Kunci Jawapan Brain Out Tahap 31

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 31

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 31 – Memperkenalkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di kedai mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang kita tidak fikirkan pun.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan fungsi bantuan dalam Brain Out dalam setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda benar-benar telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   Asalkan awak sayang saya Drama

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton iklan 2x.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami memberi anda kunci jawapan Brain Out Tahap 31 untuk soalan itu Dan rakan anda dan ibu anda berada dalam bahaya, siapa yang akan anda selamatkan?

Read More :   Pautan πŸ‘‰files.catbox.moe/oetp6n.mp4?fbclid menjadi Virus Baru

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 31 – Siapa Akan Anda Simpan?

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 31

soalan: Dan rakan anda dan ibu anda berada dalam bahaya, siapa yang akan anda selamatkan?

Jawapan: Simpan kedua-duanya dengan mengklik pada ibu dan rakan menggunakan 2 jari pada masa yang sama, kemudian leret ke atas.

Jawapan Penjelasan: Kalau boleh kenapa nak pilih satu, memang sama dengan soalan di atas. Kawan dan ibu bersama

Jadi adakah anda tahu? Kunci Jawapan Soalan Brain Out Tahap 31: Teman wanita dan ibu anda berada dalam bahaya, siapa yang akan anda selamatkan? Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Ini adalah penjelasan dan kunci jawapan untuk latihan otak tahap 31 dengan soalan: Teman wanita dan ibu anda juga dalam bahaya, siapa yang akan anda selamatkan?? Semoga jawapan dan penerangan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh melangkah ke peringkat seterusnya.

Share