Bola sepak BYU: Jurulatih Wyoming Craig Bohl berkata pasukan ‘tidak perlu’

Bola sepak BYU: Jurulatih Wyoming Craig Bohl berkata pasukan ‘tidak perlu’

19 berbanding “bola sepak tradisional” BYU, kata jurulatih Wyoming Craig Bohl pada hari Isnin selepas berdepan serangan serangan “tulang fleksibel” Tentera Udara yang dipuji dan menamatkan perlawanan dengan kebanyakannya menang 17-14. Dia berkata dia tidak sabar untuk bermain. bermain di atas kesalahan.

“Perkara terbesar ialah mempunyai serangan yang benar-benar seimbang, ” kata Bohl. “Mereka mempunyai quarterback (Jaren Hall) yang saya fikir adalah fenomenal. Bukan saya sahaja, semua jurulatih pertahanan (fikirlah begitu). Dan mereka boleh melakukan begitu banyak perkara yang berbeza. Jadi ia kembali kepada skim program biasa.”

“Tetapi saya tahu ini: kami akan bersedia untuk dimanjakan dan bermain. Oleh itu, ia benar-benar berkaitan dengan pelaksanaan. Akan ada kelebihan keras yang akan kami miliki, dan saya pasti akan ada. menjadi kelebihan keras yang dimiliki BYU.” – Pengurus Wyoming Craig Bohl

Selepas tewas perlawanan pembukaan mereka kepada Illinois 38-6 dan memenangi tiga perlawanan berturut-turut, Wyoming (3-1) terbang tinggi apabila mereka memasuki Stadium LaVell Edwards di Provo pada 8:15 malam Sabtu menentang Cougars 2-1, persaingan Mereka yang datang ke Oregon daripada kekalahan 41-20 yang memalukan.

Bercakap pada sidang akhbar mingguannya di Laramie pada hari Isnin, Bohl sangat gembira dengan cara Wyoming memindahkan Tentera Udaranya ke 171 pada 180 ela.

Walau bagaimanapun, dia dengan cepat mendapati bahawa BYU adalah binatang yang sama sekali berbeza memandangkan saiz dan keseimbangan serangannya.

“Ia akan menjadi cabaran besar bagi kami,” kata Bohl. “Tetapi seperti yang saya katakan, saya tidak fikir anak lelaki kita melihat orang yang mengatakan anda tidak boleh melakukan ini atau itu. Barisan (kami) telah bermain dengan baik menentang Tentera Udara dan ia akan menjadi pertarungan yang berbeza.”

Read More :   Phát trực tiếp PSL | Làm thế nào để xem trực tiếp PSL 7. kết quả trực tiếp

The Cougars jatuh dari tempat ke-12 kepada tempat ke-19 selepas kekalahan memalukan kepada Ducks dalam tinjauan pendapat Top 25 Associated Press, tetapi Bohl berkata mereka “layak berada dalam 25 teratas”. Dia menyifatkan jurulatih BYU Kalani Sitake, yang ditemuinya di Poinsettia Bowl 2016, ketika BYU mengalahkan Wyoming 24-21 di San Diego, sebagai “ketua jurulatih yang hebat dan hebat” untuk BYU.

“Dia memahami budaya mereka. Ia jelas apabila saya menonton pita semasa mereka bermain. “Dia sangat sesuai untuk BYU dan saya melihatnya sebagai kawan.” “…Pemain anda bermain bersungguh-sungguh. Anda bermain bijak. Dari segi fizikal mereka bermain, mereka bermain dan mereka agresif dan itulah cara anda berfikir tentang pasukan bola sepak BYU yang berbakat.

Bohl, yang menjadi jurulatih Wyoming pada 2014, menyifatkan Hall sebagai “quarterback yang hebat” yang tepat dan mampu melakukan semua menembak.

“Dia boleh lari. Dia boleh melontar sisi padang, melontar hantaran menegak,” kata Bohl. “Dia membuat keputusan yang sangat baik. Dia mempunyai kehadiran yang hebat.”

Lagi tentang Cougars dari Bohl

Sama ada dia mempertimbangkan untuk membawa masuk bekas pemain Wyoming untuk bercakap tentang persaingan lamanya dengan BYU

“Ya, ada sesuatu (kesahan). Tetapi saya tahu ini: kami akan dimanjakan dan bersedia untuk bermain. Dan ia benar-benar datang kepada pelaksanaan. Akan ada kelebihan keras yang akan kita miliki, dan saya pasti akan ada kelebihan keras yang ada pada BYU. … Saya tidak memandang rendah latar belakang beberapa pemain kami. Tetapi kami mempunyai 20 jam seminggu bekerja dan saya mempunyai idea tentang permainan ini. Ini akan kami sampaikan kepada pemain kami,” katanya.

Atas pembentukan dan kebanggaan pasukannya sendiri

Read More :   Ulasan seumur hidup untuk 'Girl in Room 13': Filem terbaru Anne Heche tentang pemerdagangan manusia adalah PEMENANG

“Pasukan ini dilaburkan secara emosi di Wyoming. Mereka membeli budaya siapa kita, struktur siapa kita. Mereka mengambil sebahagian daripada tradisi kita dan apabila anda mempunyai penglibatan emosi seperti itu, dia boleh menjadi seorang yang benar-benar hebat. ace. Dan sungguh menyeronokkan melatih mereka ini.”

BYU (Keenan Pili, Jake Oldroyd) masih mempunyai pemain dalam pasukan Poinsettia Bowl 2016

“Anda tahu, setiap tahun adalah tahun yang unik. Perkara yang sangat menyeronokkan tentang pemain kami ialah sama ada mereka tahu mereka kehilangan 17 mata minggu lepas. Mereka hanya keluar dan bermain. Mereka akan menjadi lebih baik dan bermain bersungguh-sungguh.”

Kira-kira saiz barisan serangan BYU

“Mereka besar dan besar seperti biasa. Anda melakukan kerja yang sangat baik. Mereka akan menjadi lelaki kepada lelaki. Saya mendengar Kalani bercakap, dia mungkin tidak berpuas hati dengan bilangan padang yang berlari menentang Oregon. Saya rasa Oregon cukup bagus . Tetapi mereka masih mempunyai barisan serangan yang hebat, yang selalu berlaku.”

Kepada suasana yang boleh dijangkakan oleh Wyoming di Provo

“Saya tidak pernah ke Provo secara peribadi tetapi saya faham ia adalah suasana yang sangat meriah dan sebab itu kami tidak sabar untuk bermain sebagai pasukan jurulatih dan pemain. Kami mempunyai kemenangan hebat menentang Tentera Udara dan mantera kami di sini ialah 1-0, fokus kepada pasukan seterusnya.”

cougars di udara

Wyoming (3-1) pada 19 BYU (2-1)

Sabtu, 20:15 MDT

Stadium LaVell Edwards

Provo, Utah

TV: ESPN2

Radio: KSL News Radio 102.7 FM/1160 AM

Sumber

Source : localtoday.news

Share