Bryce Dallas Howard Mahu Menurunkan Berat Badan Untuk ‘Jurassic World Dominion’

Bryce Dallas Howard Mahu Menurunkan Berat Badan Untuk ‘Jurassic World Dominion’

Jika anda fikir anda akan melalui hari ini tanpa menjerit ke dalam kekosongan, fikirkan semula. Dalam temu bual baharu, rancangan asap yang cantik dan pelakon berbakat luar biasa Bryce Dallas Howard berkata dia diminta menurunkan berat badan semasa penggambaran “Jurassic World Dominion.”

Howard sedang membincangkan peranannya dalam Metro. Dunia Jurassic: Penguasaan dan apakah maksudnya untuk representasi wanita dalam filem aksi. Malangnya bagi pembuat filem, ini sama dengan perwakilan wanita dalam mana-mana media atau produksi Hollywood.

“Apa yang dibenarkan untuk berada dalam filem ketiga ini – bagaimana saya katakan itu, bagaimana saya katakan itu, bagaimana saya katakan itu …[I’ve] Saya diminta untuk tidak menggunakan badan semula jadi saya di pawagam.”

*Simpan calar*

APA?! Apakah maksudnya? Jika ada masa untuk mengeluh, menutup mata, dan mencubit batang hidung kita, maka sekaranglah.

Howard berkata pengarah filem itu, Colin Trevorrow, membelanya.

“Ia adalah sesuatu yang Colin rasa sangat kuat untuk melindungi saya kerana sebenarnya terdapat begitu ramai wanita dalam filem ketiga,” jelasnya. “Perbualan itu timbul semula: ‘Kita perlu meminta Bryce menurunkan berat badan.'”

kenapa. Kenapa? Tidak kira siapa anda atau apa yang anda lakukan, jika anda seorang wanita, anda dijangka menghabiskan semua masa berharga anda yang singkat di dunia ini dengan membenci diri anda dan sentiasa mencari cara untuk kelihatan lebih langsing, lebih muda dan lebih cantik. Walaupun anda sudah cantik dan sangat berbakat. Saya hanya penat menulis mengenainya.

Berkaitan: Seseorang memberitahu Melanie Lynskey untuk menurunkan berat badan, dan pelakon ‘Yellowjackets’ TIDAK memilikinya

Ia seperti, “Terdapat banyak jenis wanita di planet ini dan terdapat begitu banyak jenis wanita dalam filem kami,” dan saya terpaksa melakukan banyak aksi, yang tidak mungkin berlaku jika saya melakukannya . Dia sedang berdiet,” katanya.

Read More :   Petikan Tanpa Ketakutan untuk Meningkatkan Keberanian Anda Dengan Segera

Dan dia betul! Kerana badan anda mempunyai karbohidrat, gula, dan protein dan diet tidak mampan. Howard tahu dan mempertahankan dirinya dengan pengarahnya.

“Jadi saya sangat teruja [at] Semua tindakan saya perlu lakukan dan saya perlu lakukan dengan badan saya. Dia berada pada kekuatan maksimumnya, dan saya harap itu satu lagi petunjuk tentang apa yang mungkin.”

Awal tahun ini, Melanie Lynskey mendedahkan bahawa dia juga diberitahu untuk menurunkan berat badan semasa penggambaran filem thriller Showtime yang luar biasa. “Jaket kuning” oleh penerbit rancangan itu.

“Mereka bertanya kepada saya, ‘Apakah yang anda rancangkan untuk lakukan? Saya pasti pengeluar akan mencarikan anda seorang jurulatih. Mereka ingin membantu anda dengan itu.'”

Nasib baik, dia berjaya menumbangkan idea bahawa orang hanya mahu menontonnya di rancangan itu jika dia lebih kurus.

Berkaitan: Mengapa anda perlu mempertimbangkan sebelum memuji ibu baru mengenai penurunan berat badan?

“Saya rasa penting bagi watak ini untuk bersikap santai dan seksi dan tidak memikirkan atau bercakap mengenainya kerana wanita boleh melihatnya dan berkata, ‘Wah, dia kelihatan seperti saya dan tiada siapa yang mengatakan dia gemuk. .’ “Perwakilan ini penting,” katanya.

Sebahagian daripada memerangi patriarki ialah enggan tunduk kepada standard kecantikan patriarki yang menuntut wanita mengambil lebih sedikit ruang. Secara peribadi, saya tidak dapat bayangkan berkongsi mana-mana bahagian dalam hidup saya dengan lelaki yang mahu saya kelihatan seperti cara tertentu – apatah lagi bekerja untuk mereka – tetapi sekurang-kurangnya ada wanita seperti Bryce Dallas Howard dan Melanie Lynskey yang enggan kelaparan dan membongkok. . untuk kerja mereka sendiri.

Source : www.mother.ly

Share