Hunter Biden: Pita Seks Bocor, Video Merokok Retak Digelar Skandal Terbesar Dems…

Hunter Biden: Pita Seks Bocor, Video Merokok Retak Digelar Skandal Terbesar Dems…

Terdapat sangat sedikit yang rakyat Amerika bersetuju secara universal pada hari ini, terutamanya dalam politik.

Walau bagaimanapun, kami fikir semua orang boleh bersetuju bahawa Hunter Biden bukanlah jenis lelaki yang boleh anda percayai untuk mengawasi anak-anak atau haiwan peliharaan anda selama beberapa jam.

Jangan salah faham – lelaki itu telah melalui banyak perkara dan kami tidak berada di sini untuk mempersendakan sesiapa yang secara terbuka bergelut dengan beberapa isu penyalahgunaan bahan yang serius.

Kami hanya menunjukkan bahawa rakyat Amerika di kedua-dua belah spektrum ideologi bersetuju bahawa Hunter mempunyai beberapa masalah yang serius.

Tetapi tidak ada konsensus sedemikian sama ada masalah ini menimbulkan risiko sebenar kepada keselamatan negara.

pemburu biden

Selama bertahun-tahun, pihak kanan berhujah bahawa perjanjian perdagangan antarabangsa lelaki berusia 52 tahun itu dan kedekatannya dengan kuasa menjadikan tingkah laku melulunya sebagai ancaman kepada kita semua.

Di sebelah kiri, bagaimanapun, Biden adalah orang baru dan kadangkala mengganggu yang menimbulkan ancaman kepada kebahagiaan dan kestabilan keluarganya, tetapi tidak lebih.

Tetapi sekarang, new York Majalahnya, penerbitan berhaluan kiri dari segi sejarah, menyiarkan cerita muka depan tentang bagaimana kandungan pada komputer riba terkenal Hunter boleh membawa akibat yang serius kepada seluruh negara.

Anak presiden yang malang di akhbar lagi. Demokrat bimbang tentang bagaimana tingkah lakunya akan menjejaskan pilihan raya pertengahan penggal. (Foto melalui Getty)

Cerita bermula dengan meminta pembaca meletakkan dirinya kira-kira dalam kasut Hunter – bapa anda bertanding jawatan presiden; bahagian anda daripada tawaran perniagaan antarabangsa wang besar yang tidak terkira banyaknya

Wartawan Olivia Nuzzi dan Andrew Rice berkata, “Dan di tengah-tengah semua itu, bayangkan kehilangan kawalan 217 gigabait data peribadi.”

“Video di mana anda melakukan hubungan seks; video anda merokok retak; swafoto mata bengkak; swafoto yang mendokumentasikan kerja pergigian anda yang sedang berjalan; penyata bank anda; Transaksi Venmo anda; e-mel kerja anda; omelan beracun anda kepada ahli keluarga…”

Read More :   Kebakaran liar Chetamon di Jasper terus terbakar, kini seluas 5600 hektar
Hunter Biden telah merumitkan kerjaya bapanya selama bertahun-tahun. (Foto melalui Getty)

“Analisis daripada pakar psikiatri anda; carian lucah anda; Nombor Keselamatan Sosial anda; Gambar terang ramai wanita berjalan melalui bilik tidur anda, gambar anak-anak anda, bapa anda, hidup dan mati, putus asa dan kebosanan.”

Ya, Hunter benar-benar meletakkan dirinya.

Malah, boleh dikatakan bahawa pada ketika ini, lebih banyak kehidupan peribadinya telah didedahkan berbanding ahli keluarga presiden lain dalam sejarah AS.

Hunter Biden muncul di acara Washington. (Foto melalui Getty)

Tetapi sebelum hari ini, beberapa saluran media arus perdana telah melihat kebocoran mereka sebagai sesuatu yang lebih besar daripada makanan tabloid.

Sebenarnya, new York majalah sebelum ini menerbitkan artikel bertajuk “Trump Cuba Buat E-mel Hillary Baru ‘Komputer Riba Dari Neraka'”. Ia tidak akan berfungsi.”

dan bila New York Post Eksekutif Twitter, yang pertama membuat tweet mengenai skandal mengenai komputer riba Hunter, menggantung akaun akhbar itu dalam keputusan yang mengejutkan.

Presiden Joe Biden mempunyai perjuangan kehidupan politiknya di hadapannya. (Foto oleh Win McNamee/Getty Images)

Beberapa penyiar malah bertindak lebih jauh sehingga mengabaikan kebocoran itu sebagai sebahagian daripada kempen disinformasi Rusia.

“Peminat komputer riba baru-baru ini teruja dengan fakta bahawa saluran berita utama akhirnya membuat kesimpulan bahawa ini bukan maklumat palsu Rusia,” tulis Rice dan Nuzzi.

Nuzzi tweet bahawa dia dan Rice meneliti komputer riba, kandungannya, dan punca kebocoran selama enam bulan sebelum menerbitkan artikel mereka.

WASHINGTON, DC – 20 JANUARI: Presiden AS Joe Biden sebagai anaknya Hunter Biden, anak perempuan Ashley Biden dan Naib Presiden Kamala Harris sebagai Wanita Pertama Dr. Jill memeluk Biden dan melihat Biden mengangkat sumpah semasa dia memegang jawatan di Barisan Barat Capitol AS pada 20 Januari 2021 di Washington, DC. Pada majlis perasmian hari ini, Joe Biden menjadi Presiden Amerika Syarikat yang ke-46. (Foto: Drew Angerer/Getty Images)

Sekeping itu diliputi sebagai titik perubahan dalam berita skandal yang sudah lama membara ini, dan media sayap kanan seperti Fox News memuji Rice dan Nuzzi kerana memecahkan “kod kesunyian” yang dikenakan sendiri tentang cerita oleh media berhaluan kiri .

Rumah Putih masih belum menjawab artikel itu, tetapi setiausaha akhbar Karine Jean-Pierre akan menghadapi lebih banyak soalan mengenai Pemburu sebelum minggu berakhir.

Mengenai apa yang menjejaskan, jika ada new York Trek mag akan berada dalam pilihan raya kecil, masa akan menentukan.

Read More :   “Nữ hoàng là bà của quốc gia

Tetapi jika kita terpaksa meneka, kita akan mengatakan calon GOP dalam perlumbaan ketat agak gembira dengan liputan hari ini.

Hunter Biden: Digelar Pita Seks Bocor, Video Merokok Retak, Skandal Terbesar The Dems … mula-mula disiarkan di The Hollywood Gossip.

Source : celebritytalker.com

Share