Bapa Chalmers ialah bekas pemain bola sepak peraturan Australia yang bermain di AFL.

Beliau telah menerima pelbagai penghormatan, termasuk Pingat Jack Oatey dan dinobatkan sebagai pemain terbaik perlawanan Port Adelaide sebanyak empat kali. Walau apa pun, tiada bukti ibunya.

Mengiklankan. Tatal untuk meneruskan bacaan.

Perenang itu mempunyai beberapa nama panggilan, termasuk The Big Tuna, King Kyle dan ‘Beam’ Chalmers.

Dia dibesarkan bersama adik lelakinya, Jackson Chalmers, yang kini membujang selepas berpisah dengan Madison Wilson pada pertengahan 2020.

Baca Juga: Apa Berlaku Kepada Ian Thorpe? Kemas kini mengenai penyakit dan kesihatan perenang yang sudah bersara

Kyle Chalmers, OAM, ialah perenang kompetitif Australia

Kyle ialah seorang perenang yang secara amnya serius menyasarkan Australia. Chalmers akan bersaing dalam Olimpik seterusnya selepas memenuhi semua keperluan untuk Sukan Tokyo dalam 100m gaya bebas di Percubaan Olimpik Australia.

Chalmers ialah atlet Olimpik tiga kali, memenangi satu emas dan dua gangsa di Rio.

Pencapaian paling ketara Chalmers ialah memenangi pingat emas di Sukan Olimpik Rio pada usia 18 tahun.

Mengiklankan. Tatal untuk meneruskan bacaan.

Beliau juga mempunyai 17 Kejohanan Dunia, Kejohanan Pan Pasifik, Sukan Komanwel dan anugerah Olimpik.

Read More :   5 perkataan huruf dengan 'Y' dan 'H' di dalamnya – Wordle Clue » NewsMixed » NewsMixed

Dia mempunyai tujuh Kejohanan Dunia Remaja dan tiga pingat gangsa dari Sukan Olimpik Remaja 2014.

Dia memenangi acara 100m gaya bebas dalam masa 47.51 saat pada hari Isnin, sehari selepas mencipta rekod Sukan Komanwel dalam pusingan kelayakan di Birmingham, Great Britain.

Tahun ini, dia berada di tempat kedua di dunia di belakang pemain Romania berusia 17 tahun, David Popovici, yang berenang 47.13 pada pertemuan besar pada bulan Jun.

Perenang itu memberitahu Australia’s Seven Network bahawa kemenangan itu luar biasa.

Namun, malangnya, dia fikir dia cuba untuk menyertai yang terakhir selepas semua yang berlaku.

Mengiklankan. Tatal untuk meneruskan bacaan.

Kyle bersyukur kerana dia dapat menutupnya sehingga ke tahap di mana dia boleh bangkit dan menang malam ini, tetapi dia percaya bahawa ini adalah peluang untuk semua orang untuk berkembang dan tidak ada orang lain yang perlu melalui apa yang dia lalui. beberapa hari lepas.

Share