CamScanner Mod Apk (Pemium, Tiada Tera Air) Muat Turun Percuma

CamScanner Mod Apk (Pemium, Tiada Tera Air) Muat Turun Percuma

CamScanner Mod Apk – Hari ini, kebanyakan teks adalah dalam bentuk imej atau kertas. Jika seseorang ingin mendapatkan semula atau mengedit kandungan, yang mengambil banyak masa, mereka perlu menaip semula teks secara manual, terutamanya untuk teks yang mempunyai banyak halaman.

Menyedari masalah ini, INTSIG Information telah mengeluarkan produk yang dipanggil CamScanner untuk memudahkan kerja anda. Ini akan sangat membantu anda.

Apa yang anda perlu lakukan ialah memegang kamera di hadapan dokumen dan ia secara automatik akan menukar kepada teks pada telefon anda. Sangat pantas, ringkas dan berguna ialah perkara yang boleh dilakukan oleh aplikasi ini.

Nah, di bawah adalah beberapa penjelasan mengenai CamScanner Mod Apk (Pemium, No Watermark) Muat Turun Percuma, yang akan kami terangkan sepenuhnya seperti berikut.

Apakah CamScanner Mod Apk?

Apl Apk Mod CamScanner ia adalah platform yang cukup lengkap kerana ia bukan sahaja boleh mengimbas tetapi juga mengenali. Anda juga boleh menggunakan aplikasi mod ini untuk membuat kad ucapan.

Anda harus tahu bahawa membuat kad ucapan ini sangat mudah kerana ia sudah mempunyai templat. Dengan cara itu, anda tidak perlu risau tentang kata-kata dan perancangan.

CamScanner-Mod-Apk

Ini bermakna anda boleh menggunakan dan mengimport sebarang templat yang anda inginkan dengan segera. Edit sedikit mengikut saiz dan keinginan setiap orang, kemudian muat turun templat.

Ia tidak mudah, bagi mereka yang ingin membuat kad ucapan yang cantik, aplikasi ini sesuai untuk anda.

Ciri CamScanner Mod Apk

Dalam aplikasi jenis ini, ia sangat sesuai untuk pekerja pejabat, pelajar dan pelajar yang masih bersekolah. Memandangkan anda biasanya diminta membuat dokumen dari awal, dengan aplikasi ini anda tidak perlu risau.

Kerana sebenarnya anda hanya perlu mengambil gambar dokumen yang ingin anda buat selepas aplikasi, yang akan menunjukkan kuasanya.

Ya, ciri cantik dipasang seperti yang diterangkan dalam APK mod CamScanner. Jika anda ingin mengetahui ciri yang disertakan, lihat di bawah:

1. Pengimbas pintar

Pada masa ini, terdapat beberapa aplikasi untuk mengimbas dan mengedit teks, tetapi teknologi AI terbina dalam tidak begitu berkuasa. Apatah lagi isu kualiti, prestasinya biasa-biasa sahaja dan kadangkala kertas kerjanya agak rumit.

Read More :   Langkah Mudah untuk Mencipta Dropdown dalam Catatan/Bar Sisi Blogger

Sebagai contoh, kehadiran fon tersuai dan sempadan tersuai menyebabkan ralat. CamScanner tiada dalam kes ini. Anda boleh mengimbas dokumen atau imej di atas kertas dengan cepat dan mudah.

Ciri-CamScanner-Mod-Apk

Ia akan mengenali perkataan dengan bijak dan memberikan prestasi pengimbasan yang sempurna. Anda juga boleh menukar imej dalam beberapa saat sambil mengekalkan kualiti imej yang jelas dan jelas.

Selain itu, aplikasi CamScanner juga menyokong penyuntingan warna. Apa yang anda perlu lakukan ialah seret ke sebelah kanan skrin dan pilih versi yang anda mahu.

2. Tukar dokumen imej kepada Excel

Selain dapat menukar imej kepada perkataan, anda juga boleh mengimportnya ke dalam Excel Office. Anda harus sedar bahawa jika dokumen berada dalam imej, ia akan menjadi sangat sukar untuk memindahkan atau menukarnya dalam Excel.

Malah, anda biasanya memerlukan bantuan daripada pakar di pejabat kerana kaedah ini sangat sukar. Kini anda tidak perlu lagi menghadapi masalah atau halangan dengan cara ini kerana apk mod CamScanner membolehkan anda melakukannya sendiri.

Dalam jenis aplikasi ini, ia sangat dipercayai dan boleh menukar dokumen imej kepada Excel. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengimbas dan ia pastinya tidak mengambil banyak masa.

3. Kualiti dokumen

Ciri seterusnya adalah berkaitan dengan kualiti sesuatu dokumen. CamScanner menonjol daripada aplikasi lain jenisnya. Teks dan imej diproses dengan sangat tajam dengan resolusi tinggi.

Sukar untuk mengesan kelemahan kecil seperti butiran dakwat yang berlebihan. Anda boleh menggunakannya dan mengesahkannya secara peribadi atau membaca ulasan pengguna di Google Play.

4. Alihkan dokumen imej ke dalam Word

Ciri seterusnya yang terdapat dalam apk mod CamScanner ialah keupayaan untuk menukar imej dokumen kepada perkataan. Ini bermakna anda boleh menukar foto atau fail dokumen menjadi fail teks Word, yang tentunya sangat sukar.

Sekurang-kurangnya taip semula kandungan dokumen foto supaya ia menjadi teks penuh. Kini dengan aplikasi mod ini, anda hanya perlu mengambil gambar fail untuk menjadikannya teks kemudian.

Sudah tentu ini sangat mudah, jadi anda tidak perlu menghabiskan banyak masa untuk dapat membuat dokumen daripada imej. Jadi cepat-cepat dapatkan permohonan ini untuk anda yang sering membuat dokumen penting.

Read More :   Muat turun WWE 2K23 PPSSPP ISO High Compression

5. Kebolehkongsian

Selepas mengimbas dan menukar, anda boleh berkongsi hasil pada rangkaian sosial popular contohnya di Twitter, apl Facebook atau menghantarnya melalui Messenger, SMS, Whatsapp atau Talian.

Ciri-CamScanner-Mod-Apk-Ability-to-Share

Jika anda tidak mempunyai sambungan Internet, anda boleh berkongsinya dengan mudah dengan sambungan Bluetooth. Ia selesa, bukan?

6. Tukar halaman buku kepada PDF

Ciri seterusnya yang boleh anda temui dalam apk mod CamScanner ialah ia boleh menukar halaman buku kepada PDF. Semestinya ciri ini amat sesuai untuk anda yang gemar membaca buku, kini aplikasi ini membolehkan anda membaca hanya dengan telefon pintar.

Ya, jenis artikel yang biasa anda baca boleh ditukar kepada PDF. Dengan fail PDF ini anda kini boleh membacanya dengan mudah dengan telefon pintar anda.

Ini sudah tentu sangat praktikal, jadi anda tidak perlu membuka buku setiap hari untuk membacanya. Buka sahaja PDF buku yang diedit untuk membacanya sepenuhnya.

7. Keupayaan untuk menyimpan dan menyegerakkan

Sebagai storan, anda boleh menyimpannya dengan mudah ke storan mudah alih anda atau menggunakan ruang awan yang disediakan oleh pembangun secara percuma.

Walau bagaimanapun, anda hanya mempunyai 200 MB. Jika anda hanya menyimpan fail teks contohnya dalam Excel, Docx, ia adalah sangat mudah. Malangnya, jika anda memerlukan lebih banyak storan foto, anda perlu menggunakan versi premium untuk mengembangkannya sehingga 10GB.

Selain itu, apl ini mempunyai keupayaan untuk menyegerak dan memuat naik fail secara automatik ke folder. Anda boleh menyediakannya dan kemudian pergi ke mana-mana storan pihak ketiga yang disokong oleh apl ini.

Contohnya, dalam bentuk OneDrive, Box, Google Drive, Dropbox atau Evernote. Jadi anda boleh mengakses dokumen anda dari mana-mana sahaja dan pada mana-mana peranti.

8. Anda mempunyai banyak storan

Ciri-CamScanner-Mod-Apk-Mempunyai-Storan-Besar

Ciri seterusnya yang terdapat dalam apk mod CamScanner ialah ruang storan yang besar. Ambil perhatian bahawa apl itu mempunyai memori dalaman 10 GB, jadi anda boleh menyimpan semua dokumen anda pada telefon pintar anda.

Read More :   Muat Turun Apl WinZO Gold 2022 – Bonus Pendaftaran Percuma ₹50

Anda juga boleh menyimpan foto dalam apl ini supaya ruang storan telefon anda lebih bebas daripada biasa.

9. Tiada tera air

Sudah tentu, dalam versi asal, tera air muncul semasa memuat turun templat atau mengimbas dokumen. Berikut ialah cara mudah untuk mengetahui sama ada anda menggunakan apl CamScanner.

Jadi sudah kami cadangkan anda mencuba apk mod CamScanner kerana ia tidak mempunyai ciri tera air. Ya, sudah tentu dalam aplikasi mod ini tera air telah dialih keluar oleh pembangun yang membuatnya.

Jadi apabila anda memuat turun dokumen atau fail templat yang dipindahkan, tiada tera air padanya. Dengan cara ini fail atau templat yang dimuat turun tidak akan disekat oleh tera air aplikasi.

10. Boleh scan ID

Selain dapat mengimbas imej ke PDF, WORD dan EXEL, apk mod CamScanner juga boleh mengimbas kad ID atau pasport. Anda juga boleh mencetak ID anda dan mengisinya dengan saiz.

Jadi dalam aplikasi seperti ini kita boleh mengatakan bahawa ia agak lengkap. Bagi anda yang tidak mahu berurusan dengan ID pengimbasan pada KTP dan pasport anda, gunakan apk mod CamScanner ini.

CamScanner Mod Apk Muat Turun Percuma (Pemium, Tiada Tera Air)

Muat Turun-Percuma-CamScanner-Mod-Apk-Pemium-Tanpa-Tanda Air
Nama aplikasi CamScanner Mod Apk
Saiz 80MB
Versi Terkini
Kemas kini terkini 1 hari lepas
Dapatkannya Klik pautan DI SINI!!

Storan anda sepatutnya boleh meningkat kepada 10GB dan bukannya 200MB lalai. Di samping itu, aplikasi menyokong fungsi pengimbasan buku.

Jika anda ingin menukar buku kepada fail PDF, Docx, ianya mudah. Bagi seseorang yang berurusan dengan dokumen. Anda pasti akan menyukai ciri tandatangan digital.

Anda boleh dengan mudah menambah tandatangan pada dokumen (PowerPoint, Excel atau PDF). Malah, anda akan dapat memadamkan tandatangan digital orang lain dengan mudah.

Selain itu, terdapat banyak lagi ciri seperti fungsi imbasan ID, imbasan dengan kualiti HD, cipta folder tanpa had (hanya tiga folder boleh dibuat dalam aplikasi mempunyai versi percuma), ia juga boleh menukar imej kepada fail Excel dan sebagainya.

Baca juga:

Ini adalah ulasan yang telah kami bawa untuk CamScanner Mod Apk (Pemium, No Watermark) Muat Turun Percuma, itu sahaja dan terima kasih !!

Share