David Beckham, selepas memberi penghormatan kepada Duli Yang Maha Mulia Ratu Elizabeth II. dihormati Elizabeth

David Beckham, selepas memberi penghormatan kepada Duli Yang Maha Mulia Ratu Elizabeth II.  dihormati Elizabeth

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

David Beckham dan isterinya, Victoria Beckham, dikebumikan pada Isnin sebagai mendiang Ratu Elizabeth II. Dia menyambut Elizabeth dengan hormat.

Beckham, 47 tahun, Ratu II. Dia berkongsi gambar keranda Elizabeth yang dibawa oleh pembawa keranda pada hari Isnin. St. di Windsor Pengebumian negara telah diadakan untuk Baginda di Dewan Westminster sebelum baginda dikebumikan di St.

“Permaisuri kami ada di rumah. Hari ini kami mengucapkan selamat tinggal terakhir kepada Baginda Permaisuri,” tulis Beckham di akaun media sosialnya selepas pengebumian permaisuri pada Isnin. “Minggu ini, dunia meratapi kehilangan seorang pemimpin yang unik, penuh inspirasi dan penyayang.

“Orang ramai dari semua lapisan masyarakat, beribu-ribu orang berkumpul untuk merakamkan rasa terima kasih mereka kepada Ratu tercinta kami,” tambahnya. “Kami menyaksikan keluarga penyayang berkabung dengan maruah dan pengorbanan diri untuk ibu, nenek, dan nenek moyang, bersama dengan upacara dan tradisi yang luar biasa. Warisan khidmat dan dedikasi kepada tugas akan diteruskan… Hidup Raja.”

DAVID BECKHAM SANGAT CANTIK MELIHAT GABUNGAN RATU ELIZABETH II

David Beckham dan isterinya, Ratu Elizabeth II.  Dia berdiri dalam diam di pengebumian Elizabeth.

David Beckham dan isterinya, Ratu Elizabeth II. Dia berdiri dalam diam di pengebumian Elizabeth.
(melalui AP Ben Stansall/Pool, File)

Penghormatan Beckham kepada permaisuri susulan keputusannya untuk berdiri sebaris dengan orang ramai untuk memberi penghormatan kepada mendiang permaisuri.

“Saya fikir ia akan menjadi sedikit lebih tenang untuk tiba pada pukul 2. Saya silap,” kata Beckham kepada BBC. “Semua orang mempunyai fikiran itu.”

Bintang bola sepak yang bersara itu menjelaskan bahawa dia menyertai barisan “untuk mengalami dan meraikan apa yang telah dilakukan oleh Baginda untuk kita.”

“Jadi hari ini sentiasa sukar, dan ia sukar untuk negara. Ia sukar untuk semua orang di dunia, kerana saya fikir semua orang merasakannya, dan fikiran kami adalah dengan keluarga dan terus terang semua orang di sini hari ini.” Tambahan.

KLIK DI SINI UNTUK MELANGGAN BULETIN HIBURAN

“Saat yang paling istimewa bagi saya ialah mendapat OBE. Saya membawa datuk dan nenek saya bersama-sama yang membesarkan saya menjadi seorang raja yang sangat besar dan peminat diraja, dan terus terang, ada isteri saya di dalam perigi.”

Beckham telah berkahwin dengan Ratu Elizabeth II pada tahun 2003. Dilantik oleh Elizabeth sebagai Perintah Empayar British. Dia juga bertemu Duli Yang Maha Mulia menjelang Majlis Anugerah Pemimpin Muda Ratu pada 2018.

Ratu England II.  Elizabeth menyambut bekas bintang bola sepak David Beckham menjelang Majlis Anugerah Pemimpin Muda Ratu pada 26 Jun 2018.

Ratu England II. Elizabeth menyambut bekas bintang bola sepak David Beckham menjelang Majlis Anugerah Pemimpin Muda Ratu pada 26 Jun 2018.
(melalui Getty Images oleh John Stillwell/Pool/AFP)

Isteri bintang bola sepak itu, Victoria, turut berkongsi penghormatannya sendiri.

KLIK DI SINI UNTUK MUAT TURUN APLIKASI BERITA FOX

“Saya telah menghabiskan minggu lalu memikirkan tentang kehilangan Duli Yang Maha Mulia Ratu Elizabeth II dan bagaimana dia telah menjadi inspirasi kuat bukan sahaja kepada saya tetapi kepada ramai orang di seluruh dunia,” tulisnya. “Ikon utama dalam setiap cara dan lambang keanggunan akan kekal dalam hati dan fikiran kita selama-lamanya. Pada masa ini, saya mengucapkan takziah dan takziah yang mendalam kepada Keluarga Diraja dan meratapi kehilangan mereka. Yang di-Pertuan Agong.”

Source : www.foxnews.com

Share