Kedai dalam talian Vulcan Athletics baharu kini dibuka

Kedai dalam talian Vulcan Athletics baharu kini dibuka

Universiti Hawaii Di Hilo, peminat Vulcan Athletics kini boleh membeli-belah untuk barangan dan pakaian di VulcansGear.com, kedai dalam talian rasmi Vulcan Athletics yang baharu.

Dengan kerjasama Follet-OnDemand yang dikuasakan oleh Advanced-Online, VulcansGear.com menawarkan pelbagai jenis eh Pakaian jenama Hilo, topi, aksesori, cenderahati, peralatan dapur dan pejabat, peralatan sukan dan barangan harian.

Kami teruja untuk bekerjasama dengan Advanced-Online dan memperkenalkan mereka kepada olahraga kami. keluarga“, eh Pengarah sukan Hilo Patrick Guillon tersebut di atas. “Advanced-Online terkenal dengan kualiti dan pemilihan produk, harga mampu milik dan tahap perkhidmatan pelanggan yang tinggi. Perkongsian ini membantu kami meluaskan jangkauan kami dan Hawaii– Jenama Hilo Vulcans di seluruh dunia Hawaii dan di seluruh negara. Ia adalah cara yang bagus untuk menyokong eh Hilo Athletics juga menunjukkan semangat sekolah. Imua Vulcans!

Jenama yang tersedia untuk pembelian termasuk Under Armour, pembekal pakaian olahraga rasmi kepada Vulcan Athletics.

Peminat boleh mendaftar di tapak web VulcansGear untuk menerima makluman tawaran untuk menjadi orang pertama yang mengetahui tentang diskaun, produk baharu dan promosi produk percuma.

Sebagai sebahagian daripada pembukaan kedai, baju-T terpilih ditawarkan pada harga 25% daripada harga biasa. Tawaran tersedia sehingga akhir September 2022.

Source : hawkinsschools.net

Read More :   Tawaran Reliance Jio Dilanjutkan
Share