Hos Fox News Greg Gutfeld Mempunyai Detik Yang Sangat Ringkas tentang Kejelasan Vaksin

Hos Fox News Greg Gutfeld Mempunyai Detik Yang Sangat Ringkas tentang Kejelasan Vaksin

lima Pada hari Selasa, hos Greg Gutfeld menasihatkan agar tidak memperkecilkan vaksin sambil turut memuji Kelajuan Operasi Warp; ini boleh menjadi sukar bagi sesetengah penonton Fox News.

Apa yang kelihatan sebagai kejelasan sekejap mengenai perkara itu datang di meja bulat hos Fox News yang bertindak balas terhadap kenyataan Presiden Joe Biden bahawa wabak COVID “berakhir”.

Sebelum Gutfeld mempertimbangkan, Dana Perino dan Jesse Watters menawarkan beberapa kemungkinan sebab mengapa sesetengah pihak dalam pentadbiran Biden teragak-agak untuk menerima pengumuman Biden.

Pegawai-pegawai ini, mereka berkata, “tidak mahu mengatakan bahawa mereka bimbang tentang wang Medicaid kerana kami memerlukan aliran wang ke kolej yang kami ambil berat, mungkin kerana mereka bimbang tentang pembatalan hutang pelajar kerana segala-galanya bergantung padanya. ” kata Perino.

Perino menambah bahawa mempunyai video pra-rakam mencerminkan dengan teruk pada Rumah Putih. 60 minit Siaran wawancara tanpa komen Biden dibawa ke perhatian mereka dalam pentadbiran yang berurusan dengan COVID. Sebenarnya, dilaporkan ramai pegawai kanan kesihatan mengetahui kenyataan presiden di Twitter dan melalui berita itu.

Watters juga mendakwa bahawa terdapat “banyak wang yang perlu dibuat”.

“Mereka mempunyai kuasa kecemasan untuk dipegang,” katanya. Memandangkan pandemik sebesar ini sebenarnya adalah peristiwa sekali dalam satu abad, beliau menyambung, “Adakah anda fikir Demokrat akan menunggu 100 tahun lagi untuk ini berlaku? Mereka perlu membuang gelombang ini!”

Gutfeld, yang pada masa lalu mengesyorkan agar orang ramai tidak mengambil gambar sokongan semasa lonjakan COVID dan mengkritik dasar kerja jauh majikannya, secara terang-terangan telah menjelaskan reaksinya terhadap kesan dalam komen Biden.

“Kami tidak boleh menjadi dua arah. Kami tidak boleh menyambut Operation Warp Speed ​​​​dan kemudian mentertawakan vaksin,” katanya, merujuk kepada inisiatif vaksin yang dimulakan kerajaan dalam pentadbiran Trump, yang sering dibanggakan oleh bekas presiden itu. . “Vaksin mungkin tidak menghalang COVID, tetapi ia pasti mengurangkan keterukannya. Ia ada untuknya.”

Read More :   Petua untuk Memilih Platform Dagangan Saham Fintech

Tetapi dari situ, hos Fox mendakwa, tanpa sebarang bukti, bahawa penyakit itu “kemungkinan besar” buatan manusia.

“Ia membuatkan saya gila untuk berfikir bahawa kita melakukan ini. Dan ‘kita’ bermaksud kemanusiaan, dan oleh kemanusiaan yang saya maksudkan saintis Amerika dan China,” katanya. Untuk berfikir anda mencipta sesuatu yang membunuh sekurang-kurangnya 7 juta orang.”

Seperti Watters, Gutfeld kemudiannya meramalkan bahawa mereka yang berkuasa, yang kebanyakannya telah memperoleh “rasa pertama kuasa” mereka, akan menggunakannya untuk tujuan lain.

“Ini adalah model untuk aktivis iklim dan golongan elit yang melihat bagaimana dunia akan mematuhi sekatan kebebasan dan bagaimana ia boleh dialihkan ke dalam pelan iklim,” katanya. “Mereka nampak mereka boleh melakukannya. Mereka mungkin melakukannya sekali lagi, tetapi ia bukan mengenai wabak ini. Anda perlu mengehadkannya – anda perlu mematikannya untuk seketika kerana ia mengurangkan karbon.”

Source : www.thedailybeast.com

Share