Harga dan Spesifikasi Vivo X80 Series 5G Dikeluarkan pada Julai 2022

Harga dan Spesifikasi Vivo X80 Series 5G Dikeluarkan pada Julai 2022

ervologi.comHarga dan Spesifikasi Vivo X80 Series 5G Dikeluarkan pada Julai 2022. Salah satu telefon pintar palsu terbaru yang ditunggu-tunggu oleh peminat.

hey kawan rancangan apa? Temui admin yang sentiasa memberi berita pertama kepada anda semua.

Sudah tentu, ini adalah realiti terkini dalam telefon Android, yang ditunggu-tunggu oleh ramai peminat daripada Vivo X80 Series 5G.

Adakah anda pasti anda ingin tahu? Jadi jangan lepaskan item yang akan dibincangkan tentang pengurus ini lebih lanjut di bawah.

Jadi ini ialah penerangan mengenai harga dan spesifikasi Vivo X80 Series 5G yang dikeluarkan pada Julai 2022, sebahagian daripadanya boleh dilihat kemudian.

Baca juga: Spesifikasi dan harga paling komprehensif untuk Oppo A57 2022

Read More :   6+ Cara untuk memindahkan kredit Telkomsel kepada orang lain dan pengendali lain

Harga dan Spesifikasi Vivo X80 Series 5G Dikeluarkan pada Julai 2022

Harga dan Spesifikasi Vivo X80 Series 5G Dikeluarkan pada Julai 2022
Harga dan Spesifikasi Vivo X80 Series 5G Dikeluarkan pada Julai 2022

Dari laman web Vivo Indonesia wb, siri Vivo X80 5G dilengkapi dengan ciri EISS Cinematic video bokeh yang membantu untuk merealisasikan keindahan imej selepas video.

Terdapat lebih banyak gaya ZEISS sinematik Bokeh apa yang mereka tangkap menjadi estetik, di samping itu terdapat fungsi Video Enhancement yang melindungi video daripada pendedahan berlebihan supaya cahaya yang dimuatkan dapat dilihat.

Spesifikasi dan Harga Vivo X80 Series 5G

Mengenai prestasi pemproses Vivo X80 Siri 5G dipertingkatkan dengan Vivo V1 + Chip untuk Snapdragon 8 Gen, selain itu boleh membantu untuk mendapatkan penjelasan hebat tentang kegembiraan hidup yang menakjubkan.

Read More :   3 cadangan apl pencetakan mudah alih terbaik dan cara mudah untuk mencetak daripada telefon mudah alih tanpa rumit

Telefon ini boleh memberi perkhidmatan kepada pengguna yang berada dalam konflik langsung kerana keselamatan demi privasi siri Vivo X80 muncul dengan ketenangan fikiran yang sempit.

Perkakasan Penderia Cap Jari Besar Ultrasonik 3D menerima belahan lensa dengan muka yang lebih lebar.

Tahap ketenangan yang semakin teratur terhasil daripada permintaan privasi yang tinggi, pada masa yang sama, realiti hoki pengguna dijamin gembira tanpa kebocoran maklumat.

Vivo X80 Series turut disokong oleh pemasangan kapasiti pantas kerana FlashCharge 80W, telefon ini juga membenarkan pengecas bukan logam dengan pengecasan Flash tanpa wayar 50W.

Dalam corak persekitaran bagi pengedaran telefon pintar, ia menunjukkan petunjuk kukuh Vivo X80 Series 5G, telefon pintar panas ini diletakkan dalam keluarga variasi warna, iaitu Cosmic Black demi Suburban Blue.

Read More :   Kemas Kini Pautan Twitter Video Viral Anjali Arora

Di China, Vivo X80 Series 5G dijual pada harga 3,699 yuan atau sekitar Rp 8.1 juta, Vivo X80 Pro dijual pada harga 5,499 yuan atau sekitar Rp 12 juta.

Baca juga: Oppo A76 Terbaru Dilancarkan Di Indonesia, Ini Harga Untuk Spesifikasinya

Harga Vivo X80 Series 5G di Indonesia satu-satunya akan diketahui apabila syarikat itu dilancarkan secara bebas, 26 Julai 2022 hari ini.

Kata-kata manis

Beginilah admin bincangkan perkara ini, selalunya acara-acara terkini di atas ditulis untuk anda sambil diharap terima kasih atas bantuan anda terima kasih.

Share