Dr Disrespect menyasarkan pembangun Modern Warfare 2 untuk grafik yang lemah dalam but semula yang akan datang

Dr Disrespect menyasarkan pembangun Modern Warfare 2 untuk grafik yang lemah dalam but semula yang akan datang

Dr Disrespect ialah salah satu pencipta kandungan terbesar YouTube Gaming dan tidak pernah teragak-agak untuk memberikan pendapatnya tentang mana-mana permainan yang akan datang dalam genre FPS. Dan itulah yang dilakukan bintang itu di Twitter semalam, memanggil pemaju Infinity Ward untuk grafik dalam permainan seterusnya studio, Call of Duty: Modern Warfare II.

Paling Panggilan Tugas Pemain nampaknya teruja dengan but semula klasik yang akan datang Peperangan Moden 2, tetapi bukan Doc. Sebelum ini Melukis penstrim dikongsi bersama pandangan satiranya terhadap penembak yang akan datang bersama-sama dengan rampasan skrin daripada permainan untuk menerangi lagi pemikirannya.

Peperangan Moden 2 dengan lebih 200 pembangun yang bekerja selama bertahun-tahun permainan ini kelihatan sangat bagus. Saya benar-benar kagum,” tulis Dr. Disrespect sinis. “Saya tidak sabar untuk bermain!”

Read More :   Pautan Muat Turun Video Penuh Viral Trisha Kar Madhu 2022 (https://we.tl/t-c7nkgqxidm?src=dnl)

Dia seorang peminat perbandingan cepat gambar yang diberikan oleh dr. Tidak hormat dengan tangkapan skrin permainan pemain berusia 40 tahun itu sendiri, DEADROP, mendakwa bahawa but semula yang akan datang “kelihatan lebih baik.” Ini mencetuskan perdebatan lanjut tentang sama ada permainan pembangunan awal Doc harus dibandingkan Peperangan Moden IIyang akan dikeluarkan pada bulan Oktober.

Berkaitan: Dr Disrespect dan Midnight Society mendedahkan DEADROPmempamerkan permainan awal di acara itu

Ini bukan kali pertama Dr Disrespect memanggilnya Panggilan Tugas. Baru minggu lepas, bintang menyatakan keinginannya untuk permainan baru dan segar dalam genre FPSmenunjukkan kurangnya minat terhadap Panggilan Tugas: Warzone dan Puncak Lagenda sebagai tanda bahawa industri berada pada “titik rendah”. Dan nampaknya begitu Peperangan Moden II bukankah permainan yang akan mengisi kekosongan itu, sekurang-kurangnya menurut Doc.

Read More :   Temui Isteri Michael Portillo, Carolyn Eadie: Fakta Mengenai 'Perjalanan Kereta Api British yang Hebat' Kehidupan Berkahwin dan Anak

Share