Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28 – Memperkenalkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di gedung mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang kita tidak fikirkan pun.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan ciri bantuan dalam Brain Out dalam setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda benar-benar telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   Sebuah syarikat baharu yang berpangkalan di London sedang menggegarkan dunia rumah kedua yang berkualiti

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton iklan 2x.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami telah menyediakan Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28 untuk anda bertanya soalan Klik pada Butterfly di atas soalan ini

Read More :   Senarai 5 huruf dengan UTY -Wordle Clues LA Press

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28 – Cari Semua Orang dalam Gambar

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28

soalan: Klik pada Butterfly di atas soalan ini

Jawapan: Seret soalan “Klik rama-rama atas soalan ini” di bawah imej rama-rama, kemudian klik rama-rama.

Jawapan Penjelasan: Yalah, mungkin ramai kawan terjebak dengan soalan atau gambar. Sekarang, kerana arahan mengklik rama-rama di atas soalan, kami menyeret soalan dengan menulis supaya ia berada di bawah imej rama-rama.

Jadi adakah anda tahu? Kunci Jawapan Brain Out Tahap 28 untuk soalan: Klik pada Butterfly di atas soalan ini. Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak web apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Adakah ini penjelasan peringkat otak dan kunci jawapan? 28 dengan soalan: Klik pada Butterfly di atas soalan ini.;Kami berharap jawapan dan penjelasan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua untuk melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya.

Share