GoldenEye 007 akan datang ke Switch Online bersama-sama dengan permainan lain

GoldenEye 007 akan datang ke Switch Online bersama-sama dengan permainan lain

Ingin tahu apa yang seterusnya untuk industri permainan? Sertai eksekutif permainan untuk membincangkan bahagian industri yang baru muncul di GamesBeat Summit Next pada bulan Oktober. Daftar hari ini.


Nintendo telah mengumumkan bahawa kumpulan permainan terbarunya akan datang kepada pelanggan Nintendo Switch Online. Semua permainan baharu adalah semua permainan Nintendo 64, termasuk salah satu permainan paling terkenal, GoldenEye 007.

Nintendo tidak memberikan tarikh keluaran untuk GoldenEye, mengatakan ia akan datang “tidak lama lagi” untuk permainan dalam talian. Mungkin, berbilang pemain terkenal tersedia untuk pelanggan Switch Online. Permainan ini juga akan datang ke Xbox Game Pass, walaupun versi ini tidak boleh dimainkan dalam talian.

Permainan lain yang didedahkan untuk Nintendo Switch Online:

  • Sayap Juruterbang 64
  • parti mario 2
  • Parti Mario 3
  • Stadium Pokemon
  • Stadium Pokemon 2
  • basikal menarik 64
  • 1080 Papan salji

Tiga permainan pertama akan tersedia untuk pemain Nintendo Switch Online tahun ini, dengan selebihnya akan datang tahun depan.

Kredit GamesBeat ‘di mana semangat dan kerja bertemu’ apabila bercakap tentang industri permainan. Apakah maksudnya? Kami ingin memberitahu anda betapa pentingnya berita itu kepada anda – bukan sahaja sebagai pembuat keputusan di studio permainan, tetapi juga sebagai peminat permainan. Sama ada anda membaca artikel kami, mendengar podcast kami atau menonton video kami, GamesBeat membantu anda belajar dan berseronok dengan industri. Terokai taklimat kami.

Source : businesstraverse.com

Read More :   Ketua Polis Jepun letak jawatan — MYKMU.NET
Share