Cara bermain Co-Op Berbilang Pemain Tempatan & Dalam Talian

Cara bermain Co-Op Berbilang Pemain Tempatan & Dalam Talian

As Dusk Falls ialah permainan pengembaraan naratif 2022 yang dibangunkan oleh Interior Night dan diterbitkan oleh Xbox Game Studios. Permainannya memfokuskan pada penceritaan interaktif dan kaedah canggih untuk menentukan persetujuan pemain mengenai keputusan plot kritikal apabila bermain secara kooperatif dalam mod berbilang pemain. Plotnya melibatkan “dua keluarga yang trajektorinya bertembung di padang pasir Arizona pada tahun 1999” dan merangkumi beberapa generasi.

Cara bermain Co Op

asDuskFallsGameplay

Dalam Apabila senja tiba, anda boleh menambah rakan anda dari menu utama untuk menikmati permainan reban tempatan dan dalam talian. Anda juga boleh menjeda permainan dan pergi ke halaman lobi berbilang pemain dengan mengklik “Tambah Pemain”.

Read More :   Lex Luger Miss Elizabeth Death {Ogos} Dapatkan semua butiran

Terdapat 8 posisi terbuka untuk pemain baru. Cuma pasangkan pengawal Xbox baharu dan tekan butang “A” untuk menyertai pemain koperasi tempatan. Jika tiada kawalan yang mencukupi untuk semua orang, anda boleh bermain menggunakan telefon pintar dan apl “As Dusk Falls Companion”. Hanya pasang apl pada peranti Android atau iOS anda dan masukkan kod sertai pada skrin lobi.

Selain itu, anda mesti mengklik “Pergi Dalam Talian” dalam menu untuk bermain permainan berbilang pemain koperasi.

asDuskFallsGameplay2

Dusk Falls berjanji untuk menyampaikan salah satu permainan cerita terbaik beberapa tahun kebelakangan ini, menawarkan keupayaan untuk bermain permainan 8 pemain melalui koperasi berbilang pemain tempatan dan koperasi dalam talian. Memandangkan Dusk Falls terserlah berkat grafik unik dan kecerunan warnanya. Emosi permainan akan kekal dalam fikiran anda lebih lama berbanding permainan moden yang lain kerana bingkai gaya henti-henti yang membolehkan anda mengisi tempat kosong dengan imaginasi anda.

Read More :   Julat kos pembalut kereta dan faedahnya

Pada 19 Julai 2022, permainan ini telah dikeluarkan untuk PC, Xbox Series X/S dan Xbox One.

Share