Kisah Viral Bonge dan Kurma ABG Citayam yang dilakukan di Sudirman

Kisah Viral Bonge dan Kurma ABG Citayam yang dilakukan di Sudirman

font.droppbuy.com– Kisah Viral Bonge dan Kurma ABG Citayam Buatan Sudirman. Hallo gaes Assalamualaikum Kembali bersama kami. Dalam pertemuan ini kita akan membincangkan tentang salah satu tiktokker yang sedang viral sekarang.

Dan jika anda ingin tahu tentang bonge dan sejarah temu janji. Saksikan laman web kami kerana kami akan memberikan maklumat tentang salah seorang adik-beradik Citayam yang sedang viral dan ramai yang mencarinya hanya untuk meminta gambar.

Baru-baru ini kawasan elit Sudirman, Jakarta. Digemari oleh ramai remaja dari Citayam dan Bojonggede. Fenomena ini dikenali sebagai gelombang citayam. Pada awal fenomena itu, beberapa remaja dari Citayam dan Bojonggede berpusu-pusu bermain di kawasan Sudirman.

Malangnya, tiada siapa yang tahu pasti siapa yang memulakan anak-anak Citayam ini bermain di kawasan elit. Tetapi ia menjadi trend apabila pasangan tua menamakan bonges dan kurma. Dia mendakwa baru menciptanya di kawasan Citayam.

Read More :   Novel Dekri Mans Bab 999

Bonge mendakwa berjaya menawan hati pujaan hatinya selepas meminum Nutrisari. Dan pasangan remaja yang menjalinkan hubungan ini juga mengakui mahu merasmikan hubungan mereka di peringkat perkahwinan. Dan ada rancangan untuk berkahwin bulan depan, kata Bonge dengan senyuman malu kekasihnya.

Video pengakuan lovebird ini menjadi viral malah mendapat respon daripada akaun Instagram rasmi Nutrisari. Produk pembungkusan minuman tanpa had yang akan menyediakan hadiah kedua. Yang kini ramai orang cari.

Bonge Dan Kurma

Dan sudah tentu sentiasa ada cerita lucu dan unik yang berlaku dalam kehidupan artis berbakat. Dan selepas mengejutkan peminatnya dengan guru bacaan yang cantik dan video parodi dongeng. Kenapa remaja yang menjadi viral kerana video temu bual yang lucu.

Read More :   Muat turun BlueStack Android Emulator 4.160.10.1119 Terkini

Pada mulanya video itu kelihatan seperti kandungan biasa. Kemudian timbul perasaan tidak menentu kerana kandungan yang serupa mula muncul dan muncul lagi dan lagi. Tanpa disedari video tersebut mula seronok untuk ditonton dan sedikit menghiburkan kita

Ternyata kandungan pencipta mempunyai pengikut yang ramai terutama di tiktok dan insagram. Mereka juga sangat tertumpu pada memburu untuk mencari elemen untuk digunakan sebagai sumber dalam video mereka. Namun fenomena yang muncul di media sosial itu tidak mustahil.

Dan bukan sahaja gaya fesyen mereka tetapi juga tingkah laku mereka yang kadangkala membuatkan orang tertanya-tanya. Video salah seorang daripada mereka muncul baru-baru ini. Dan mereka juga sering melepak di tepi jalan.

Kini bonge dan kurma merupakan salah seorang pemuda dari Citayam. Yang sekarang ni ramai yang nak ditemuduga. Sekarang Bonge sangat gembira kerana dia boleh masuk TV dan dia sangat dikehendaki oleh semua orang.

Read More :   Cara Mendaftar Pakej Roaming Indosat dan Senarai Harga Terkini 2022

Bagi anda yang tidak tahu asal usul bonge dan kurma, lihat artikel kami di atas. Kerana kami telah menerangkan tentang bonge dan dating yang sedang viral dan dijemput oleh ramai pencipta kandungan lain.

Perkataan terakhir

Itu sahaja yang kami boleh berikan kepada anda. Tentang dua orang adik-beradik dari Citayam yang sedang menemubual semua orang. Dan jika anda ingin tahu tentang sekuel, teruskan menonton laman web kami.

Dan kami sangat berterima kasih kepada anda. Kerana anda telah melawat laman web kami. dan jangan lupa follow kerana kami sentiasa memberi anda maklumat viral yang lain. Sehingga berjumpa lagi Assalamualikum wr.wb.

Share