Dobi Syiling Minato Shouji Bab 13 & 14 ⇒ Kira detik, Tarikh Tayangan, Spoiler, Ringkasan, Pemain & Kemas Kini Berita » Amazfeed

Dobi Syiling Minato Shouji Bab 13 & 14 ⇒ Kira detik, Tarikh Tayangan, Spoiler, Ringkasan, Pemain & Kemas Kini Berita » Amazfeed

Minato Shouji Coin Laundry ialah siri BL baharu dan sedang ditayangkan musim pertama. Dan ramai penonton menikmati BL baharu yang penuh dengan komedi dan percintaan ini. Selepas semua episod disiarkan, peminat menunggu tarikh tayangan episod ke-13 dan ke-14. Jika anda mahukan semua butiran mengenai Dobi Syiling Minato Shouji Bab 13 dan 14 yang akan datang, baca artikel ini dengan teliti.

Minato Shouji Coin Laundry Bab 13 dan 14 Gambaran Keseluruhan

Sila baca asas di bawah sebelum meneruskan topik ini. Mungkin ia akan berguna untuk anda.

Minato Shouji Coin Dobi Bab 13 dan 14 Maklumat Pantas

Dobi Syiling Minato Shouji Bab 13 dan 14

Dobi Syiling Minato Shouji Musim 1 Episod 7.2
 • musim: Minato Shouji Pay Dobi
 • Tajuk Tempatan: Randori syiling Minato shji
 • Bilangan Musim: satu
 • Jumlah Bilangan Bahagian: 12 (musim 1)
 • No Bahagian: 13 dan 14
 • Situasi: Musim 1 (Berlari)
 • Pengarang: Junichi KanaiSawa Kanzume
 • Pengurus: Junichi KanaiHiroaki Yuasa
 • Pelakon: Takuya Kusakawa, Sho Nishigaki, Seiji Fukushi
 • Jenis: Drama
 • Pengeluar): Ayano Kimura
 • Muzik: Yasuyoshi Suzuki
 • Negara asal: Jepun
 • Bahasa Asal: Jepun
 • Bahasa yang Tersedia: Inggeris, Jepun
 • Episod Pertama Dikeluarkan: 29 Jun 2022 (S01 EP01)
 • Episod Terakhir Diterbitkan: 14 September 2022 (S01 EP12)
 • Tersedia: TV Tokyo

Apakah Kisah Dobi Syiling Minato Shouji Musim 1?

Minato Shouji Coin Laundry ialah drama cinta lelaki dan bercerita tentang seorang budak lelaki bernama Minato Akira, yang pernah menjadi drone korporat. Namun, dia kemudian mengambil alih dobi syiling datuknya dan kedai itu berjalan dengan jayanya. Dan suatu hari, dia bertemu dengan seorang budak sekolah menengah bernama KatsukiShintaro di mesin basuh syiling, dan walaupun perbezaan umur mereka, mereka berdua berbaik-baik dan menjadi kawan rapat. Kemudian dalam siri ini, Katsuki Shintaro belajar daripada watak lain bahawa Minato Akira adalah gay.

Apa yang Berlaku dalam Episod Sebelumnya Minato Shouji Coin Laundry (Ringkasan Bab 12)

Tiada ringkasan bahagian sebelumnya dari Dobi Syiling Minato Shouji yang tersedia pada masa ini. Teruskan menyemak halaman kami sekali lagi kerana kami akan terus mengemas kini anda.

Semak setiap butiran di laman web kami. Tandai halaman laman web kami dan jika kami mengemas kini apa-apa tentangnya, anda boleh mengetahuinya dengan mudah.

Minato Shouji Coin Dobi Episod 13 dan 14 Spoiler

Walau apa pun, peminat tidak akan berhenti mencari spoiler untuk rancangan kegemaran mereka. Peminat siri Minato Shouji Coin Laundry juga semakin resah dan ingin tahu apa yang akan berlaku dalam Minato Shouji Coin Laundry Episod 13 dan 14.

Minato Shouji Coin Dobi Episod 13 dan 14 Spoiler

Walau bagaimanapun, kami kesal untuk mengumumkan bahawa tiada bahagian lain di Minato Shouji Coin Laundry. Dobi Syiling Minato Shouji telah tamat dan tidak akan ada episod baharu lagi. Siri ini berakhir dengan Episod 12. Jadi tiada apa yang boleh dinanti-nantikan di Minato Shouji Coin Laundry Bab 13 dan 14. Laman web kami akan dikemas kini musim hadapan.

Apakah yang Boleh Dijangkakan Penonton Daripada Dobi Syiling Minato Shouji Siri Baharu?

Siri Boys’ Love semakin terkenal hari ini dan penonton seronok menontonnya; Kini, siri baharu Minato Shouji Coin Laundry telah hadir untuk mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh pendahulunya. Siri baharu ini penuh dengan keseronokan, termasuk komedi lucu dan drama yang mencengkam. Di samping itu, siri ini mempunyai pelakon yang hebat dalam peranan yang ceria dan menarik.. Semua episod terbaru musim 1 Minato Shouji Coin Laundry sangat mengagumkan dan Persembahan hanya akan menjadi lebih menarik dalam beberapa minggu akan datang.

Adakah Ada Musim 2 Dobi Syiling Minato Shouji?

Peminat teruja untuk musim kedua Minato Shouji Coin Laundry yang akan datang. Ramai yang berminat untuk mengetahui sama ada siri ini akan diperbaharui untuk musim kedua atau sama ada musim pertama akan menjadi episod terakhir rancangan itu.

Walaupun begitu, syarikat produksi di sebalik siri ini masih belum membuat kenyataan pasti tentang masa depan siri ini. jadi masih ada kemungkinan Minato Shouji Coin Laundry akan ditempah untuk musim kedua. Selepas tamat musim pertama Minato Shouji Coin Laundry, khabar angin pembaharuan kemungkinan besar akan menjadi benar.

Dobi Syiling Minato Shouji Bab 13 dan 14 Undur

Dukacita kami mengumumkan bahawa Dobi Syiling Minato Shouji tidak mempunyai bahagian lain. Dobi Syiling Minato Shouji telah tamat dan tidak akan ada episod baharu lagi. Siri ini berakhir dengan Episod 12. Jadi tiada apa yang boleh dinanti-nantikan di Minato Shouji Coin Laundry Bab 13 dan 14. Laman web kami akan dikemas kini musim hadapan.

Bilakah Minato Shouji Coin Laundry Episod 13 dan 14 Tayang? (Tarikh keluaran)

Dukacita kami mengumumkan bahawa Dobi Syiling Minato Shouji tidak mempunyai bahagian lain. Dobi Syiling Minato Shouji telah tamat dan tidak akan ada episod baharu lagi. Siri ini berakhir dengan Episod 12. Jadi tiada apa yang boleh dinanti-nantikan di Minato Shouji Coin Laundry Bab 13 dan 14. Laman web kami akan dikemas kini musim hadapan.

Minato Shouji Coin Laundry Musim 1 Pelakon Dan Watak

Siri baharu Minato Shouji Coin Laundry mempunyai pelakon yang sangat baiktermasuk Kusakawa Takuya, yang memainkan peranan utama Nishigaki Sho, yang dilihat memainkan watak utama Minato Akira dan watak utama Katsuki Shintaro.

Fukushi Seiji akan dilihat memainkan watak Sakuma Takayuki, Inaba Yu akan memainkan watak Sakuma Hiiragi, Oku Tomoya akan memainkan watak HanabusaAsuka, manakala Pelakon Toyoshima Hana akan memainkan watak Katsuki Sakurako.

Minato Shouji Coin Dobi Bab 13 dan 14 Penilaian dan Kajian

Penilaian

Masing-masing menilai rancangan berdasarkan ratingnya. Penilaian biasanya merupakan penunjuk terbaik peluang rancangan untuk kekal di udara. Lebih tinggi rating, lebih baik peluang untuk terus hidup. Rancangan ini mempunyai rating yang baik iaitu 8.3/10 di IMDb, manakala purata rating penonton rancangan itu di MyDramaList ialah 7.9.

Semakan

Kesemua sebelas episod drama ini yang disiarkan sebelum ini telah saya habiskan dalam satu sesi. Saya betul-betul jatuh cinta dengan lakonannya. Kedua-dua pelakon utama sememangnya berbakat dan mempunyai chemistry yang hebat bersama. Saya suka betapa ringkas plotnya dan bagaimana setiap watak memainkan peranan penting dalam aksi itu. Di samping itu, setiap pelakon adalah sangat menarik.

Adakah saya seorang sahaja yang berpendapat persembahan ini hebat????
Saya sangat menantikan baki empat episod. Adakah anda mengharapkan hasil yang menggembirakan? Menonton ini adalah satu kemestian! Ia menarik perhatian saya sepanjang masa.

Salah satu BL Jepun terbesar yang pernah saya lihat sehingga ke tahap ini.

Penilaian Pembaca

Hello Pembaca! Bahagian ini khas untuk anda semua. Anda boleh menilai bahagian ini mengikut kesukaan anda.

Apakah Episod Akan Datang Minato Shouji Coin Laundry Musim 1?

Laporan menunjukkan bahawa musim pertama Minato Shouji Coin Laundry akan mempunyai sejumlah 12 episod. Berita ini dibuat sejurus selepas pencipta rancangan itu mengeluarkan video promosi. Musim pertama siri ini disiarkan di BBC pada 29 Jun 2022.

Di Mana Untuk Menonton Minato Shouji Coin Laundry Episod 13 & 14?

Drama cinta Boys baharu Minato Shouji Coin Laundry telah mengeluarkan sejumlah 11 episod dan anda akan menemui episod ini dalam talian di Dramacool.

Katakan anda seronok menonton siri BL dan tertanya-tanya apa yang perlu ditonton seterusnya. Dalam kes ini, siri baharu Minato Shouji Coin Laundry kini tersedia untuk diterbitkan. Siri BL baharu ini semakin popular dan mempunyai rating 7.9/10 dan sangat berbaloi untuk ditonton dengan jalan cerita yang sangat baik.

Adakah Minato Shouji Coin Laundry Episod 13 dan 14 berbaloi untuk ditonton?

Penonton menilai siri tersebut mengikut bilangan penilaian yang diterima dan komen yang orang berikan kepada drama itu, dan kemudian mula menonton siri itu.

Jadi, jika anda ingin menonton Minato Shouji Coin Laundry, jangan berfikir dua kali dan mula menonton siri ini, kerana siri ini telah menerima banyak ulasan positif dan rating tinggi di IMDb dan tomato busuk.

Adakah terdapat treler untuk Minato Shouji Coin Laundry Episod 13 dan 14?

Dukacita kami mengumumkan bahawa Dobi Syiling Minato Shouji tidak mempunyai bahagian lain. Dobi Syiling Minato Shouji telah tamat dan tidak akan ada episod baharu lagi. Siri ini berakhir dengan Episod 12. Jadi tiada apa yang boleh dinanti-nantikan di Minato Shouji Coin Laundry Bab 13 dan 14. Laman web kami akan dikemas kini musim hadapan.

Walau bagaimanapun, rumah produksi rancangan itu telah mengemas kini treler untuk Dobi Syiling Minato Shouji. Anda boleh menonton di laman web kami. Pautan diberikan di bawah.

Penyelesaian

Drama cinta Boys yang dinanti-nantikan Minato Shouji Coin Laundry kini disiarkan dan semua maklumat untuk episod 12 diterbitkan dalam artikel ini, Jadi, jika anda ingin mengetahui semua butiran episod akan datang Minato Shouji Coin Laundry musim 1, teruskan menyemak artikel Minato Shouji Coin Laundry kami. Dan selepas akhir musim, Kami juga akan memastikan anda dikemas kini dengan semua kemas kini masa hadapan bagi muat semula Minato Shouji Coin Laundry musim 2, jadi pastikan anda mengemas kini diri anda dengan Amazfeed tapak web kami.

Lazim Ditanya Mengenai Dobi Syiling Minato Shouji Bab 13 dan 14

1. Adakah terdapat Minato Shouji Coin Laundry musim ke-2?

Siri Dobi Syiling Minato Shouji masih belum diperbaharui atau dibatalkan untuk musim 2.

2. Berapa banyak episod Dobi Syiling Minato Shouji akan ada?

Musim pertama Minato Shouji Coin Laundry akan terdiri daripada 12 episod.

3. Siapakah pengeluar Dobi Syiling Minato Shouji?

Ayano Kimura ialah pembuat Dobi Syiling Minato Shouji.

4. Siapakah pengarang Minato Shouji Coin Laundry?

Junichi Kanai ialah pengarang Minato Shouji Coin Laundry.

5. Adakah Minato Shouji Coin Laundry tersedia di Netflix?

Tidak, Minato Shouji Coin Laundry tidak tersedia di Netflix

6. Adakah Minato Shouji Coin Laundry tersedia dalam video premium?

Tidak, Dobi Syiling Minato Shouji tidak tersedia pada video perdana.


Source : amazfeed.com

Read More :   Rancangan B Semasa Lakers untuk Russell Westbrook
Share