DJ Soda mendedahkan garis masa apabila gelas itu dibaling di Batam

DJ Soda mendedahkan garis masa apabila gelas itu dibaling di Batam

DJ Soda baru-baru ini memberikan garis masa apabila dia dibaling dengan gelas ketika membuat persembahan di Batam, Indonesia.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, DJ Soda mengalami kejadian malang ketika membuat persembahan di Holywings Batam pada 2 Ogos 2022.

Ketika itu, seorang lelaki terkena kaca ketika hendak turun dari kawasan DJ dan buku lali kanannya terkena kaca yang pecah.

Selepas membimbangkan ramai peminat, DJ Soda kini telah memuat naik video di Instagram menunjukkan kakinya semasa di hospital, menulis:

“Hai semua, cuma ingin memberitahu anda semua kerana saya bimbang anda akan risaukan saya dan mengurangkan kekecohan. Jangan risau tentang saya, saya telah menerima layanan yang baik dan semuanya baik-baik saja. Saya juga mendapat rawatan daripada doktor!

Read More :   Bagaimana untuk mengenal pasti matlamat pelaburan dan menjadikannya realiti

Saya hanya ingin berkongsi dengan semua orang apa yang sebenarnya berlaku malam tadi di Indonesia. Selepas saya selesai persembahan, 6 orang pengawal bersiap untuk masuk semula ke ruang menunggu di sebelah kanan saya dan seorang pengawal di sebelah kiri saya. Dan pengawal di sebelah kiri (selepas ini dikenali sebagai A) bercakap dengan lelaki itu (selepas ini dikenali sebagai B) kerana B marah kepada A kerana sangat profesional, melindungi saya. Saya dan pasukan saya tidak menyedari bahawa B menjerit kepada A dan kami pergi ke kanan saya dan A melihat kami pergi dan mengikut kami. Kemudian B mengambil gelas itu dan membalingnya. Tiada siapa yang perasan ada orang yang membaling kaca pada masa itu, jadi kami memeriksa CCTV dan melihat apa yang sebenarnya berlaku. Kelab itu segera mengambil tindakan dan menendang B keluar dari kelab itu malah B turut menumbuk seorang kakitangan wanita di kelab itu. Dia mempunyai lebam yang sangat teruk di sebelah kanan matanya.

Read More :   Muat turun versi rasmi terkini Instagram Selamat GB

Saya harap tiada salah faham dengan kelab. Mereka menjaga saya dengan sangat baik sejak kedatangan saya dan mengambil berat tentang apa yang berlaku malam tadi malah meminta maaf kepada saya sedangkan ia bukan salah mereka. Saya sangat menghargai semua orang di kelab menjaga saya dengan baik.

Akhir sekali, saya tidak mahu menghampakan peminat saya dan berjumpa dengan anda semua, jadi saya masih bermain malam ini di Holywings Batam. Jumpa awak di sana!”

Sementara itu, DJ Soda juga dijadual membuat persembahan di Bali pada 4 dan 5 Ogos ini. (www.kpopchart.net)

Share