Insurans terbaik untuk 2022

Insurans terbaik untuk 2022

Robottrading.jeffperryforcongress.com – Mencari syarikat insurans hayat terbaik termasuk data mengenai perkhidmatan pelanggan, pengalaman pelanggan dan kekuatan kewangan syarikat insurans. Untuk membantu anda menilai pilihan anda, NerdWallet membuat markah berdasarkan faktor ini. Lihat syarikat insurans hayat teratas di bawah 2022.

Semua syarikat yang disenaraikan di bawah mendapat sekurang-kurangnya 4.5 daripada 5 bintang. Beratus-ratus syarikat insurans hayat bersaing untuk perniagaan anda, selalunya menjual produk yang hampir serupa, jadi adalah bijak untuk mendapatkan sebut harga insurans hayat daripada sekurang-kurangnya beberapa sebelum anda membuat keputusan.

Beri perhatian kepada penarafan syarikat insurans

INSURANS

Insurans hayat NerdWallet adalah berdasarkan pengalaman pengguna, Indeks Skor Aduan Persatuan Insurans Kebangsaan untuk polisi insurans hayat individu dan Purata Jumlah Penilaian Kewangan, yang menunjukkan keupayaan syarikat untuk membayar tuntutan masa hadapan.

Dalam kategori pengalaman pengguna, kami mempertimbangkan kemudahan komunikasi dan ketelusan tapak web, yang meneliti kedalaman butiran dasar yang tersedia dalam talian. Untuk mengira setiap penilaian insurans, kami melaraskan skor untuk skala 5 mata.

Penilaian ini adalah panduan, tetapi kami menggalakkan anda untuk membeli-belah dan membandingkan sebut harga insurans yang berbeza untuk mendapatkan harga terbaik untuk anda. NerdWallet tidak menerima pampasan untuk sebarang ulasan. Baca panduan editorial kami.

Ketahui lebih lanjut tentang setiap penanggung insurans dalam senarai syarikat teratas kami dengan membaca ringkasan ringkas di bawah dan menyemak pautan geek.

Read More :   Coinbase baru sahaja menukar permainan

Anda boleh memohon sehingga $1 juta dari segi perlindungan dalam talian. Jika diluluskan, anda tidak perlu membuat pemeriksaan kesihatan dan perlindungan MU bermula pada hari yang sama.

Haven Life menawarkan insurans hayat berjangka dengan pembiayaan dipercepatkan, satu proses yang menggunakan algoritma dan data untuk menilai kebolehinsurans anda dengan cepat. Keseluruhan proses permohonan dibuat secara dalam talian dan boleh diselesaikan dalam masa kira-kira 25 minit.

Polisi hayat Haven telah dikeluarkan oleh MassMutual, yang menghasilkan kurang daripada jangkaan aduan pelanggan untuk syarikat besar itu.

Anda boleh mendapatkan sebut harga dalam talian tanpa memasukkan butiran hubungan anda dan bertukar antara jumlah perlindungan yang berbeza untuk melihat anggaran premium.

The Guardian diasaskan pada 1860 dan telah membayar dividen khas kepolisan sejak 1868.

Penanggung insurans memfailkan lebih sedikit aduan terhadap pengawal selia negeri daripada yang dijangkakan untuk syarikat sebesarnya. Selain Insurans Hayat, Guardian turut menjual pelbagai produk seperti insurans pergigian, penglihatan dan kanser.

Jika anda ahli AARP berumur antara 50 dan 80 (50 dan 75 di New York), anda mungkin layak mendapat polisi insurans hayat penerimaan yang dijamin syarikat tanpa mengira kesihatan anda. Jumlah perlindungan boleh meningkat sehingga $25,000 dan premium kekal sama sepanjang tempoh polisi.

Polisi insurans hayat AARP tersedia untuk ahli kumpulan yang mesti berumur 50 tahun ke atas. Salah satu kelebihan terbesar syarikat ialah ia memudahkan bayaran yang kecil, yang bermaksud anda tidak perlu mengambil ujian kesihatan insurans hayat untuk memenuhi syarat tertentu.

Read More :   Petua dan nasihat untuk kejayaan perniagaan dalam talian dengan reka bentuk logo yang menarik

Yang berkata, terima polisi tertentu berdasarkan maklumat tentang kesihatan anda. Semua polisi dikeluarkan oleh New York Life.

Permohonan boleh diselesaikan secara dalam talian dalam masa 10 minit. Syarikat menggunakan algoritma lanjutan untuk menentukan kelayakan dan kos, yang bermaksud bahawa peperiksaan perubatan mungkin tidak diperlukan untuk semua pemohon.

Polisi insurans hayat fabrik dikeluarkan oleh Vantis life, anak syarikat Penn Mutual. Polisi bertempoh tersedia untuk 10, 15, 20, 25 atau 30 tahun. Dan liputan berkisar antara $100,000 hingga $5 juta.

Syarikat itu juga menawarkan insurans kematian akibat kemalangan untuk pemohon berumur 25 hingga 50 tahun. Perlindungan adalah isu terjamin, yang bermaksud anda boleh membeli polisi tanpa mengira kesihatan anda.

Polisi kematian yang disengajakan tidak tersedia di Colorado, Massachusetts, Montana, North Dakota, Pennsylvania, Virginia, Washington dan New York.

Anda boleh memohon dalam talian untuk perlindungan. Jika anda perlu melengkapkan pemeriksaan perubatan, Masmutual menyediakan perlindungan sementara apabila prosedur selesai.

Tawaran dalam talian tersedia untuk seumur hidup sahaja. Anda harus menghubungi MassMutual untuk sebut harga penuh, selimut dan berubah-ubah.

Massachusetts Mutual Life Insurance Co., sering disingkatkan kepada MassMutual, ialah salah satu syarikat insurans hayat terbesar di negara ini.

Read More :   Alamat Telkomsel Grapari dan nombor CS di seluruh Indonesia

Ditubuhkan pada tahun 1851, ia menawarkan pelbagai jenis produk, daripada insurans hayat berjangka kepada insurans hayat berubah-ubah kepada polisi hayat kekal sejagat dengan premium fleksibel dan peluang pelaburan.

MassMutual ialah usaha sama, bermakna sebahagiannya dimiliki oleh pengiklan dan membayar dividen untuk pensijilan.

New York Life menawarkan pelbagai jenis perlindungan, daripada anuiti kepada insurans hayat universal berubah-ubah. Ia juga mempunyai kedudukan di atas purata dalam Kajian Pelanggan Insurans Hayat JD Power 2021.

Anda tidak boleh menerima sebut harga dalam talian tanpa memasukkan maklumat hubungan anda. Premium untuk polisi hayat jangka New York ialah taraf hidup untuk tempoh masa tertentu, selepas itu ia meningkat secara beransur-ansur.

New York Life ialah syarikat bersama, bermakna ia dimiliki oleh pemegang polisi. Oleh itu, anda mungkin layak mengundi dalam pilihan raya perbandaran jika anda membeli polisi tertentu.

Syarikat itu merupakan salah satu penanggung insurans terbesar di AS dan telah memfailkan lebih sedikit aduan dengan pengawal selia negeri daripada yang dijangkakan untuk syarikat sebesarnya.

Salah satu polisi hayatnya termasuk pilihan pembayaran yang fleksibel, yang membolehkan anda membayar premium anda lebih awal.

Demikian kritikan yang dapat kami sampaikan dalam penjelasan ini, semoga informasi yang kami sampaikan pada kesempatan ini dapat bermanfaat untuk anda semua.

Share