Kunci Jawapan Brain Out Tahap 18

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 18

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 18 – Memperkenalkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di kedai mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan daya imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang langsung tidak kita fikirkan.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan ciri bantuan dalam Brain Out pada setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   PROGRAM PENAJA JAMVAT JAMAICAN SEMASA « CmaTrends

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton iklan 2x.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami memberi anda kunci jawapan Brain Out Tahap 18 untuk soalan itu Kali ini mudah cinta! Jadikan persamaan ini benar.

Read More :   GB WhatsApp (WA GB) Kemas Kini Apk Pro Versi Terkini (Rasmi)

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 18 – Gajah Kesepian Di Sini, Mari Bantu!!

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 18

soalan: Kali ini mudah cinta! Jadikan persamaan ini benar

Jawapan: 1+0.7+0.3=2

Jawapan Penjelasan: Mungkin ada rakan anda yang masih keliru bagaimana untuk mendapatkan nombor 2. Untuk persamaan 1+0.7+0.3=2, sekarang kita boleh ambil nombor 2 dari tanda soal (?) dan tambah helaian dengan klik dan tahan nombor 1 dan seret ke tanda soal (?)

Jadi adakah anda tahu? Kunci Jawapan Soalan Brain Out Tahap 18: Kali ini, berikan yang mudah! Jadikan persamaan ini benar. Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak web apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Ini ialah panduan dan kunci jawapan untuk brain out tahap 18 dengan soalan: Kali ini, berikan dia soalan yang mudah! Jadikan persamaan ini benar. Semoga jawapan dan penerangan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh melangkah ke peringkat seterusnya.

Share