Daftar Jus | Log Masuk Jus | Pelan harga jus

Daftar Jus | Log Masuk Jus | Pelan harga jus

Daftar Sucuri | Log Masuk Sucuri | Pelan harga Sucuri? Ya! Artikel kami sebelum ini telah disiarkan Pengimbas Semakan Tapak Sucuri untuk Virus Hasad. Setelah melihat betapa pentingnya alat audit laman web ini. Kami percaya anda tidak akan teragak-agak untuk menyemak artikel yang diberi tag “Pendaftaran Sucuri atau Log Masuk Sucuri dan Pelan Harga Sucuri. Walau bagaimanapun, mari kita imbas semula.

Apa itu Sucuri? Saya akan memberitahu anda apa itu sekiranya anda tidak mempunyai idea yang paling sukar. Sekiranya anda pasti tahu apa yang dimaksudkan oleh Sucuri, maka anda berada dalam karma. Walau apa pun, jika anda tidak mempunyai idea paling kabur tentang apa yang ditunjukkan oleh Sucuri, anda adalah tambahan dalam karma. Itulah sebabnya anda berada di laman blog ini dan mengkaji artikel ini hari ini. Saya akan mendedahkan semua yang anda perlu tahu tentang jus.

Daftar Jus | Log Masuk Jus | Pelan harga jus

jus

Sucuri ialah platform keselamatan laman web. Organisasi atau platform ini pakar dalam Keselamatan WordPress. Sekiranya anda mempunyai tapak WordPress, pada ketika itu, platform ini adalah untuk anda. Itu sahaja yang anda perlukan sekarang. Organisasi ini melindungi tapak anda daripada pembangun dan pengaturcaraan berbahaya yang berbeza. Alat ini adalah keperluan yang pasti untuk semua orang yang menjalankannya laman web WordPress.

Terdapat banyak platform keselamatan dalam talian di planet ini hari ini, namun platform Sucuri menonjol antara lain sekarang dalam permainan. Pada ketika anda memperkasakan modul Sucuri di tapak anda, semua trafik yang ditakdirkan untuk tapak anda perlu mencuba tembok api awan terlebih dahulu sebelum ia dipindahkan ke titik itu pada pelayan pemudahan anda. Melalui pembangunan ini serangan berniat jahat dan pelawat disekat dan hanya pelawat yang sah dan tulen dihantar ke tapak web anda.

Mengapa anda perlu menggunakan Sucuri

Terdapat banyak sebab mengapa anda memerlukan perkhidmatan Sucuri dan dalam artikel ini, saya akan menulis tentang beberapa sebab tersebut. Dengan kadar penggodaman tapak web yang tinggi, anda perlu melakukan segala yang anda boleh untuk memastikan tapak web anda selamat dan itulah yang ditawarkan oleh platform ini. Sucuri menyekat semua serangan di tapak web anda. Pasukan Sucuri melaporkan sebarang isu keselamatan yang berpotensi kepada pasukan WordPress dan oleh itu pasukan WordPress berusaha untuk mengubah suai isu tersebut.

Alat ini juga memantau tapak web anda seperti jam dengan pakej perlindungan virus 2-dalam-1nya. Dengan aktiviti ini, ia memastikan tapak web anda sempurna atau sebarang bentuk perisian hasad, pautan berniat jahat, dan banyak lagi.

MEMBACA; Pengimbas Kawalan Tapak Sucuri. Ciri Kawalan Lokasi Sucuri. Imbasan Hasad Blog

Alat ini juga memastikan tapak anda tidak disenaraihitamkan oleh jenama utama, contohnya, akuarium ikan, Google, Nortondan lain lain. Dengan ini, reputasi tapak anda akan dipadamkan dan pelawat anda tidak akan berpeluang melihat notis amaran daripada Alat Pelayar Selamat Google atau Pemeriksa Hasad.

Penjelasan lain untuk menggunakan alat audit keselamatan laman web ini ialah ciri pengelogan audit laman web. Ciri ini membantu untuk menjejaki semua yang berlaku di tapak web anda. Tempat anda menukar fail, log masuk pengguna baharu, percubaan log masuk gagal dan banyak lagi akan direkodkan di mana-mana sahaja ia berlaku di tapak anda.

Alat ini juga mempunyai ciri kawalan sebelah pelayan. Ciri ini ialah ciri yang akan membantu anda secara sah dengan pembangun di tapak web anda. Tiada pembangun tinggi dikaitkan dengan mempengaruhi pengguna atau tapak web anda dengan perisian hasad. Sesetengah daripada mereka hanya perlu menambah iklan bendera pada siaran lama anda. Dengan ini, mereka akan membuat wang tunai daripada kerja keras anda. Godam ini tidak begitu jelas, jadi ia sukar untuk dibezakan. Laman web anda juga tidak akan disenaraihitamkan untuk ini. Di sinilah ciri ini berguna. Ciri ini mempunyai pengalaman dan mengekstrak segala-galanya tentang siaran anda dan melaporkan apa-apa yang boleh dipersoalkan.

Kaedah yang paling berkesan untuk mengakses Sucuri

Untuk mempunyai pilihan untuk menggunakan platform ini dan semua cirinya, anda mesti membelinya. Terdapat empat pelan dalam platform ini dan untuk menggunakan ciri platform, anda perlu memilih pelan dan membelinya terlebih dahulu.

Pelan pada platform ini adalah penting, khusus, perniagaan dan disesuaikan. Untuk mengetahui kos mana-mana pelan ini, semak Sucuri di sini. Apabila anda telah memilih reka bentuk, belilah. Apabila anda membelinya, anda akan dibimbing tentang perkara yang perlu dilakukan seterusnya.

Langgan Jus

Untuk memanfaatkan Platform Sucuri dan semua cirinya, anda mesti mendaftar dengan Platform. Pada penghujung hari, anda perlu membuat akaun Sucuri. Membuat akaun di Sucuri tidak sama dengan kebanyakan platform. Nah, ia tidak terlalu hebat. cuma ia adalah satu daripada jenis. Untuk mendapatkan akaun pada platform ini, anda harus memilih pelan dahulu dan kemudian membelinya. Untuk membuat akaun Sucuri, ikuti langkah di bawah.

 • Pergi ke Sucuri join pada peranti anda.
 • Pada halaman pendaratan, pilih program dan klik tab beli sekarang atau daftar.
 • Ikuti arahan pada skrin dari halaman seterusnya untuk berjaya mencipta akaun anda.

Anda juga boleh meminta temu duga percuma di platform dengan mengisi borang nasihat di platform. Anda akan menemui borang ini pada halaman penyertaan Sucuri. Untuk melengkapkan borang ini.

 • Masukkan nama pertama dan nama keluarga anda.
 • Masukkan nama organisasi anda dan bilangan rakan.
 • Akhir sekali, masukkan nombor telefon anda dan kemudian klik butang Hantar.

Ini adalah untuk melaporkan mesyuarat percuma. Selepas menyerahkan borang, organisasi akan menghubungi anda.

Kemasukan Jus

Sekiranya anda sudah mempunyai akaun di platform, anda harus log masuk secara konsisten pada bila-bila masa yang anda perlukan untuk mengakses papan pemuka anda. Untuk log masuk ke akaun anda, ikuti langkah di bawah.

 • Masukkan alamat e-mel anda dalam kotak yang disediakan.
 • Seterusnya, masukkan kata laluan anda yang anda buat semasa anda mencari akaun dan klik log masuk.

Apabila anda mengikuti cara di atas dengan cara yang sama, anda akan berjaya log masuk ke akaun anda.

Pelan harga jus

Terdapat empat rancangan utama dalam platform Sucuri. Untuk mempunyai pilihan untuk menggunakan tapak ini dan semua ciri serta alatan yang ditawarkannya, anda mesti memilih pelan terlebih dahulu. Tiga daripada rancangan pada platform ini adalah untuk laman web individu. Salah satu reka bentuk pada platform, iaitu reka bentuk tersuai dibuat untuk laman web yang berbeza. Kos dan rancangan adalah seperti berikut:

 • Pelan asas: $199.99 setiap tahun.
 • Pelan pro: $299.99 setiap tahun.
 • Pelan perniagaan: $499.99 setiap tahun.
 • Reka bentuk tersuai: anda harus menghubungi Jus kumpulan to mengetahui penilaian untuk pelan khusus.

Ini adalah rancangan dan penilaian platform keselamatan laman web Sucuri. Untuk mengetahui secara beransur-ansur tentang pelan dan Harga pada platform ini.

Read More :   Petunjuk untuk Cinta Bab 903
Share