Kebocoran Telefon Pintar Google Pixel Terkini

Kebocoran Telefon Pintar Google Pixel Terkini

Walaupun acara pelancaran telefon pintar adalah esok, 4 Oktober 2016, kebocoran Google Pixel kembali, kali ini dengan maklumat yang lebih tepat kerana kebocoran itu datang dari gudang telefon kereta, peruncit telefon pintar dari UK.

Kebocoran ini sangat tepat, termasuk spesifikasi, harga Google Pixel dan ciri yang akan ada untuk melengkapkan barisan telefon pintar Android baharu daripada Google.

Daripada kebocoran ini, kami tahu bahawa Google dengan bangganya mempamerkan kedua-dua telefon pintar ini dengan slogan “Telefon oleh Google”, jadi apakah rupa dan ciri Google Pixel ini? Berikut adalah ulasannya.

Sesuaikan Google Pixel anda

Pengecasan Cepat

Kebocoran Google Pixel terkini

Menggunakan USB Type-C, Google Pixel dilengkapi dengan teknologi pengecasan pantas yang boleh memberikan hayat bateri selama 7 jam dengan hanya 15 cas.

Read More :   Muat turun Maklumat Terkini CrystalDisk Percuma 2022

Google Allo

Kebocoran Google Pixel terkini

Google Allo yang baru dikeluarkan oleh Google dalam versi pratonton juga akan dikeluarkan bersama dengan pelancaran Google Pixel.

Storan Awan Tanpa Had

Kebocoran Google Pixel terkini

Google Pixel dilengkapi dengan storan awan daripada Google Photos dan mempunyai ciri Storan Pintar supaya kami boleh menyimpan foto tanpa had menggunakan Google Pixel yang disokong Google Photos.

Pembantu Google yang lebih diperibadikan

Kebocoran Google Pixel terkini

Google Pixel juga dilengkapi dengan sistem kecerdasan buatan iaitu Google Assistant. Pembantu digital ini akan mengkaji tabiat pengguna telefon pintar Google Pixel supaya prestasi mereka berbeza dari satu Google Pixel dengan yang lain.

Google Duo

Kebocoran Google Pixel terkini

Aplikasi Google Duo Video Chat juga akan dipasang pada Google Pixel, aplikasi ini juga dijadualkan untuk dilancarkan esok bersama-sama dengan Google Allo.

Read More :   Siapakah Chrissy Powell? Wanita hilang ditemui mati di dalam keretanya Apa yang berlaku kepadanya?

Kamera unggul

Kebocoran Google Pixel terkini

Dengan Google Pixel, mengambil foto adalah mudah walaupun dalam cahaya malap. Kamera Google Pixel juga dilengkapi dengan Smartbrust, yang akan memudahkan kita mengambil gambar objek bergerak.

Sarung yang unik dan sejuk

Kebocoran Google Pixel terkini

Sarung yang dijual secara berasingan turut disediakan oleh Google untuk menarik minat orang ramai terhadap telefon pintar Google Pixel ini. Sarung ini akan direka bentuk menggunakan imej daripada Google Earth dan Google Trends, jadi ia akan mempunyai rupa yang sangat cantik.

Google Pixel dan Google Pixel XL

Tentu anda tertanya-tanya tentang harga yang akan dikenakan oleh Google untuk pelancaran kedua-dua telefon pintar ini esok, bukan? Untuk mengetahui maklumat tentang tarikh dan harga keluaran Google Pixel, anda boleh melawati artikel berikut: Harga dan tarikh keluaran Google Pixel di Indonesia

Read More :   Helen Rhodes meninggal dunia di dalam pesawat: Apa yang berlaku? Diterangkan

Share