FX Memperbaharui Anjing Tempahan untuk Musim 3 di Hulu

FX Memperbaharui Anjing Tempahan untuk Musim 3 di Hulu

Hari yang hebat untuk peminat TV yang cemerlang, Anjing Tempahan Ia telah diperbaharui untuk musim ketiga dan dijangka kembali ke Hulu pada 2023.

“Saya tidak boleh lebih berbangga dengan rancangan yang saya cipta bersama rakan saya Taika Waititi,” kata pencipta bersama Sterling Harjo dalam kenyataan akhbar. “Ia lahir daripada perbualan di dapur Taika dan kini telah memasuki kehidupan orang ramai di seluruh dunia. Cinta untuk musim 2 adalah luar biasa. Terima kasih FX kerana menempah musim 3, teruja untuk membawa lebih banyak tawa dan kasih sayang daripada Rez. Ahoooo!”

satu titik tumpu tampal Siri komedi setengah jam TV Power Rankings berpusat pada empat remaja asli Amerika yang semakin dewasa di luar bandar Oklahoma. Selepas kematian rakan mereka dan ahli kelima Rez Dogs, kumpulan itu menghabiskan hari-hari mereka dengan mencuri dan merancang sambil bergelut dengan keinginan mereka untuk mencapai alam mimpi eksotik California. Siri ini dibintangi oleh Devery Jacobs (Elora Danan), D’Pharaoh Woon-A-Tai (Bear Smallhill), Paulina Alexis (Willie Jack), dan Lane Factor (Keju). Mereka disokong oleh pelakon Elva Guerra, Sarah Podemski, Zahn McClarnon dan Dallas Goldtooth.

Rancangan ini dicipta dan eksekutif diterbitkan oleh Sterling Harjo dan Taika Waititi dan telah difilemkan di Okmulgee, Oklahoma. Anjing Tempahan a
Tambahan terobosan kepada perwakilan Orang Asli, setiap penulis, pengarah dan siri pada rancangan itu adalah Orang Asli secara tetap.


Anjing Tempahan Musim 2 sedang distrim di Hulu dan akan berakhir pada hari Rabu, 28 September.

Ikuti untuk berita TV, ulasan, penyenaraian dan ciri terkini @Tampal_TV.

Source : www.pastemagazine.com

Read More :   Cách bắt đầu kinh doanh trên Instagram [2022]
Share