Ibu menawan kembar tiga yang comel Bab 107 oleh wishnovel

Ibu menawan kembar tiga yang comel Bab 107 oleh wishnovel

Ibu menawan kembar tiga yang comel Bab 107 oleh wishnovel

“Tidak ramai generasi muda yang tahu namanya. Tidak ada yang pelik.”

Itu adalah sesuatu yang ibunya beritahu dia semasa dia kecil. Ibunya telah mula menjadi seorang pereka kerana dia menyukai karya Dila. Dia mahu menggunakan gaya Gothic untuk membuktikan bahawa barang kemas gelap, seperti barang kemas vintaj, mempunyai daya tarikan tersendiri.

Willow mengetap bibir “Maisie yang menjengkelkan, kenapa dia bercakap tentang orang mati? Dia hanya cemburu kerana rekaan saya menjadi trending.”

“Ya, Pak Dila yang tua meninggal masa muda. Saya baru sahaja menceburi perniagaan ini sebentar tadi, jadi saya tidak pernah membuat sambungan.” Willow berpura-pura menyesal.

Maisie mengangkat keningnya. “Peliklah kalau begitu. Jika anda tidak tahu tentang Encik Dilla lama, dari mana anda mendapat inspirasi untuk muzik goth?’

Read More :   7 cara untuk mendaftar kad kekananan 100% diterima 2022

Wajah Willow perlahan-lahan menjadi kaku.

Orang sekeliling kelihatan berminat dengan jawapan Willow. Kedua-dua sosialit itu memandang Willow.

Tangan Willow mengepal menjadi penumbuk dan dia tidak sabar untuk mengoyakkan mulut Maisie.

Ia adalah satu beban yang perlu dipikul. Maisie mahu Willow tahu harga mengambil kredit orang lain. Memandangkan dia telah memilih ini, dia akan mengambil masa untuk mengganggunya.

Itulah yang dia telah aturkan untuknya.

“Apa yang awak cakap kat sini?”

Suara seorang wanita kedengaran dan semua orang beredar untuk membuat laluan.

Pearl bangkit berdiri, memandang mereka dan berkata, “Ini adalah pesta untuk sosialit, bukan pertunjukan barang kemas. Dia hanya pereka baru. Tiada apa yang menarik mengenainya.”

Mutiara sebesar Willow dengan kebencian di matanya.

Read More :   Xnxubd video bokeh lampu bokeh penuh video bokeh google earth 2021 pautan baharu Jepun Muat turun untuk Android Percuma

Itu keyakinan dia.

Pearl adalah sebahagian daripada perniagaan barang kemas dan bapanya, Antonio, terkenal. Memandangkan dia daripada Kumpulan La Perla, dia mempunyai status dan kedudukan sosial yang hebat.

La Perla hanya berada di tempat kedua selepas Taylor Jewelry dan setanding dengan Hailey & Co., tetapi pada hakikatnya, ia lebih baik daripada mereka.

Vaenna milik Vanderbilt tiada di mana-mana berhampiran mereka. Selain itu, dia hanya seorang pereka baru yang baru mula mendapat kredibiliti. Pearl tidak risau tentang dia.

“Mutiara, awak di sini.”

Dua orang sosialit itu berjalan di sebelahnya. Mereka tidak lagi mempedulikan Willow. Walaupun Willow mempunyai ‘bakat’, ia tidak seberapa jika dibandingkan dengan pewaris Kumpulan La Perla.

Willow, yang ‘ditinggalkan’, mengepal penumbuknya lebih erat. Pearl hanyalah anak perempuan kepada keluarga elit. Tiada apa yang boleh dibanggakan.

Read More :   Pelakon Han So Hee dikejarkan ke hospital dengan kecederaan muka di set!

Suatu hari dia akan tahu bagaimana rasanya didekati oleh seseorang yang dia tidak pedulikan

Pearl tiba-tiba memandang Maisie dan Kennedy dan sesuatu berlaku kepadanya. Dia berjalan ke arah Maisie dengan angkuh, “Awak ni. Parti sosialis telah kehilangan kelas mereka. Bolehkah sesiapa masuk sekarang?’

Maisie hanya berada di sana untuk drama itu dan tidak menyangka perhatian tertuju kepadanya apabila Pearl muncul.

Dia sedikit kesal.

Anak perempuan Encik Santiago nampaknya tidak mempunyai banyak bidang dalam bidang otak.

Macy mengangkat keningnya dan tersenyum. “Puan. Santiago, apa yang kamu katakan mungkin menyinggung perasaan semua orang di sini. Semua orang di sini dijemput, dan ini bukan pesta yang keluarga kamu adakan.”

Share