Cara Menipu Diamond FF (Free Fire) Unlimited Terkini 2022

Cara Menipu Diamond FF (Free Fire) Unlimited Terkini 2022

Curang Diamond FF – Membeli pelbagai keperluan permainan adalah impian pemain free fire. Walau bagaimanapun, sebelum anda boleh mendapatkannya, anda memerlukan satu siri berlian dan anda perlu membelinya dengan wang sebenar. Sememangnya tidak semua pemain mampu merealisasikannya, lagipun ramai pemain menggunakan teknik penipu untuk memudahkan mereka mendapat diamond percuma.

Teknik citer dalam game free fire sudah menjadi kebiasaan dan hampir semua pemain FF menggunakan kaedah ini untuk memudahkan mereka bermain game. Menggunakan citer apk memang diharamkan dan berisiko tinggi tetapi nampaknya ada pemain yang masih tidak berputus asa malah menggunakan cheat apps jenis lain.

Citer apk dalam game free fire sangat berbeza, ini dapat dilihat dari jumlah pemain FF yang semakin meningkat dari hari ke hari. Begitu ramai penggodam atau pengubahsuai mencipta beberapa cara untuk memudahkan pemain bermain permainan. Tidak dinafikan, ramai pemain sedang memburu apk cheat, salah satunya ialah Diamond FF Cheat yang boleh anda temui aplikasinya dalam artikel ini. Walau bagaimanapun, pertimbangkan beberapa penjelasan yang akan kami kongsikan di bawah.

cheat-diamond-ff

Apa itu FF Diamond Cheat

Curang Diamond FF ia adalah cara menipu untuk mendapatkan berlian percuma. Jenis cheat ini sangat dicari oleh pemain permainan free fire. Berlian sangat berguna untuk membeli barangan penting tertentu seperti item dalam permainan. Jadi dengan penipuan berlian ini anda boleh membeli semua item, pek kegemaran dan banyak lagi secara percuma. Sebenarnya masih banyak lagi jenis apk cheat yang berguna untuk memudahkan permainan free fire termasuk citer berlian FF yang paling popular dan banyak digunakan.

Read More :   Punca penurunan harga saham global

Cheat ini menggunakan skrip terkini yang mempunyai ciri anti-larangan dan anti-larangan, jadi ia sangat selamat untuk digunakan, dan ini adalah sebab utama mengapa aplikasi ini diburu oleh ramai pemain ff. Bagi anda yang berminat untuk memuat turun aplikasi terus, di bawah kami akan kongsikan pautan muat turun yang anda boleh dapatkan secara percuma.

Muat turun Apk Cheat FF Diamond secara percuma

Citer diamond free fire memang menjadi pilihan utama pemain untuk dapat membeli segala keperluan permainan tersebut. Mempunyai bilangan berlian yang banyak supaya kita boleh dipanggil sultan dalam permainan api percuma. Sudah tentu, ia menjadikan sesiapa yang menggunakannya lebih teruja apabila mereka bermain permainan itu nanti.

Jika anda membeli menggunakan wang maka anda mesti bersedia untuk menghabiskan banyak wang untuk membeli berlian. Tetapi dengan apk citer ini anda boleh mendapatkannya secara percuma. Dapatkan permohonan terus di bawah.

Cara Pasang Hack Diamond FF 2021

Tidak sukar untuk dapat memasang aplikasi ini, tetapi jika anda masih tidak faham, lihat beberapa cara seperti berikut.

 1. Mula-mula, muat turun apl dahulu
 2. Buka fail OBB dan salin + tampal ke folder storan dalaman >> Android >> Obb
 3. Kemudian buka Tetapan pada telefon pintar
 4. Pilih pilihan keselamatan dan tandai kotak untuk membenarkan pemasangan daripada sumber yang tidak diketahui
 5. Pasang apl seperti biasa dan tunggu keputusan selesai
 6. Jika ada, mainkan permainan FF dan semak sama ada berlian anda meningkat atau tidak

Sebaliknya, semasa memasang aplikasi citer ini, anda harus memadamkan versi asal permainan free fire terlebih dahulu. Supaya proses dapat berjalan dengan lancar. Jika aplikasi tidak boleh digunakan, maka mungkin telefon pintar anda tidak disokong oleh apk cheat.

Cara Menipu Berlian FF Percuma Tanpa Had

Terdapat skrip konfigurasi yang anda boleh pasang dan dapatkan berlian percuma. Kemudian bagaimana untuk menipu permata FF percuma ini? Bagi anda yang tidak faham, lihat beberapa kaedah seperti berikut.

 1. Pertama, pastikan anda telah memuat turun aplikasi di atas
 2. Selepas itu, ekstrak fail menggunakan aplikasi ZArchiver, jika tiada, muat turun melalui Google playstore
 3. Apabila selesai, salin skrip yang disediakan di dalamnya
 4. Sila buka skepejaan intern >> Android >> Data >> com.dts.freefireth >> Files >> Contencache >> Optional >> Android >> Gameassetbunde >> Candy and tempel disini
 5. Jika proses selesai, kemudian buka permainan api percuma dan anda boleh mengetahui bahawa bilangan berlian telah meningkat atau tidak

Mungkin ramai di antara pemain free fire masih ragu-ragu jika aplikasi ini mampu memberikan banyak berlian secara percuma? Daripada ingin tahu, lihat beberapa penjelasan di bawah.

Apaka Cheat Diamond Kerja Free Fire?

Seperti yang dibincangkan sebelum ini, penggunaan cheat apk kini semakin meningkat. Melihat permainan FF digemari oleh pelbagai golongan. Walau bagaimanapun, ramai daripada mereka ingin mendapatkan kemudahan dengan cara yang sangat langsung. Namun, penggunaan citer apk tidak boleh dipisahkan dari sosok pembangun permainan Free Fire Garena. Kerana pihak mereka akan mengesan pengguna menggunakan kaedah penipuan.

Dan untuk mengetahui sama ada aplikasi ini berjalan atau tidak, anda boleh membuktikannya sendiri apabila anda menggunakan aplikasi ini secara langsung. Lebih-lebih lagi, walaupun aplikasi citer ini dilengkapi dengan ciri anti-gantung dan anti-larangan. Walau bagaimanapun, kami tidak bertanggungjawab jika suatu hari nanti akaun anda diharamkan. Jadi lebih baik berhati-hati.

Baca juga:

Perkataan terakhir

Mungkin itu sahaja yang boleh kami sampaikan kali ini mengenai FF Diamond Cheat yang boleh memudahkan anda untuk mendapatkan diamond percuma. Walau bagaimanapun, sedar terlebih dahulu tentang risiko yang anda akan hadapi kemudian apabila menggunakan apk cheat ini. Semoga artikel ini bermanfaat, terima kasih.

Read More :   Memahami Revolusi Bumi - Proses, Akibat dan Kemunculan Gerakan Palsu
Share