Jennifer Lawrence berkongsi petuanya untuk bintang prekuel The Hunger Games

Jennifer Lawrence berkongsi petuanya untuk bintang prekuel The Hunger Games

Jennifer Lawrence menawarkan nasihatnya kepada bintang prekuel The Hunger Games yang akan datang, The Ballad of Songbirds and Snakes. Filem Hunger Games pertama, berdasarkan siri buku popular pengarang Suzanne Collins, telah dikeluarkan pada tahun 2012. Filem ini memperkenalkan penonton kepada Katniss Everdeen arahan Lawrence. Pertempuran bermati-matian menentang satu sama lain dari pelbagai bahagian dalam Permainan Kelaparan. The Hunger Games mendapat sambutan hebat dan akhirnya akan melancarkan francais yang kini terdiri daripada 4 filem secara keseluruhan, dengan filem kelima dalam perjalanan.

Dibilkan sebagai prekuel kepada The Hunger Games, The Ballad of Songbirds and Snakes dijangka menceritakan kisah asal usul penjahat francais Coriolanus Snow ketika dia mengembangkan perasaan terhadap penghormatan wanita District 12 semasa The Hunger Games. Perincian adalah terhad untuk The Ballad of Songbirds and Snakes, tetapi beberapa pelakon filem itu telah didedahkan, termasuk Rachel Zegler, yang akan memainkan watak Lucy Grey Baird West Side Story, dan Tom Blyth, yang akan memainkan Snow muda. Pelakon yang melengkapkan pelakon sokongan prekuel The Hunger Games termasuk Peter Dinklage, Hunter Schafer, Viola Davis, dan Jason Schwartzman.

Kini, dalam temu bual baharu dengan Kemas Kini Filem di Festival Filem Antarabangsa Toronto, Lawrence menawarkan nasihatnya kepada Zegler, Blyth, dan bintang lain The Ballad of Songbirds and Snakes. Pelakon itu mengekalkan perkara yang ringan dan menggalakkan dalam mesejnya kepada bintang Hunger Games generasi akan datang. Lihat komen penuh Lawrence di bawah:

“Oh, bagaimana dengan prekuelnya? Anda akan berseronok. Berseronoklah, jangan risau tentang apa-apa.”

Sudah 7 tahun sejak Lawrence kali terakhir muncul dalam siri The Hunger Games: Mockingjay – Episod 2, yang menamatkan kisah Katniss dan Peeta Mellark (Josh Hutcherson). Walaupun Lawrence telah muncul dalam banyak filem berprofil tinggi dalam beberapa tahun akan datang, bintang itu masih mengimbau kembali masanya dalam francais Hunger Games. Lagipun, peranan Katniss, yang dimenanginya pada awal 20-an, bertanggungjawab sebahagiannya untuk menjadikannya terkenal di seluruh dunia dan melancarkan kerjaya lakonan yang berjaya dimiliki hari ini.

Read More :   Cara Memilih Apl untuk Telefon Android Anda » Tech EIES

Walaupun dua filem Hunger Games pertama diterima dengan baik oleh pengkritik, dua filem terakhir agak memecahbelahkan, bermakna The Ballad of Songbirds and Snakes berada di bawah tekanan untuk memberi nafas baharu kepada siri ini. Zegler sudah mempunyai banyak filem besar dan merupakan bintang terkenal, tetapi nasihat Lawrence pastinya dialu-alukan, terutamanya kerana bahan sumber untuk prekuel Hunger Games yang akan datang sangat digemari dan jangkaan peminat adalah tinggi. Nasib baik, latar dalam set 4 filem pertama nampaknya sangat menyeronokkan, yang memberi petanda baik untuk Zegler dan bintang-bintang lain The Ballad of Songbirds and Snakes.

Sumber: Kemas Kini Filem / Twitter

Source : www.asiaticafilmmediale.it

Share