Dead By Daylight mengembangkan Resident Evil Crossover dengan penjahat ikonik

Dead By Daylight mengembangkan Resident Evil Crossover dengan penjahat ikonik

Sebagai sebahagian daripada pameran pertamanya, pembangun dan penerbit Behavior Interactive mengumumkan bahawa jenama baharu Residen Evil Acara crossover akan memasuki Dead by Daylight, berkembang pada crossover asal dari 2021 yang menampilkan Leon Kennedy, Jill Valentine dan bayi Nemesis yang maut.

Crossover baharu, bertajuk “Dead by Daylight: Resident Evil: PROJEK W Babakan memperkenalkan penjahat francais yang paling ikonik kepada permainan: Albert Wesker. Dia disertai oleh ejen double (triple? quadruple?) kegemaran kami Ada Wong dan STARS Doctor Rebecca Chambers. Wesker akan bermain sebagai The Mastermind dalam permainan, manakala Ada dan Rebecca adalah dua Survivors baharu.

Selain itu, peminat Dead by Daylight akan mendapat peta Jabatan Polis Raccoon City yang telah diubah suai, lokasi ikonik dari Resident Evil 2.

Read More :   Gotube Mod Apk Download Link Terkini 2022 Tiada Iklan

Tiada tarikh keluaran khusus diberikan setakat ini, tetapi pengembangan itu dijadualkan pada akhir tahun ini.

Baca lebih lanjut: Semakan Mati Menjelang Siang (Suis).

Sila ambil perhatian bahawa beberapa pautan luar pada halaman ini adalah pautan ahli gabungan, yang bermaksud bahawa jika anda mengklik padanya dan membuat pembelian, kami mungkin menerima peratusan kecil daripada jualan. Baca Pendedahan FTC untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Adakah anda akan menyelam kembali ke dalam Dead by Daylight untuk mencuba crossover Resident Evil baharu ini? Beritahu kami dalam ulasan!

Share