Kunci Jawapan Brain Out Tahap 17

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 17

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 17 – Mempersembahkan permainan yang kompleks untuk meningkatkan kebolehan IQ otak kita ternyata menjadi tarikan utama untuk permainan Brain Out. Permainan mengasah otak ini malah kini merupakan permainan paling popular yang dimuat turun di kedai mainan. Bermain permainan Brain Out memerlukan pengetahuan dan imaginasi yang tinggi, kerana dalam aplikasi permainan Brain Out kita boleh menjawab soalan yang agak sukar dengan jawapan yang kita tidak fikirkan pun.

Sudah tentu, jika kita tidak dapat menjawab soalan Brain Out dengan betul, maka kita tidak boleh meneruskan ke peringkat seterusnya. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan ciri bantuan dalam Brain Out pada setiap peringkat supaya anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya jika anda telah berputus asa dan benar-benar tidak dapat melepasi soalan dalam tahap itu.

Read More :   Tapak untuk membuat wang, adakah ia membayar?

Sekarang gunakan mod bantuan untuk pergi ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci. Untuk mendapatkan kunci ini, anda perlu menonton iklan Brain Out.? Jadi untuk 1 paparan iklan anda akan menerima 1 kunci. Maksudnya jika anda ingin ke peringkat seterusnya menggunakan 2 kekunci, maka anda perlu menonton iklan 2x.

Selain menonton iklan, anda juga boleh mendapatkan kunci dengan membelinya. Anda boleh membeli 10 kunci dengan harga Rp. 29,000 dan 40 kunci dengan harga Rp. 72,000. Selain menggunakan mod asas, anda juga boleh melengkapkan jawapan untuk pergi ke peringkat seterusnya tanpa melangkau dengan menjawabnya dengan betul dan mudah. Kami memberi anda kunci jawapan Brain Out Tahap 17 kepada soalan Manakah yang terbesar?

Read More :   Komik Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei Bab 22 Bahasa Indonesia

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 17 – Mana Yang Boleh Dimakan?

Kunci Jawapan Brain Out Tahap 17

soalan: Bantu itik minum air

Jawapan: Klik dan tahan Itik, kemudian seret ke atas di sebelah air

Jawapan Penjelasan: Ramai yang percaya bahawa itik akan minum air dari botol, jadi jawapannya masih tidak betul.

Jadi adakah anda tahu? Kunci jawapan soalan Brain Out Tahap 17: Bantu itik minum air. Kini anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya, tetapi jika anda mendapati sebarang soalan lain yang sukar untuk anda jawab, pergi ke tapak web apfinance.id ini. Kerana kami telah menyediakan semua kunci jawapan otak untuk semua peringkat dengan penjelasan.

Baca juga:

Inilah penjelasan dan kunci jawapan tahap otak 17 dengan soalan: Bantu itik minum air. Semoga jawapan dan penerangan yang kami huraikan di sini dapat membantu anda semua melengkapkan jawapan otak supaya anda boleh melangkah ke peringkat seterusnya.

Share