Gambar Anak saudara Ricky Martin {Julai 2022} Baca Tentang Mereka!

Gambar Anak saudara Ricky Martin {Julai 2022} Baca Tentang Mereka!

Artikel itu membincangkan dakwaan baru Ricky Martin dan viral Imej Anak saudara Ricky Martin.

Adakah anda mengenali nama itu, Ricky Martin? Ricky Martin hanyalah seorang pemuzik, penulis lagu dan penghibur dari Puerto Rico. Ia mempunyai peminat Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Indiadan kawasan lain. Adakah anda tahu tentang perdebatan baru-baru ini yang dia terlibat? Kebelakangan ini ia kini menjadi tajuk utama untuk Imej Anak saudara Ricky Martin dan tuduhan ngeri yang akan kita bincangkan sepenuhnya dalam post ini.

Untuk maklumat lanjut tentang Ricky Martin, teruskan membaca.

Apa yang berlaku antara Ricky Martin dan anak saudara?

Martin, dengan hubungan anak saudaranya, telah menjadi subjek spekulasi. Pemuzik itu enggan mengakui dakwaan serius itu apabila maklumat yang mengganggu tentang keganasan rumah tangga tiba-tiba sampai kepada orang ramai. Dia menafikan semua butiran tentang Martin mencederakan anak saudara itu bersama-sama.

Read More :   Cara Menyemak Jumlah Likes di Instagram dengan Mudah

Sebagai tindak balas kepada dakwaan anak saudara lelaki pemuzik berusia 21 tahun itu, hakim memperoleh perintah perlindungan sambungan terhadapnya. Peguam Martin menjangkakan perintah sedemikian akan dibatalkan.

Foto oleh Ricky Martin Nephew dan mesej telah pun dikeluarkan oleh anak saudaranya. Menurut kenyataan itu, kedua-dua pihak bersetuju dengan kaitan itu dan tiada siapa berpendapat ia tidak wajar.

Kenyataan oleh Ricky Martin Nephew

Masalah dengan anak saudara Martin bukanlah hubungan langsung. Walau bagaimanapun, hakikat bahawa Ricky Martin sering menonton rumahnya selepas perpisahan. Setiap tuduhan yang dibuat terhadapnya tentang perkara itu dinafikan oleh Ricky Martin. Di sebalik realitinya, pembelaan Martin mendakwa bahawa semua ini adalah tidak benar, bagaimanapun, dan gangguan kecemasan anak saudaranya bertanggungjawab terhadap kecenderungannya untuk mereka-reka dakwaan seperti di atas.

Read More :   Pautan Video Viral ke Lapangan Terbang Jogja 2021 Twitter Tiada Penderia

Imej Anak saudara Ricky Martin

Anak saudara itu menuduh Ricky Martin mempunyai hubungan sulit, bersama dengan dakwaan penderaan lain, dan menyatakan bahawa mereka telah menjalin hubungan selama lebih dari enam hingga tujuh bulan. Selain itu, jika disabitkan kesalahan atas setiap pertuduhan di atas, dia boleh menjalani kira-kira 50 hingga penjara seumur hidup.

Kemas kini terkini mengenai kes itu

Walaupun anak saudara Martin membatalkan tuntutan mahkamah, mahkamah memutuskan untuk tidak melanjutkan injunksi awal yang dikeluarkan terhadap pemuzik Ricky Martin awal hari ini.

Seorang lagi pegawai mahkamah berkata semasa perbicaraan olok-olok, anak saudaranya rela berundur dan berkata dia tidak lagi memerlukan perintah sekatan itu.

Reaksi terhadap Imej Anak saudara Ricky Martin

Walau bagaimanapun, apabila berita ini diketahui, ia mengejutkan peminat, yang merasa terdorong untuk melindungi bintang kegemaran mereka dan mempelajari segala-galanya tentang cerita itu.

Read More :   4 khasiat buah delima yang perlu anda ketahui

Ricky Martin berkata dia mahu peluang untuk pulih daripada dakwaan yang menyayat hati ini dalam mesej video tentang menarik balik perintah perlindungan itu. Semua maklumat yang terdapat dalam artikel tersebut telah diambil dari internet.

kesimpulan

Intinya, pemuzik Ricky Martin didakwa mempunyai hubungan sulit dengan anak saudaranya, yang memberikannya perintah perlindungan yang telah ditarik balik oleh mahkamah. Berita terkini dakwaan ini juga Imej Anak saudara Ricky Martin, sedang menjadi sohor kini di internet. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Ricky Martin, kehidupan peribadi dan kerjayanya, layari pautan ini Telan.

Pernahkah anda mendengar lagu Ricky Martin? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Baca juga:- Earnisland Scam {Julai 2022} Baca tentang ulasan orang!

Share