College Life MOD APK – DPMKemenhub

College Life MOD APK – DPMKemenhub

APK MOD College Life (Unlimited Kisses) ialah permainan simulasi kehidupan kolej Nutaku 18+. Muat turun permainan melalui pautan di bawah artikel.

Pembentangan Kehidupan Kolej

APK MOD Kehidupan Kolej

Nutaku ialah penerbit yang mempunyai banyak kandungan yang menarik. Panggilan Booty, 7 Angels, Booty Farm atau CEO Fap telah menjadikan mereka terkenal dalam genre NSFW. Terima kasih kepada ini, College Life telah menerima banyak perhatian dan ulasan positif sejak dikeluarkan.

Sehingga kini, walaupun College Life bukan permainan baru lagi, ia masih digemari oleh ramai pemain. Anda juga boleh memasangnya di laman web kami.

Baca juga: https://kartupos.co.id

Rancang

College Life mengisahkan apa yang berlaku kepada seorang pelajar apabila universitinya tiba-tiba menukar pengetuanya. Pengetua baru adalah seorang lelaki yang pelik, sentiasa cuba mengawal gadis-gadis dan mencari jalan untuk mengeluarkan mereka dari sekolah.

Apabila kawan baik gadis itu mengalami situasi yang sama dan menghadapi pengusiran, dia memutuskan untuk melakukan sesuatu untuk membantu rakannya dan mengeluarkan pengetua yang jahat itu dari sekolah.

Read More :   55+ nada dering WA pendek percuma yang menakjubkan

Permainan

Walaupun College Life dilabelkan 18+, permainan ini sangat serupa dengan permainan simulasi kehidupan. Namun, isu di sini lebih sempit, berkisarkan persekitaran universiti pelajar lelaki dan perempuan. Anda boleh memilih watak daripada permainan main peranan dan kemudian meneroka kehidupan mereka secara beransur-ansur, daripada kehidupan peribadi, kehidupan seharian hingga ke persekitaran universiti.

Secara keseluruhan, permainan College Life agak menarik. Senarai tugas disediakan oleh sistem. Anda boleh mengujinya dan menjalankannya melalui papan pemantauan. Mereka juga agak mudah, seperti membuat poster tentang mencari anjing yang hilang, melawat rumah kawan, membeli barang atau tanah baru.

Baca juga: https://ctcultra.id

Sudah tentu, apabila anda melakukan lebih banyak misi, cerita akan berkembang. Dan kemudian, anda boleh memainkan peranan watak lain.

Di sudut kanan skrin, anda boleh melihat watak yang anda mainkan. Anda hanya perlu mengetik aksara yang sesuai untuk bertukar. Setiap daripada mereka mempunyai kehidupan dan tugas masing-masing yang perlu dilakukan. Jika anda menyelesaikan misi, anda akan menerima bonus, sambil membuka kunci banyak item dan kawasan baharu.

Read More :   5 jenama cat dinding yang bagus dan tahan lasak

Jika anda suka permainan Nutaku, anda boleh mencuba Fap CEO Booty Calls.

Buat tanah yang indah

Selain elemen simulasi, College Life juga mengandungi elemen yang membina. Ini bermakna watak anda boleh membina bangunan. Bangunan ini mungkin berkisar tentang kehidupan watak, seperti rumah, restoran, panggung wayang atau bangunan kolej, seperti kedai buku, restoran pizza dan makanan ringan. Sudah tentu, terdapat banyak bangunan dan hiasan lain. Dunia dalam permainan ini adalah milik anda, jadikan ia menjadi negara yang anda sentiasa inginkan.

Baca juga: https://pdamkuningan.co.id

Bertemu kawan baru

Semasa pengalaman, anda akan berinteraksi dengan watak lain. Mereka adalah jiran, rakan universiti atau guru. Anda boleh menghubungi mereka dengan menyentuh mereka. Komunikasi berlaku secara semulajadi apabila dialog dipaparkan pada skrin. Anda akan memilih jawapan dan membuat keputusan sebagai respons kepada seseorang.

Selain itu, terdapat beberapa watak baru. Mereka semua gadis manis dan cantik. Walau bagaimanapun, anda perlu membukanya di kedai.

Read More :   SPZIFFKMK/FREE_FIRE_MAX.APK/FILE : Muat Turun Free Fire Max Terbaru 2020

Buka kunci tanah baru

Apabila anda mula-mula menyertai College Life, tanah yang anda tinggal adalah agak terhad. Walau bagaimanapun, semasa anda mengalami dan menyelesaikan lebih banyak misi, anda boleh mengembangkan tanah untuk mencari rakan baharu.

Terdapat juga beberapa cutscene dan kandungan menarik yang direka dan dimasukkan ke dalam permainan oleh Nutaku. Mari terokai mereka!

MOD ciri

Ciuman Tanpa Had: Pilih mana-mana bangunan, pilih Naik Taraf Segera, anda akan mendapat banyak ciuman. Selain itu, ciuman juga tidak berkurangan apabila anda membeli.

Baca juga: https://renovasi.co.id

Muat turun APK & MOD Kolej Kehidupan untuk Android

College Life ialah permainan simulasi dengan tema dan kandungan yang menarik. Anda boleh menemui perkara baharu dan item tersembunyi semasa pengalaman. Masa bosan anda akan menjadi lebih penting apabila anda memasang permainan ini melalui pautan yang telah kami letakkan di bahagian bawah artikel.

Share