Greyson Chance Mengatakan Ellen DeGeneres Telah ‘Meninggalkan Dia Sama sekali

Greyson Chance Mengatakan Ellen DeGeneres Telah ‘Meninggalkan Dia Sama sekali
  • Bintang kanak-kanak Greyson Chance berkata bahawa Ellen DeGeneres “meninggalkannya sepenuhnya” selepas muziknya mula berprestasi rendah.
  • Dia memberitahu Rolling Stone bahawa dia mempunyai banyak kawalan ke atas dirinya dan kerjayanya sebelum ini.
  • Penyampai TV itu menemui Chance pada 2010 selepas video dia menyanyi dan bermain piano menjadi viral.

Bintang kanak-kanak viral Greyson Chance berkata dia “membuangnya sepenuhnya” selepas muncul dalam rancangan Ellen DeGeneres.

“Saya tidak pernah bertemu sesiapa yang lebih manipulatif, lebih mementingkan diri sendiri, dan secara terang-terangan oportunis daripada dia,” katanya kepada Rolling Stone.

Jurucakap DeGeneres tidak segera menjawab permintaan Insider untuk mendapatkan komen.

DeGeneres sebahagiannya dikreditkan dengan peningkatan kemasyhuran Chance pada 2010 selepas video Lady Gaga yang ketika itu berusia 12 tahun bermain dan menyanyikan “Paparazzi” pada piano menjadi viral. Seminggu selepas video itu menjadi tular, Rolling Stone menghubungi Chance dan memintanya untuk menyertai rancangannya.

Chance memberitahu Rolling Stone bahawa apabila dia dan ibunya tiba di Los Angeles, DeGeneres memberitahu ibunya bahawa dia tidak perlu bekerja lagi dalam hidupnya.

“Saya akan melindungi anda. Saya akan berada di sini untuk anda. Kami akan melakukan ini bersama-sama,” kata Chance kepada DeGeneres.

Rolling Stone melaporkan bahawa DeGeneres memberi Chance $10,000, sebuah piano baru, dan menandatanganinya dengan label rekod baru sebelas.

Lima bulan kemudian, Chance mengeluarkan EP mini dan mula melakukan jelajah ke peringkat antarabangsa, menurut Rolling Stone.

Chance memberitahu Rolling Stone bahawa dia ingat DeGeneres mempunyai kawalan ketat ke atas kerjayanya pada 2010 dan 2011, dan DeGeneres pernah menjerit kepadanya dan ibunya kerana mengatakan dia tidak mahu menonton salinan prekuel “Never Say Never” Justin Bieber. memberitahu. Dokumentari selepas 14-16 jam hari lawatan.

Read More :   Tải xuống APK Soul Tide MOD (Tiền / Menu không giới hạn, Chế độ thần thánh / Thiệt hại, Hệ số phòng thủ).

Dia menambah bahawa dia akan membuat keputusan saat akhir tentang penglibatan dan prestasi mereka dan memutuskan pakaian yang akan dipakai.

Apabila bintang Chance mula pudar pada 2012, dia memberitahu Rolling Stone bahawa DeGeneres telah hilang.

Selepas mengeluarkan projek kedua kepada Rolling Stone dengan label DeGeneres, DeGeneres “membuangnya sepenuhnya” dan berkata dia tidak menjawab panggilannya.

“Saya tidak dapat menghubunginya. Saya tidak dapat bercakap dengannya,” kata Chance, sambil menambah bahawa tag DeGeneres kemudian menjatuhkannya.

Menurut Rolling Stone, Chance telah berulang kali muncul sebagai tetamu dalam rancangan Degeneres selepas projek kedua disiarkan.

“Setiap kali saya datang ke rancangan itu, ia adalah senyuman palsu. ‘Apa khabar? Apa khabar?’ Dia tidak bertanya pun. Chance berkata, “Itulah yang akan kita bincangkan. “Jumpa anda di sana,” katanya.

Bekas tetamu dan kakitangan “The Ellen DeGeneres Show” DeGeneres pada tahun 2020 menuduhnya betul dan tidak selesa berada di sekelilingnya. Selain itu, pekerja semasa dan bekas memberitahu Buzzfeed News bahawa mereka menghadapi “perkauman, ketakutan dan intimidasi” semasa menjalankan program itu.

Pada 2021, DeGeneres berkata dakwaan tempat kerja toksik adalah “terlalu teratur” dan “terlalu diselaraskan.”

“Apa yang saya dengar daripada setiap tetamu yang datang ke persembahan itu ialah suasana yang menggembirakan dan tempat yang menggembirakan untuk saya membaca di akhbar tentang persekitaran kerja yang toksik,” katanya.

Source : www.insider.com

Share