Charlize Theron berkata pelabur ‘Monster’ mahu ‘filem lesbian panas’

Charlize Theron berkata pelabur ‘Monster’ mahu ‘filem lesbian panas’

Apa yang lebih seksi daripada seorang wanita pembunuh membunuh pemandu trak?

Peranan Charlize Theron dalam membuat kerjaya dalam “Monster” bermula sebagai sesuatu yang sangat berbeza, jelasnya dalam temu bual baru.

Pelakon berusia 47 tahun itu membintangi sebagai pembunuh sebenar Aileen Wuornos dalam drama pembunuh bersiri 2003 bersama Christina Ricci sebagai teman lelakinya Selby Wall.

Theron, yang kemudiannya memenangi Oscar untuk peranannya, mendakwa dalam temu bual baharu dengan Harper’s Bazaar bahawa pelabur terus mendesak untuk cerita LGBTQ NSFW dan bukannya konspirasi tentang pembunuh yang melarikan diri.

Dia memberitahu penerbitan bahawa penyokong menuntut “filem lesbian panas dengan saya dan Christina Ricci” – namun, “The Beast” tidak seperti itu.

“Saya mempunyai perjuangan semula jadi untuk mencipta persekitaran yang terasa seperti saya harap saya telah bermula 30 tahun lalu,” kata Theron.

Pelakon “Old Guard” itu juga bercakap tentang perjuangannya dengan kostum semasa penggambaran.

Charlize Theron Cover Harper's BAZAAR Oktober 2022

“Tidak mempunyai kawalan sama sekali terhadap apa yang anda pakai adalah perkara besar yang mengganggu saya selama bertahun-tahun,” kata Theron kepada Harper’s BAZAAR.


Charlize Theron Cover Harper's BAZAAR Oktober 2022

Charlize Theron Meliputi Harper’s BAZAAR Oktober 2022.

“Hakikat bahawa anda sama sekali tidak mempunyai kawalan ke atas apa yang anda pakai adalah perkara besar yang telah mengganggu saya selama bertahun-tahun. Mempunyai seorang lelaki hampir membuatkan anda berada di hadapan mereka – perkara seperti itu, ia benar-benar memalukan,” kata Theron.

Kemudian, di set, dia menceritakan insiden yang melibatkan pengarah yang sentiasa memintanya menukar pakaian.

“Apabila saya mulakan, tidak ada perbincangan. Ia seperti, ‘Inilah yang anda pakai,'” jelasnya. “Dan saya masih ingat satu filem khususnya, pengarah lelaki ini yang selalu menarik saya ke rancangan itu, adaptasi demi adaptasi.”

“Dan ia sangat jelas bahawa ia mempunyai kaitan dengan seksualiti saya dan betapa berjayanya mereka boleh membuat saya dalam filem itu. Dan apabila saya mula, ia adalah perkara biasa,” kata bintang “Furious Fate”.

Theron telah menjadi makanan ruji Hollywood selama 25 tahun, tetapi dia masih tidak berasa seperti dia memperoleh reputasi “peringkat Kim Kardashian”.

Christina Ricci di Charlize Theron "binatang"
Christina Ricci dan Charlize Theron dalam “The Beast” 2003.
Siaran Newmarket/Ihsan Malam

Di bahagian lain dalam profil, ibu dua anak itu menjelaskan bagaimana kerjayanya telah berkembang.

“Bekerja lebih keras tidak akan mengubah tahap kemasyhuran saya, saya rasa,” katanya. “Ia sentiasa menjadi perjalanan biasa-biasa sahaja. Saya tidak pernah menjadi salah seorang daripada golongan Kim Kardashian itu. Tetapi saya rasa ia sentiasa begitu.”

Theron juga berterus terang tentang berapa ramai daripada 20-an dan 30-an dalam industri hiburan — dan didikannya — membantunya mencari suaranya.

“[In my young adult years]”Ada masanya anda terpaksa menjadi pelacur yang bising untuk mencari ruang di dalam bilik,” sambungnya. “Saya tidak begitu suka menjadi orang itu, tetapi ada masa dalam hidup saya apabila itulah satu-satunya cara saya tahu bagaimana untuk berfungsi dengan pasti.”

Source : nypost.com

Read More :   Cách GeForce Now cung cấp năng lượng cho Metaverse của Nvidia
Share