Kunci Jawapan Brain Out Tahap 19

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 19

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 19 – Mempersembahkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di kedai mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang kita tidak fikirkan pun.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan ciri bantuan dalam Brain Out dalam setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda benar-benar telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   perkataan dengan isipadu 150+ m

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton 2 kali iklan.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami memberi anda kunci jawapan Brain Out Tahap 19 untuk soalan itu Yang mana boleh dimakan?

Read More :   Bagaimanakah keadaan gigi Alex Yee? Pelari Cina Adakah British?

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 19 – Masukkan zirafah ke dalam peti sejuk

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 19

soalan: Yang mana boleh dimakan?

Jawapan: Seret jejak dan gantikannya pada imej bantal, ia akan menjadi seperti makanan

Jawapan Penjelasan: Daripada lima imej di tingkatan 19, ia adalah imej benda yang tidak boleh dimakan. Jadi untuk jadikan gambar makanan yang boleh dimakan, seret gambar tapak kaki untuk diganti pada gambar bantal.

Jadi adakah anda tahu? Kunci Jawapan Soalan Brain Out Tahap 19: Yang mana boleh dimakan? Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak web apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Ini adalah kunci penjelasan dan jawapan untuk tahap otak 19 dengan soalan: Mana yang boleh dimakan? Semoga jawapan dan penerangan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh melangkah ke peringkat seterusnya.

Share