Island Blast Puzzle APK Penipuan Permainan Menjana Wang?

Island Blast Puzzle APK Penipuan Permainan Menjana Wang?
island-blast-puzzle-apk-game-buat duit

Island Blast Puzzle APK Money Making Game – Hello rakan-rakan bibir saya, adakah anda sedang mencari aplikasi menjana wang yang sistematik yang berfungsi untuk bermain permainan? Di manakah anda boleh memainkan aplikasi secara percuma?

Kawan, kebetulan pada kesempatan ini Mimin ingin berkongsi aplikasi menjana wang terpantas, aplikasi yang menjana baki DANA telah terbukti membayar mengikut berita yang beredar.

Pasti bibir saya ingin tahu tentang aplikasi penjimatan wang ini. Tetapi adakah benar bahawa rakan-rakan bibir saya boleh menggunakan aplikasi ini secara percuma? Atau bibir saya masih tertanya-tanya adakah aplikasi buat duit ini selamat, terjamin dan tahan lama sebagai aplikasi buat duit?

Untuk ini, sila, sahabat bibir saya, lihat dengan lebih dekat artikel di bawah supaya rakan-rakan bibir saya dapat memahami dengan lebih baik aplikasi penjimatan wang ini.

Apa itu Island Blast Puzzle APK Money Making Games

aplikasi well mate APK Island Blast Puzzle jadi bibir saya adalah aplikasi menjana wang terkini dengan sistem permainan yang sangat mudah dan ringkas, cuma klik pada item dengan warna dan bentuk yang sama.

Bukan itu sahaja kawan, malah rakan-rakan bibir saya boleh menjalankan aplikasi ini secara percuma tanpa perlu mendeposit atau membeli terlebih dahulu.

Muat turun Island Blast Puzzle APK Permainan Mendapat Wang

Sebelum anda boleh menggunakan aplikasi ini dan mendapatkan wang, anda perlu memuat turun aplikasi dan memasangnya pada telefon pintar anda. Di mana aplikasi ini boleh dimuat turun secara rasmi melalui Google Playstore.

Jika rakan saya berminat untuk mencuba aplikasi buat duit ini, sila ikuti pautan muat turun aplikasi lip mate saya dari pautan muat turun di bawah.

Read More :   Saya Menjadi Isteri Putera Mahkota Teruk Episod 66 Alt Indonesia Kakaopage Preview
island-blast-puzzle-apk-game-buat duit
Perincian Maklumat
Nama aplikasi Teka-teki Letupan Pulau
pemaju Studio Hiburan
versi terkini V0.0.3
Kemaskini terakhir 05 September 2022
Sokongan Sistem Operasi Minimum Android 6.0 dan Ke Atas
Dimuat turun 50,000+ Muat turun
Saiz fail 58 MB dan mungkin berbeza mengikut peranti

Muat turun Link Island Blast Puzzle APK Permainan Menjana Wang

Tolong bibir saya, ikuti pautan muat turun, kemudian tolong kawan saya, klik untuk mendapatkan aplikasinya Untuk mengatur atau Untuk mengatur. Tunggu sehingga proses pemasangan selesai dan rakan-rakan bibir saya boleh mendapat manfaat daripada permohonan itu dan mendapat wang.

Bagaimana Untuk Membuat Wang Di Island Blast Puzzle APK Permainan Membuat Wang

Malangnya, sebagai pengguna baru, bibir saya tidak akan serta-merta menerima baki bonus pendaftaran pengguna baru dan rakan-rakan, tetapi anda tidak perlu risau kerana anda boleh menggunakan aplikasi ini secara percuma tanpa terlebih dahulu mendepositkan wang atau membeli tahap.

Terdapat banyak tugasan misi dan ciri yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan wang daripada aplikasi ini, dan untuk butiran lanjut, sila beri perhatian kepada senarai tugasan misi dan ciri di bawah.

Mainkan APK Permainan Mendapat Wang Puzzle Island Blast Puzzle

island-blast-puzzle-apk-game-buat duit

Cara pertama yang boleh digunakan oleh bibir saya untuk mendapatkan wang dan ciri utama yang ditawarkan oleh aplikasi menjana wang ini ialah bermain permainan teka-teki. Anda akan mendapat ganjaran rupiah dengan bermain permainan ini.

Malangnya, untuk mendapatkan bonus penjimatan wang ini, anda boleh terlebih dahulu menuntut bibir anda dengan menonton iklan dan juga menggandakan pendapatan anda dengan menonton iklan lanjutan dalam aplikasi ini.

2. Main Lebih Banyak Permainan dalam APK Permainan Mendapatkan Wang Puzzle Island Blast

Cara seterusnya untuk membuat wang yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan wang adalah dengan bermain permainan lanjutan di mana dengan bermain permainan ini anda akan mendapat rake syiling yang kemudian anda boleh gunakan dalam rupiah.

Read More :   5 Peringkat Pengiktirafan Jenama dan Strategi untuk Membinanya

Sangat mudah untuk mencari ciri dan misi pencarian ini kawan saya dan untuk butiran lanjut sila klik bibir saya kawan-kawan Lebih Banyak Simbol Wang di Sudut Kiri Atas maka rakan-rakan bibir saya akan mencari misi permainan lain yang boleh anda mainkan.

Baca Juga:

APK Lucky Life Diwangkan

Macaron Animal Matching APK Permainan Menjana Wang

Apl Pengewangan LuckyPK

APK Permainan Mendapatkan Wang Puzzle Island Blast

Selepas berjaya menyelesaikan tugas dan memperoleh banyak wang daripada aplikasi menjana wang ini, anda boleh menikmati hasil kerja keras anda dengan membuat pengeluaran.

Di mana untuk mengeluarkan wang agak mudah. Dan untuk butiran lanjut mengenai syarat pengeluaran dalam permohonan ini, sila beri perhatian kepada butiran di bawah.

  1. Jumlah pengeluaran minimum yang anda boleh buat 200,000 rupee.
  2. Pengeluaran yang anda boleh buat E Dompet LEMBU.
  3. Pengeluaran akan diterima dalam masa 1 X 24 jam.

Adakah Island Blast Puzzle APK Money Making Game Selamat?

Jadi kawan-kawan, setelah memerhatikan bagaimana aplikasi Mimin monetisasi ini berfungsi, iaitu untuk mendapatkan wang dengan bermain game dan menonton iklan, sudah tentu anda perlu menggunakan sambungan internet.

Dan selepas Mimin melihat beberapa maklumat tentang aplikasi pengewangan ini, saya tidak mendapat sebarang maklumat yang terbukti bahawa aplikasi pengewangan ini benar-benar menjana wang. Dan dalam banyak penjelasan dan perbincangan aplikasi ini telah terbukti membuahkan hasil.

perkataan terakhir

Sudah tentu, dengan sistem kerja memasang aplikasi, anda akan mendapat komisen yang dijanjikan permainan ini, jadi saya sangat mengesyorkan menggunakan internet WiFi awam, bukan internet peribadi.

Dan saya berharap tentang artikel ini Island Blast Puzzle APK Permainan Menjana Wang ini boleh membantu kawan saya, memberi maklumat tambahan dan sudah tentu memberi idea untuk bibir saya. Terima kasih

Read More :   Do Revenge của Netflix đặt một bước ngoặt Gen-Z kỳ lạ công khai vào một bộ phim kinh dị đen tối cổ điển

Source : lipsku.com

Share