Ibu Rusia, Teman Wanita Menangis untuk Teman Lelaki; Video: Budak Lelaki Menjerit ‘PAPA Tolong Kembali’ Ketika Ayah Askar Meninggalkan Barisan Hadapan (TONTON)

Ibu Rusia, Teman Wanita Menangis untuk Teman Lelaki;  Video: Budak Lelaki Menjerit ‘PAPA Tolong Kembali’ Ketika Ayah Askar Meninggalkan Barisan Hadapan (TONTON)

Rusia dilihat menangis dan menangis dengan kuat ketika askar meninggalkan keluarga, ibu dan teman wanita mereka untuk ditempatkan di barisan hadapan. Semasa bapa mereka menaiki bas untuk menyertai perang Ukraine, anak-anak menangis dan berkata ‘Ayah, jom ayah’.

Beberapa hari sebelum Presiden Rusia Vladimir Putin menandatangani arahan rahsia untuk menggerakkan sejuta pasukan simpanan dan menempatkan mereka di barisan hadapan untuk memerangi Ukraine.

Bas
Tentera Rusia menaiki bas untuk menyertai perang menentang Ukraine
keterujaan

Video yang dimuat naik dalam talian menunjukkan seorang gadis menangis teresak-esak ketika bapanya menaiki kenderaan untuk menyertai kempen Putin. Dalam video itu, budak lelaki itu juga kedengaran berkata, “Tolong ayah kembali.”

Video itu adalah dari Stary Oskol di wilayah Belgorod, di mana beberapa askar Rusia menaiki bas untuk menyertai perkhidmatan ketenteraan.

Satu dakwaan ialah lelaki ini, berhampiran dengan sempadan Ukraine di wilayah Belgorod, akan menjadi yang pertama daripada rekrut baharu ke hadapan, tetapi mereka semua perlu menjalani latihan sekurang-kurangnya sebulan terlebih dahulu. surat harian.

Video lain yang dimuat naik ke Internet menunjukkan pelajar kolej dibawa dari dewan kuliah mereka ke perkhidmatan perang oleh polis di Ulan-Ude, Buryatia, yang terjejas teruk akibat pertumpahan darah dalam perang Putin.

Adegan ngeri di Universiti Negeri Buryatia berlaku hanya beberapa hari selepas Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu mengumumkan bahawa pelajar pendidikan tinggi tidak akan digubal menjadi tentera.

Satu lagi video dari Makhachkala, Rusia, menunjukkan askar yang penuh dengan bas meninggalkan bandar, dan keluarga askar, ibu, teman wanita dan isteri mereka menangis teruk untuk lelaki mereka, yang menyangka mereka tidak dapat pulang ke rumah kerana perang.

Ia berlaku sejurus selepas Putin mengumumkan pengerahan rizab buat kali pertama sejak Perang Dunia II, kerana penerbangan dari Rusia semakin hampir habis. Tambang penerbangan juga meningkat kepada £10,000.

Tempat duduk di dalam pesawat ke lapangan terbang antarabangsa di luar Moscow dan St Petersburg segera ditutup selepas ucapan Putin di televisyen kepada negara itu semalam, dan mereka yang tidak mampu membeli tiket sehala lima angka sedang mempertimbangkan untuk bertempur. Menurut Ukraine Bintang Harian.

Baca lagi

Source : www.ibtimes.sg

Read More :   Baca Manga Warrior High School – Dungeon Raid Department – ​​Scans Raw
Share