Kunci Jawapan Brain Out Tahap 32

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 32

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 32 – Memperkenalkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di kedai mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang kita tidak fikirkan pun.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan fungsi bantuan dalam Brain Out dalam setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda benar-benar telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   Jam Serbuan Pokémon GO untuk hari Rabu 27 Julai 2022

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton iklan 2x.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami memberikan anda Kunci Jawapan Brain Out Tahap 32 untuk bertanya soalan Arahkan kereta ke papan tanda.

Read More :   Pengantin Lelaki Tanpa Had Bab 351 - NovelHeart.com

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 32 – Tugasan : Arahkan kereta ke papan tanda

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 32

soalan: Arahkan kereta ke papan tanda

Jawapan: Seret teks “Arahkan kereta ke papan tanda» ke bawah, kemudian seret imej awan ke bawah atau ke tepi. Selepas itu ketulan ais di hadapan kereta akan cair. Selepas mencairkan kereta akan berjalan.

Jawapan Penjelasan: Kerana ada es di hadapan kereta, sudah tentu anda tidak boleh menyeberangi jambatan. Sebab tu kita kena buang ais supaya jalan tak tersumbat.

Jadi adakah anda tahu? Kunci Jawapan Soalan Brain Out Tahap 32: Pandu kereta ke papan tanda. Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Ini adalah kunci kepada penjelasan tahap otak 32 dan jawapan dengan soalan: Arahkan kereta ke papan tanda.?Kami berharap jawapan dan penjelasan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh melangkah ke peringkat seterusnya.

Share