Essentials Fall 100: Siri Amazon Fire TV Omni ialah peningkatan TV bajet yang sangat baik (dan dijual)

Essentials Fall 100: Siri Amazon Fire TV Omni ialah peningkatan TV bajet yang sangat baik (dan dijual)
cbsn-essentials-fall-100-2022-amazon-omni-option2.jpg

Asas GIS


Cara terbaik untuk menikmati TV Musim Luruh ialah pada skrin besar yang serba baharu. Nasib baik, menaik taraf daripada model lama anda kepada TV yang lebih besar tidak semestinya mahal. Kami telah menemui peningkatan TV bajet yang sesuai untuk musim luruh. Teruskan membaca untuk mengetahui semua tentang siri Amazon Fire TV Omni yang sedang dijual di Amazon.


Produk teratas dalam artikel ini:

TV pintar 4K siri Amazon Fire TV Omni 65″, $720 (dikurangkan daripada $830)

65″ Samsung “The Frame” TV QLED 4K, $1,700 (selalunya $2,000)

TV pintar 65″ LG OLED B1 Series 4K dengan Alexa terbina dalam, $1,999 (biasanya $2,297)


TV pintar 4K yang dinilai paling tinggi boleh menjadi agak mahal. Kami telah menemui pilihan belanjawan yang sangat baik dengan semua ciri terbaik yang tidak akan merugikan. Siri 65″ Amazon Fire TV Omni ialah TV pintar 4.6 bintang yang dijual dengan harga di bawah $1,000.

Amazon Fire TV menawarkan pengalaman 4K dengan sokongan untuk Dolby Vision, HDR 10 dan HLG. TV pintar ini mesti dimiliki oleh pemilik Alexa. Anda boleh menggunakan alat kawalan jauh percuma sepenuhnya dan meminta Alexa menonton TV secara langsung, menstrim rancangan TV dan filem kegemaran anda, menyemak skor sukan, menetapkan pemasa dan peringatan, memulakan panggilan video dan banyak lagi.

Siri Amazon Fire TV Omni memberi anda akses kepada lebih 1 juta filem dan episod TV serta platform penstriman yang anda langgan. Ingin menyiarkan segala-galanya pada telefon anda ke ruang tamu anda? Gunakan fungsi Airplay TV untuk berkongsi video, foto dan muzik daripada peranti pintar anda yang serasi ke Fire TV anda.

TV pintar 4K siri Amazon Fire TV Omni 65″

cbsnews-amazon-fire-tv.jpg

Amazon


Amazon Fire TV 65-inci Amazon dengan resolusi 4K kini dijual pada harga $110. TV berdaya Alexa ini menyokong 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR 10, HLG dan Dolby Digital Plus.

Siri Amazon Fire TV Omni tersedia dalam pelbagai saiz. Harga berbeza-beza.

TV pintar 4K siri Amazon Fire TV Omni 65″, $720 (dikurangkan daripada $830)


Lebih banyak TV untuk dipertimbangkan

Sudah tiba masanya untuk tinggal di dalam dan strim TV musim luruh terbaik. Mengapa tidak tingkatkan pengalaman tontonan anda dengan paparan berkadar tertinggi? Kami telah menemui pelbagai TV 65-inci yang mendapat pengiktirafan tinggi yang boleh anda beli sekarang. Lebih baik lagi — semua TV ini sedang dijual sekarang.

TV 4K pintar QLED Samsung ‘The Frame’ 65″

samsung-5522-class-the-frame-series-led-4k-uhd-smart-tizen-tv.jpg

Samsung melalui Amazon


“Framework” Samsung 2022 kini mendapat potongan $300 di Samsung.

“Frame” Samsung ialah salah satu TV paling popular pada tahun 2022 — sangat popular dengan pembaca CBS Essentials. TV ini boleh menjadi karya seni apabila anda tidak menonton rancangan TV kegemaran anda. TV pintar “The Frame” mempunyai penderia gerakan terbina dalam yang memaparkan karya seni kegemaran anda dalam resolusi 4K setiap kali anda memasuki bilik.

TV QLED ini menghasilkan volum warna 100% dalam ruang warna DCI-P3 (ini adalah format untuk kebanyakan skrin pawagam dan filem HDR untuk televisyen). Ini bermakna bahawa warna pada TV ini akan menjadi terang dan hidup.

65″ Samsung “The Frame” TV QLED 4K, $1,700 (selalunya $2,000)


TV pintar LG OLED B1 Series 4K 65″ dengan Alexa terbina dalam

TV Pintar 4k LG OLED B1 Siri Alexa Terbina dalam

Amazon


TV pintar 4K dengan Alexa terbina dalam ini mempunyai paparan OLED 65 inci. LG TV melaraskan tetapan tontonan dan bunyi anda secara automatik untuk memberikan pengalaman tontonan terbaik tidak kira apa yang anda tonton. Ia juga digemari oleh pemain dengan kadar penyegaran 120 Hz dan ciri mod permainan.

TV pintar 65″ LG OLED B1 Series 4K dengan Alexa terbina dalam, $1,999 (biasanya $2,297)


65″ Insignia Class F30 Series LED 4K UHD smart Fire TV

Insignia 55 inci Kelas F30 Siri LED 4K UHD Smart Fire TV

Insignia melalui Amazon


Menampilkan Fire TV terbina dalam dan DTS Studio Sound, 4.6 bintang Insignia 4K TV ialah TV mampu milik yang menawarkan kawalan suara dengan Alexa. Pengulas memuji TV ini kerana kualiti gambar 4K UHD yang mengagumkan. TV ini serasi dengan Amazon Fire TV dan menyediakan akses kepada beribu-ribu apl, saluran dan perkhidmatan penstriman, termasuk Apple TV+, Disney+, Hulu, Netflix, Prime Video, Sling TV dan YouTube.

65″ Insignia Class F30 Series LED 4K UHD smart Fire TV, $390 (dikurangkan daripada $570)


TV pintar LG OLED C1 4K 65″

lgoledtree.jpg

LG melalui Amazon


TV OLED LG 65-inci daripada siri C1 ialah satu lagi pilihan bertaraf tinggi daripada LG. TV Pintar mempunyai Google Assistant dan Alexa terbina dalam. Ia kini mempunyai penarafan 4.8 bintang yang mengagumkan di Amazon.

Tidak seperti TV LED dan QLED, TV OLED tidak mempunyai lapisan lampu latar. Sebaliknya, setiap piksel adalah lampu LED kecilnya sendiri yang boleh melaraskan kecerahan secara bebas atau malah dimatikan sepenuhnya. Oleh kerana setiap piksel berfungsi secara bebas, TV menawarkan kualiti gambar yang luar biasa dan bayang-bayang paling gelap. Televisyen OLED juga cenderung ultra nipis. Set LG yang dipaparkan di sini hanya tebal 1.8 inci.

TV pintar LG OLED C1 4K 65″, $1,597 (dikurangkan daripada $2,500)


TV 4K UHD pintar LG NanoCell 90 siri 65″

lg-nano-cell.jpg

LG melalui Amazon


TV LG ini mempunyai pemproses dan paparan generasi seterusnya yang memberikan gambar anda butiran yang jelas dan kontras serta warna yang dipertingkatkan. TV ialah pilihan yang tepat untuk pemain: FreeSync Premium serasi untuk tindakan masa nyata dengan kadar segar semula 120Hz. Pengoptimum Permainan TV menyediakan akses mudah kepada semua tetapan permainan kegemaran anda. LG TV siri 90 juga mempunyai Google Assistant dan Alexa terbina dalam.

65″ LG NanoCell 90 Series smart 4K UHD TV, $897 (dikurangkan daripada $1,400)


TV OLED Sony Bravia XR 65″

sony-bravia-xr.png

Amazon


TV OLED Sony Bravia XR 65-inci mempunyai pemproses kognitif yang direka untuk memberikan warna hitam tulen, kecerahan puncak yang tinggi dan kontras yang sengit dengan warna semula jadi. Paparan terima kasih kepada teknologi Acoustic Surface Audio+ ialah ialah pembesar suara. TV pintar ini disertakan dengan akses kepada Google TV dan berfungsi dengan kebanyakan pembantu suara.

TV OLED Sony Bravia XR 65″, $1,998 (dikurangkan daripada $2,300)


Siri 6 TCL QLED 65″ dengan resolusi 4K

TCL 65

Amazon


Jika anda sudah biasa dengan antara muka tertentu, sukar untuk menukar, terutamanya jika anda tidak mahir teknologi. Peminat platform Roku yang sangat ringkas akan menikmati model TCL ini dengan sistem Roku terbina dalam. Selain itu, kualiti imej model 6-Series ini sangat mengagumkan untuk harganya.

Siri 65″ TCL QLED Roku 6 dengan resolusi 4K, $1,000 (dikurangkan daripada $1,500)


CBS Essentials Fall 100

Inginkan rahsia kejatuhan yang sempurna? Pakar beli-belah di CBS Essentials (itulah kami!) telah menyusun Essentials Fall 100 yang pertama, senarai 100 produk paling penting pada musim luruh 2022.

Item mesti ada ini termasuk buku terlaris, kegemaran bermusim, produk bertaraf tinggi dan kenderaan baharu yang dinanti-nantikan. Sebelum anda membeli apa-apa musim ini, lihat senarai CBS Essentials Fall 100 untuk teknologi, peralatan dapur, peralatan, alatan pembersihan pintar, yang mesti ada, perabot selesa, hiasan musim luruh, kostum Halloween, ayam belanda Thanksgiving dan banyak lagi.

Kami akan mengemas kini senarai ini sepanjang musim. Pastikan anda menyemak semula dan melihat produk yang mendapat penilaian tertinggi yang membentuk Essentials Fall 100.


Kandungan berkaitan daripada CBS Essentials

Source : www.cbsnews.com

Read More :   Bekas guru Metro Nashville berkongsi straw terakhir
Share