Gulshan Devaiah dan Drashti Dhami akan membintangi pembuatan semula Hindi bagi siri Korea ‘Flower of Evil’

Gulshan Devaiah dan Drashti Dhami akan membintangi pembuatan semula Hindi bagi siri Korea ‘Flower of Evil’
Duranga: Gulshan Devaiah dan Drishti Dhami akan membintangi pembuatan semula Hindi bagi siri Korea ‘Flower of Evil’ – Inside Baatein (Kredit Foto-Instagram/Poster)

Pelakon Bollywood Gulshan Devaiah bersedia untuk membintangi pelakon bertentangan Drishti Dhami dalam siri thriller romantik OTT yang akan datang ‘Duranga’. Siri ini adalah adaptasi rasmi siri Korea ‘Flowers of Evil’ dan diarahkan oleh Pradeep Sarkar dan Ejaz Khan.

Siri ini mengikuti kisah cinta Sammit (lakonan Gulshan Devaiah) dan Ira (lakonan Drishti Dhami), yang merentasi tiga garis masa berbeza. Menyembunyikan masa lalu yang berliku, Samit berpura-pura menjadi suami yang sempurna untuk isteri inspektornya, Ira. Dalam beberapa siri liku-liku, Ira memulakan penyiasatan ke atas beberapa pembunuhan peniru berdarah oleh rakan sejenayah Bala, seorang pembunuh bersiri psikopat, dua puluh tahun selepas dia membunuh diri.

Read More :   Elon Musk memerlukan wang untuk menjual Bitcoin bernilai IDR 14 trilion

‘Duranga’ diterbitkan oleh Goldie Behl dan Shraddha Singh dan tidak lama lagi akan dikaitkan dengan platform OTT ZEE5.

Bercakap mengenai siri ini, Pengeluar Audio Visual Rose Goldie berkata dalam satu kenyataan: “Di Rose Audio Visuals kami sentiasa komited untuk mencipta kandungan berkualiti yang juga menghiburkan. “Duranga” adalah satu langkah ke hadapan ke arah ini.”

“Ia adalah subjek istimewa kerana ia meneroka konsep perkahwinan tetapi melalui lensa berpintal unik yang anda tidak pernah lihat sebelum ini. Gandingan luar biasa Drishti Dhami dan Gulshan Devaiah bekerja dengan baik untuk kami. Watak mereka dalam rancangan itu datang dari latar belakang yang sangat berbeza, berbeza dan mereka berdua benar-benar terlibat.”

Read More :   7 Meme Peach Kediri Bila Kalah Buat peminat bersabar

Siri 9 episod itu turut dibintangi oleh Rajesh Khattar, Divya Sheth, Zakir Hussain, Barkha Bisht, Abhijit Khandkekar dan Hera Mishra dalam watak terkemuka.

Apabila isu itu berlanjutan, ia membawa watak Drishti kepada beberapa pendedahan yang mengejutkan tentang suaminya. Cerita ini akan menunjukkan bagaimana protagonis sentiasa menghadapi masalah, namun, mereka berdiri untuk masa yang lama.

“’Duranga’ terutamanya berkaitan dengan tema sejauh mana anda mengenali pasangan anda dan kemudian menggerakkan cerita itu. Kita boleh menganggap bahawa kita mengenali pasangan kita dengan baik, tetapi adakah kita benar-benar? Itulah yang Duranga akan cari dan jawab. Saya sangat teruja untuk mempersembahkan persembahan itu dan kami berharap penonton akan benar-benar menyukainya seperti yang kami lakukan,” kata Goldie lagi.

Read More :   Kementerian Kesihatan telah mengeluarkan syarat untuk melengkapkan Kad Perjalanan untuk kemasukan ke Malaysia
Share