Hustle Castle Mod APK (Wang Tanpa Had, Permata) Muat Turun 2022

Hustle Castle Mod APK (Wang Tanpa Had, Permata) Muat Turun 2022

Muat turun Hustle Castle Modded Apk v1.40.0 dengan (wang tanpa had, permata) dan semua tidak berkunci. Gbhouse membawakan anda versi terkini Hustle Castle. Jadilah tuan dan tuan kepada istana anda sendiri dan kuasai istana zaman pertengahan sebenar apabila anda menjadi raja baharu!. Anda berada dalam pengembaraan RPG fantasi zaman pertengahan sekarang!

Muat turun sekarang

Tingkatkan kerajaan RPG anda dengan menerima penduduk baharu, berikan tugas kepada mereka dan tingkatkan kerajaan RPG anda!

Untuk membuka kunci perkara yang berbeza dalam Hustle Castle Platinmods, anda perlu mempunyai wang dan permata. Permainan ini memerlukan wang dan permata untuk membuka kunci sesuatu, tetapi ia memerlukan masa. Tiada masalah, cuma muat turun Hustle Castle mod Apk yang mempunyai permata dan wang tanpa had.

Informasi teknikal:

Saiz 142MB
Pengaturcara BV saya.com
Edisi terbaru 1.40.0
Sistem operasi Android 4.0+
kemaskini terakhir Julai 2021

Gambaran keseluruhan apl:

Pada asasnya, ia adalah permainan simulasi RPG. Permainan ini bertujuan untuk permainan pemain tunggal BV saya.com dan tergolong dalam kategori permainan RPG.

Memandangkan permainan ini berlaku pada zaman dahulu, ia memberikan kita perasaan berada di dunia lain yang jauh daripada dunia yang kita ada sekarang. Semasa membesar, ramai di antara kami gemar bermain permainan yang membawa kami kepada realiti alternatif yang sangat berbeza daripada realiti kami sendiri.

Permainan apk mod Hustle Castle membolehkan anda menjadi penguasa istana anda, jadi anda perlu menjaga orang anda, melindungi mereka daripada bencana, dsb. Berbanding dengan permainan RPG lain, terdapat banyak perkara baharu dalam permainan ini untuk diterokai dan dipelajari.

Dalam permainan ini, pemain akan dibawa dalam perjalanan yang mendalam di mana mereka boleh membina istana mereka dari awal setinggi yang mereka boleh. Tiada sekatan ketinggian dan terpulang kepada mereka betapa cantiknya ia. Laburkan wang untuk menjadikan istana anda lebih selamat supaya kuasa gelap tidak dapat memecahkan keselamatan.

Di samping itu, anda boleh meluangkan masa dengan orang yang anda sayangi dan memulakan keluarga. Akibatnya, anak anda akan menjadi raja empayar anda dan memerintah negara seperti yang anda lakukan sekarang. Lakukan segala yang terdaya untuk menjaga kerajaan dan rakyat anda selamat daripada kuasa gelap.

Hustle Castle Mod Apk Permata+Wang Tanpa Had
Hustle Castle Mod Apk Permata+Wang Tanpa Had

Ciri APK Mod Hustle Castle:

Skrin utama mudah:

Bagi skrin utamanya, ini juga merupakan tambahan untuk permainan. Oleh kerana antara muka pengguna yang mudah, anda akan mendapati hanya pilihan yang anda perlukan untuk memilih dan bermain permainan ini. Memilih pilihan tidak akan menimbulkan sebarang masalah untuk anda.

Cara bermain?

Permainan yang ringkas menjadikan permainan ini sangat mudah untuk dimainkan. Apa yang anda perlukan adalah kreativiti untuk membina empayar anda. Memainkan permainan ini sangat mudah, terutamanya bagi mereka yang pernah bermain mana-mana permainan RPG sebelum ini. Arahan permainan akan membantu anda belajar cara bermain jika anda tidak biasa dengan mana-mana permainan lain.

Semak juga APK Lost Life.

Berikut adalah senarai ciri utamanya.

 • Mulakan kempen RPG berasaskan cerita! Main melalui ratusan misi untuk melawan gergasi, rangka, naga dan orc! Keajaiban pertempuran, keluli sejuk Artik dan strategi licik peranan!
 • Simulator RPG RPG yang hebat untuk dimainkan.
 • Permainan ini menarik secara visual, dengan grafik dan warna yang realistik.
 • Sertai atau cipta klan anda sendiri jika anda ingin mendapat tempat di alam semesta Hustle Castle.
 • Anda boleh bermain permainan ini di luar talian juga.
 • Bina istana yang lebih besar dan kukuh.
 • Ia adalah permainan yang anda boleh bermain di seluruh dunia dengan rakan-rakan.
 • Kalahkan cabaran untuk memenangi permainan yang mencabar.
 • Ambil inisiatif dan bina istana anda sendiri! Jadikan kubu anda lebih luas dan tingkatkan bilik sedia ada. Semuanya di sini untuk menjadikan istana impian anda menjadi kenyataan! Kini tiba masanya untuk mula membina pangkalan istana!
 • Sediakan penduduk kampung anda untuk berperang! Tidak kira apa peralatan yang dipakai oleh penduduk anda, mereka boleh mempelajari kemahiran baharu. Pelajari kemahiran pahlawan dan jurutulis terbaik, kemudian tukarkan pahlawan anda antara satu sama lain dalam RPG fantasi zaman pertengahan ini!
 • Main Koperasi: Pergi memburu harta karun dengan rakan atau pemain rawak di penjara bawah tanah misteri
 • Permainan mudah alih menawarkan fungsi berbilang pemain. Pergi zaman pertengahan! Ia mungkin menggoda untuk membakar kerajaan seseorang yang anda tidak suka… tetapi anda tidak menyukai segala-galanya, bukan?

Bagaimana Untuk Muat Turun Hustle Castle Mod Digodam Versi 2021?

 • Untuk mendapatkan apk yang diubah suai anda perlu klik pada pautan di bawah.
 • Simpan fail Apk
 • Selepas memuat turun Apk, pasangkannya
 • Main permainan selepas menyelesaikan proses pemasangan

Ulasan pengguna:

Ulasan oleh Di S:

pertempuran pvp dan arena yang sangat tidak seimbang. Tidak sekali pun saya digandingkan dengan peluang yang adil untuk menang. Permainan ini adalah tentang membelanjakan wang jika anda ingin menang. Memodenkan. Bertahun-tahun kemudian, hampir mustahil untuk menggantikan sumber untuk peningkatan. Perkara yang anda perolehi semasa permainan anda kalah dalam serangan luar talian. Maklum balas daripada pemaju ini tidak diketahui. Saya tidak pernah mempunyai peluang yang sama dalam arena. Jadi apa yang awak cakapkan? Didorong oleh kehilangan berterusan?

Disemak oleh adrian ma sing:

Perjodohan paling teruk pernah saya lihat dalam permainan. Keseronokan adalah sifar apabila anda melihat siapa yang anda lawan dalam PVP. Lawan anda sama ada keletihan yang bodoh atau kurang bertenaga. Tiada jalan tengah. Saya memulakan permainan ini dengan harapan ia akan menjadi lebih baik daripada yang lain sepertinya tetapi, tidak. Hanya rebut duit.

Diulas oleh Jason Wenig:

Ia bermula dengan baik, tetapi saya fikir permainan ini dibina untuk menyeronokkan pada mulanya dan kemudian anda memukul dinding pada satu ketika dan anda perlu melabur dalam permainan untuk maju. Kemas kini permainan terkini kurang dibangunkan dan nampaknya jabatan kewangan mereka bentuk permainan supaya anda perlu membelanjakan wang (Bakat dan Tomes). Perlawanan di gelanggang telah menjadi sangat tidak seimbang sehingga perlawanan yang menang hampir tidak pernah berlaku. Berfikir untuk berputus asa kerana ia telah menjadi sukar untuk ganjaran yang sangat kecil. Adalah sangat sukar untuk mendapatkan cara anda pada satu ketika dan anda perlu membelanjakan wang untuk meneruskan.

Ulasan oleh Togorian Hun:

Tidak bolehkah pembangun meletakkan algoritma biasa untuk memilih lawan arena? Sangat menjengkelkan bahawa permainan ini meletakkan lawan yang lebih kuat di arena daripada saya! Arena akan menjadi lebih menyeronokkan dan lebih ramai pemain akan pergi ke arena jika permainan memilih lawan yang mempunyai kekuatan yang sama. Contohnya: 1. langkah: Semak kapasiti berek. (cth. 6). 2. langkah: Semak nombor kuasa barang terkuat di kedua-dua bahagian (dalam penduduk dan gudang) mengikut bilangan berek. 6 senjata yang lebih kuat, 6 jiwa senjata yang lebih kuat, 6 perisai yang lebih kuat, dsb. (cth 10M jumlah kuasa nombor). 3. langkah: Semak nombor kuasa wira. (cth. 5M). 4. langkah: Carian lawan: dengan kapasiti 6 berek, kuasa item +/- 10% (dalam kes ini: 9M – 11M), kuasa wira +/- 10% (dalam kes ini: 4.5M – 5.5M ). jika permainan tidak menemuinya dalam masa x saat, lanjutkan kadar! (kali pertama ia mengembang kepada 15%, kemudian kepada 20%, dll…). Ini juga boleh menapis pemain yang sukar, kerana banyak mengeksploitasi kelemahan dalam algoritma semasa.

Apa yang baharu dalam versi terkini?

 • Acara Hustle Castle yang besar akan datang tidak lama lagi! Cabaran Samurai Hebat dengan pelbagai jenis ganjaran unik menanti anda.
 • Tempoh acara “Grand Challenge” telah dipendekkan dan pada masa yang sama telah mengalami penambahbaikan yang serius.
 • Arena kini tersedia dari Bilik Takhta tahap 3 dan algoritma untuk memilih peserta akan dipertingkatkan.
 • Liga Lanun akan bermula di Teluk Permata.
 • Baca lebih lanjut mengenai ini dan inovasi lain dalam permainan!

Tangkapan Skrin Aplikasi:

Semakan :

semak ia Kedai mainan untuk mengetahui pendapat dan pengalaman pengguna tentang Hustle Castle mod 2021.

imej perisian

Penilaian pengarang

Jumlah markah

5 berdasarkan 1 undian

Nama perisian

Istana Hustle

Sistem operasi

Android

Kategori perisian

permainan RPG

harga


Dolar Amerika 0

Halaman arahan

Read More :   Lewis Hamilton - Charles Leclerc munasabah, tidak seperti Max Verstappen tahun lepas
Share