Kunci Jawapan Brain Out Tahap 33

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 33

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 33 – Memperkenalkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di kedai mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang kita tidak fikirkan pun.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan fungsi bantuan dalam Brain Out dalam setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda benar-benar telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   Pautan Semakan Loteri Kebangsaan baharu

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton iklan 2x.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami memberikan anda Kunci Jawapan Brain Out Tahap 33 untuk bertanya soalan Bagaimana anda boleh makan lobak merah?

Read More :   Adakah anda memerlukan modal teroka? Jom mohon pinjaman online dengan mudah

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 33 – Bagaimana hendak makan lobak merah?

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 33

soalan: Bagaimana anda boleh makan lobak merah?

Jawapan: Ketuk dan tahan lobak merah, kemudian seret ke hadapan arnab, maka arnab akan memakannya.

Jawapan Penjelasan: Jika selalunya arnab yang mencari lobak merah untuk dimakan, pada tahap otak 33 ia sebenarnya adalah sebaliknya, iaitu lobak merah datang kepada arnab untuk makan.

Jadi adakah anda tahu? Kunci jawapan soalan Brain Out Tahap 33: Bagaimana saya boleh makan lobak merah? Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Ini adalah kunci kepada penjelasan dan jawapan soalan tahap otak 33: Bagaimana anda boleh makan lobak merah?Semoga jawapan dan penerangan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh melangkah ke peringkat seterusnya.

Share