Dan Bongino memberitahu ‘Fox & Friends’ mengapa ‘teori lelaki gila’ Trump mengenai dasar luar telah berjaya

Dan Bongino memberitahu ‘Fox & Friends’ mengapa ‘teori lelaki gila’ Trump mengenai dasar luar telah berjaya

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Hos ‘Unfiltered’ Dan Bongino menyertai ‘Fox & Friends’ pada hari Jumaat untuk membincangkan kejayaan dasar luar Presiden Trump selepas Trump berkata beliau mengancam Sean Hannity dengan mengugut untuk memecat kepimpinan Taliban untuk mendapatkan perjanjian. Bongino berhujah bahawa ketidakpastian Trump adalah satu kelebihan dalam menangani musuh Amerika.

RANCANGAN MASTER DEARIE KHAS UNTUK MENYEMAK PASUKAN MAR-A-LAGO RECORDS TRUMP PADA PENYEMBUHAN PERTAMA BERSAMA DOJ

DAN BONGINO: Ini berbalik kepada apa yang mereka panggil ‘teori gila’ geopolitik. Ini adalah perkara sebenar. awak boleh tengok. Saya bukan hanya bodoh mengenainya. Dan teorinya ialah anda perlu tidak pasti secara strategik supaya tiada siapa yang tahu apa yang perlu dilakukan. Jadi mereka kekal dalam ketakutan. Gila sangat ni? Bagaimana sebenarnya? Dan itulah sebabnya Kim Jong-Un tahu bahawa budak kecil ini telah berjaya kekal berkuasa selama beberapa dekad, kerana mereka tidak mempunyai ekonomi, mereka tidak mempunyai apa-apa. Semua orang takut dia akan melancarkan bom nuklear. Nah, tidak ada orang yang waras akan melakukan itu. Tetapi intinya, adakah dia waras? jadi apa yang saya fikir Trump menggulingkan Biden Orang itu benar-benar baik atau buruk, dia fikir, Tuhan, bolehkah lelaki ini cukup gila untuk menjatuhkan saya. … tiada siapa sangka anda akan melakukannya sama ada memindahkan kedutaan ke Baitulmaqdisdan dia hanya melakukannya.

SAKSIKAN TRUMP DUDUK BERSAMA HANNITY:

Source : www.foxnews.com

Read More :   Louise Fletcher qua đời ở tuổi 88: Nữ diễn viên đoạt giải Oscar thủ vai Chị gái Rượt đuổi trong One Flew Over the Cuckoo's Nest & hơn thế nữa
Share