Irina Shayk Pertahankan Gambar Tab Bogel Bersama Anak Emily Ratajkowski Berusia 1 Tahun

Irina Shayk Pertahankan Gambar Tab Bogel Bersama Anak Emily Ratajkowski Berusia 1 Tahun

Maklumat Lanjut: Emily Ratajkowski Slams Untuk Foto Tab Bogel Berusia 1 Tahun Emily Ratajkowski Timbang Skandal Adam Levine Antara Sebastian Bear, Perpisahan McClard Davidson Patut Dating Emily Ratajkowski

Irina Shayk tiada di sini untuk pembenci yang mengkritik gambar bogel Emily Ratajkowski di dalam tab mandi bersama anak lelakinya yang berusia 1 tahun.

Apabila troll Instagram meminta pereka Inamorata berusia 31 tahun untuk “menghormati” [her] hentikan didikan anak anda” dan “membuka pakaian untuk perhatian,” rakan modelnya menjawab epik.

“Kenapa awak tidak turun ke neraka sendiri? [sic] personaliti biasa,” tulis Shayk, 36, pada Jumaat.

Bintang “Queer Eye” Tan France menyokong Shayk di bahagian komen, “YA IRINA! Saya sendiri tidak boleh mengatakannya lebih baik 🕺🏽.”

Perancis, 39, juga memuji persembahan slaid ibu dan anak Ratajkowski yang kontroversial.

“Saya sangat menyukainya,” tulisnya.

Model itu menyiarkan gambar bogel bersama anak lelakinya yang berusia 1 tahun.

pesanan/Instagram

Model itu menyiarkan gambar bogel bersama anak lelakinya yang berusia 1 tahun.

pesanan/Instagram

Model itu menyiarkan gambar bogel bersama anak lelakinya yang berusia 1 tahun.

pesanan/Instagram

Pengumuman Seterusnya Olivia Wilde dan Florence Pugh mengadakan ‘perlawanan menjerit’ di set – Pugh dilaporkan kecewa dengan ‘ketidakhadiran yang kerap dan tidak dapat dijelaskan’ Wilde…

lihat pembentangan

Kembali Teruskan Kongsi ini:Klik untuk berkongsi di Facebook (Dibuka dalam tetingkap baharu) Klik untuk berkongsi di Twitter (Dibuka dalam tetingkap baharu) Flipboard WhatsAppKlik untuk e-mel pautan kepada rakan (Dibuka dalam tetingkap baharu) Salin URL Klik untuk Pengumuman 23 Sep 2022

Bagaimanapun, ramai pengikut media sosial pelakon “Gone Girl” itu meluahkan perasaan bercampur-baur mengenai foto dia dan Sylvester.

Seorang pengguna Instagram menulis, “Ini akan mengekalkan dia dalam terapi selama bertahun-tahun! 😳.”

Read More :   Muat turun Turbo VPN MOD APK VIP Premium Unlocked Versi terkini

Ratajkowski mengalu-alukan bayi lelakinya dengan suaminya yang kini terasing, Sebastian Bear-McClard, pada Mac 2021.

Shayk berkata “sialkan awak” kepada seorang pembenci di ruangan komen. imej GC

Pasangan itu berpisah pada bulan Julai, dan gadis muka depan Sports Illustrated Swimsuit mengesahkan melalui tweet bahawa pembuat filem berusia 41 tahun itu menipunya. Dia memfailkan perceraian pada 8 September.

Pada hari Selasa, Ratajkowski menentang “kebencian terhadap perempuan klasik” iaitu mengutuk kekasih kerana perselingkuhan seorang lelaki.

Ratajkowski berkongsi bayinya dengan bekas suaminya Sebastian Bear-McClard.

Frontman Maroon 5 awal minggu ini menuduh Adam Levine menghantar DM genit kepada berbilang model semasa berkahwin dengan Behati Prinsloo, menyifatkan mesej bocor di Twitter sebagai “pemangsa” dan “manipulatif”.

“Saya tidak faham mengapa kami sentiasa menyalahkan wanita atas kesilapan lelaki, terutamanya apabila bercakap dengan lelaki dalam kedudukan yang dua kali lebih berkuasa daripada wanita berusia 20-an,” kata My Body. kata penulis.

“Dinamik kuasa sangat sesat sehingga ia tidak masuk akal,” sambungnya. “Jika anda berada dalam hubungan, andalah yang sepatutnya setia.”

Levine, 43, menafikan mempunyai hubungan sulit, tetapi mengakui dia telah “melintasi batas”.

Source : zonadeprensard.com

Share