Dinkum: Cara memindahkan haiwan ternakan ke lokasi baharu

Dinkum: Cara memindahkan haiwan ternakan ke lokasi baharu

Di Dinkum, anda akan dapat menukar haiwan ternakan anda jika anda ingin berpindah. Ini adalah ciri penting kerana semasa anda maju, anda akan membeli wilayah tambahan. Dan anda mungkin perlu menukar haiwan anda di tempat baharu anda. Tetapi ia mungkin menjadi masalah jika haiwan itu telah ditangkap di tempat asal anda menyelamatkannya. Nasib baik, ini tidak berlaku. Jadi dalam data ini mereka membolehkan kita melihat cara mengangkut haiwan dari satu lokasi ke satu lokasi yang istimewa di Dinkum.

Bagaimana untuk memindahkan haiwan ternakan di Dinkum

dinkum mengangkut haiwan ternakan ke lokasi baru

Anda boleh memindahkan haiwan anda ke lokasi model baharu dalam sukan ini dengan mengalihkan tempat tinggal dan penyuap mereka. Setelah anda melakukannya, anda perlu mengaktifkannya di lokasi model baharu. Berikut adalah strategi secara terperinci:

  1. Pilih model tapak baharu.
  2. Seterusnya, secara kolektif meletakkan kedudukan baru model supaya ia bertukar menjadi kandang haiwan yang tepat tempat di mana anda akan dapat menjual haiwan anda.
  3. sekarang, pergi ke ladang biasa di mana haiwan anda berada dan pilih tempat makan dan rumah mereka.
  4. Seterusnya, pergi ke lokasi model baharu dan letakkan penyuap dan rumah sebelumnya mengikut keinginan anda.
  5. sekali lagi, kembali ke ladang yang ditampilkan dan mula membongkarnya. Anda boleh membongkar faktor penuh atau cukup supaya haiwan boleh berjalan dengan bebas.
  6. Ini mungkin langkah yang paling membosankan dalam perjalanan penuhnya. Bersiul pada haiwan peliharaan anda untuk membuat mereka menyesuaikan diri dengan anda.
  7. Tekan kekunci enter pada papan kekunci anda untuk membuka menu Emote dan pilih Wisel. Sekiranya anda bermain menggunakan pengawal, maka anda boleh melakukan perkara yang sama dengan menekan butang bawah pada D-pad. Pada kawalan, butang bawah membuka menu emot. Buka dan gunakan wisel.
  8. Haiwan peliharaan anda akan mula menyesuaikan diri dengan anda, tetapi anda perlu bersiul berulang kali. Ini adalah untuk memastikan mereka melindungi selepas anda.
  9. sekarang, lakukan ini sehingga anda mencapai model ladang atau lokasi baharu.
Read More :   Hyper Front Lite Apk Muat Turun Percuma untuk Android [Full Size]

Setelah haiwan anda melaraskan cara paling mudah ke sana, mereka boleh sampai ke rumah baharu mereka!

Ini merangkumi data ini untuk mengetahui cara memindahkan haiwan ternakan anda ke model lokasi baharu di Dinkum. Memandangkan anda perlu berseronok dengan sukan ini, sebaiknya anda mendapati panduan kami berguna untuk mempelajari cara melakukannya dapatkan dan promosikan amber, dapatkan kilang bijirin, mengatur moddan membuka kunci lesen perniagaan.

Share