Diamond no Ace Act 2 Bab 299 Tarikh Tayangan Dibaca Dalam Talian

Diamond no Ace Act 2 Bab 299 Tarikh Tayangan Dibaca Dalam Talian

Saya teruja untuk melihat Kanemaru dalam Diamond no Ace Act 2 bab 298. Tetapi saya rasa misi Masashi masuk akal. Dia tidak kelihatan tertekan sama sekali bahawa ia mungkin adunan terakhir dari seidonya permainan.

Larian rumah akan menjadi luar biasa. Tetapi saya tidak tahu sama ada Terajima akan memberikannya kepada kami.

1. Bab 299 spekulasi

Masashi mungkin akan gagal dan kemudian kita mempunyai Inashiro di kelawar. Saya sedang menunggu bab itu berakhir dengan Sawamura menjerit dan ekspresi terkejut daripada semua orang supaya kita boleh mengadakan satu minggu lagi perdebatan tentang sama ada Sawamura tegang atau cedera atau hanya sempurna.

Diamond no Ace Act 2 Bab 299 Tarikh Tayangan Spekulasi Baca Dalam Talian

Eijun Sawamura | Sumber: Fandom

Walau apa pun yang berlaku, kemungkinan besar kesalahan Seidou akan berakhir dalam Bab 299 melainkan kita melihat babak tambahan (saya rasa Sawamura pudar jika dia dibenarkan memukul). Jika begitu, saya tidak fikir ia berakhir dengan 300.

2. Bab 299 Tarikh Tayangan

Bab 299 manga Diamond no Ace Act 2 akan dikeluarkan pada hari Khamis, 4 Ogos 2022. Tajuk bab belum bocor lagi.

I. Adakah Diamond no Ace Act 2 sedang berehat minggu ini?

Tidak, Diamond no Ace Act 2 tidak cuti minggu ini. Bab 299 akan dikeluarkan mengikut jadual.

3. Bab 299 Imbasan Mentah, Kebocoran

Imbasan mentah Diamond no Ace Act 2 bab 299 masih belum dikeluarkan. Imbasan mentah muncul satu hingga dua hari sebelum bab itu dikeluarkan, jadi pastikan anda kembali dan semak.

4. Di mana untuk membaca Diamond no Ace Act 2?

Malangnya, tiada sumber rasmi untuk membaca Diamond no Ace Act 2 dalam talian. Kami meminta anda membeli manga untuk membaca bab.

5. Bab 298 Rekap

Toujou sukar di dalam kotak, menjadikannya 2-2. Bagaimanapun, dia telah dibawa ke kendi oleh Pemotong Mei untuk dua kali keluar.

Kataoka pergi untuk jatuhan pin, menyerahkan Masashi, yang menendang untuk Kanemaru. Kanemaru berjalan kembali ke bullpen, agak kecewa kerana dia mahu memukul. Jadi dengan pelari di tempat ke-2, dua keluar, terpulang kepada Masashi untuk memandu dalam larian insurans.

Mei tersengih melihat perlawanan dengan abang Tetsu dan Tetsu sendiri berfikir bahawa Masashi harus masuk untuk mencabar Mei dengan hayunannya.

Mei melangkah masuk dan Masashi mengambil hayunan liar, tetapi bola terperangkap dalam sarung tangan Itsuki untuk menyerang Masashi, menghayun dan tersasar.

6. Mengenai Ace of Diamond

Ace of Diamond ialah siri manga besbol shōnen Jepun oleh Yuji Terajima dan diterbitkan oleh Kodansha. Majalah Shōnen Mingguan menyiarkannya dari 2006 hingga 2015. Sekuel bertajuk Ace of Diamond Act II bermula pada 2015. Adaptasi anime dijalankan dari 6 Oktober 2013 hingga 28 Mac 2016.

Protagonis ialah Eijun Sawamura, tukang kendi besbol dengan perubahan yang sangat aneh yang datang secara semula jadi kepadanya tetapi mengejutkan orang lain. Sawamura merancang untuk pergi ke sekolah menengah tempatan dan bermain besbol dengan rakan-rakannya untuk menunjukkan kemahiran mereka dan memenangi permainan.

Asalnya Dicatat oleh Epic Dope

Kami kadangkala menyertakan pautan ke peruncit dalam talian dan/atau kempen dalam talian. Jika anda mengklik pada satu dan membuat pembelian, kami mungkin menerima komisen yang kecil. Untuk maklumat lanjut, pergi ke sini.

Read More :   55+ Pangkalan TH 12 Pertanian, Trofi dan Perang COC Terkuat (Baharu!)
Share