Broadchurch Musim 4: Apakah tarikh tayangan perdana?

Broadchurch Musim 4: Apakah tarikh tayangan perdana?

TEMUKAN SEMUA TENTANG BROADCHURCH SEASON FOUR Tayangan Perdana, Tarikh Tayangan, PENGubahsuaian, DLL.

Broadchurch tersedia! kalau nak tahu semua Maklumat tayangan perdana musim 4, Teruskan membaca! Drama jenayah British Broadchurch telah membuat penamat ketiga dan menjanjikan penjelasan yang memuaskan untuk misteri terbaharunya. dengan berkesan, Broadchurch tidak akan kembali untuk musim 4.

Oleh itu, kesimpulan musim ketiga akan menandakan berakhirnya siri popular. Musim pertama rancangan itu adalah sebahagian daripada gelombang misteri pembunuhan di televisyen, tetapi pelakon suspek bandar kecilnya membezakannya. Pada akhir musim pertama, ia mendedahkan bahawa suami protagonis dan detektif Ellie Miller, Joe Miller, adalah penyerang dan pembunuh Danny. Baca ini untuk penjelasan tentang penamat Musim 3.

Musim kedua siri ini membincangkan kes Latimer, menunjukkan kesan kes Joe terhadap bandar itu, sambil membenarkan Alec Hardy menutup satu lagi kes yang merisaukannya. Musim ini agak mengecewakan, kerana watak baharu kurang menarik berbanding yang asal dan kejutan saat akhir tidak sekuat musim pertama.

Bagaimanapun, musim ketiga dan terakhir siri ini membawa nafas baharu kepada konsep buku komik. gereja besar. Musim ketiga memfokuskan secara eksklusif pada set watak baharu, dengan Ellie, rakan sekerjanya Alec, Beth dan Mark Latimer, dan beberapa watak asal lain kembali. Jenayah utama musim ini ialah rogol seorang wanita dewasa, yang mengubah haluan pembunuhan kanak-kanak dalam dua misteri sebelumnya. Jadi mengapa menamatkan siri sekarang dengan nota itu? Kami memberitahu anda segala-galanya Tayangan perdana Broadchurch musim 4!

BERAPA HARGA TARIKH PREMIUM BROADCHURCH MUSIM EMPAT?

Seperti yang telah dikatakan sebelum ini, Broadchurch musim 4 tidak akan melihat cahaya. Pencipta siri Chris Chibnall telah membayangkan bahawa siri ketiga akan menjadi yang terakhir dan sebenarnya membayangkan siri ini sebagai trilogi. Tetapi pelakon Olivia Colman tidak menafikannya, mengatakan dia akan “benar-benar” membuat ekstradisi detektif Ellie Miller. Dia berkata dia akan gembira untuk kembali ke siri jenayah ITV selepas 10 tahun.

Musim ketiga diakhiri dengan episod menarik di mana Hardy dan Miller menemui identiti penyerang Trish. Selepas lapan minggu ditangguhkan dan sedozen suspek, semuanya menunjuk kepada pemandu teksi Clive Lucas sebagai penceroboh.

Tetapi dalam 20 minit terakhir, ia telah mendedahkan bahawa Clive telah menutup anak tirinya Michael, yang merogol Trish selepas dia diserang hendap oleh pengurus kedai tali Leo. Ketiga-tiga musim menerima ulasan positif untuk penulisan dan pembangunan watak. ia tidak akan menjadi apa yang anda lihat Broadchurch musim 4 muat turun.

Dalam adegan terakhir, dengan hubungan mereka berbatu seperti biasa, Hardy dan Miller bersetuju untuk tidak keluar untuk minum bersama. Pada penghujung perlawanan akhir, buat pertama kalinya, “Broadchurch akan kembali” tidak muncul di skrin. Ia sentiasa mengecewakan untuk menamatkan siri yang dibuat dengan baik dan bermakna. sekali lagi, gereja besar mengambil pendekatan yang bijak terhadap format prosedur, mencipta watak yang menarik dan hanya pergi ke luar talian selepas menangani topik yang sangat sukar tetapi penting.

Source : animemanganews.com

Read More :   Devoleena Bhattacharjee "Dia akan menarik kaki saya, menggoda dan menyanyi untuk saya..."
Share