Black Clover Bab 332 Tarikh & Masa Tayangan, Spoiler, Imbasan TCB & Tempat Tonton

Black Clover Bab 332 Tarikh & Masa Tayangan, Spoiler, Imbasan TCB & Tempat Tonton

Black Clover Bab 332 Tarikh & Masa Tayangan, Imbasan TCB, Spoiler & Tempat Tonton:

Bab francais Black Clover yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba. Ya, bab yang ditunggu-tunggu oleh peminat francais Black Clover selama berhari-hari dan berbulan-bulan akhirnya tiba, bermakna Bab 332 francais Black Clover telah dikeluarkan.

Sebelum keluaran bab 332, terdapat spekulasi bahawa siri manga itu boleh ditangguhkan berpanjangan. Selepas keluaran bab sebelumnya yang dikeluarkan pada April 2022, terdapat banyak spekulasi di kalangan orang ramai.

Ramai orang menonton bab ini dengan teruja kerana 332 dikatakan sebagai bab penting dari segi arka terakhirnya. Tatal ke bawah halaman untuk mengetahui masa tayangan perdana Black Clover Bab 332 di kawasan anda. Leret halaman ke bawah.

Read More :   Pakej Telkomsel TAU 2022 jenis terkini dan lengkap

Baca juga tentang Kembar Ying Yang

Baca Black Clover Bab 332 Spoiler

Tidak dinafikan bahawa beberapa bulan kebelakangan ini agak sukar untuk peminat Black Clover kerana terdapat spekulasi bahawa siri ini mungkin mengambil masa rehat yang panjang, tetapi rehat itu telah dipecahkan dengan keluaran bab 332. Selepas keluaran Black Clover bab 331 , Clover pada April 2022, ada spekulasi bahawa pencipta siri manga ini, Yuki Tabata, memerlukan masa untuk mencipta arka terakhirnya, jadi Black Clover boleh berehat selama-lamanya. Tetapi mujurlah, pencipta siri ini memutuskan untuk memecahkan kesesakan ini dan mengeluarkan satu bab.

Baca Spoiler Bab 332 Black Clover

Berita mengenai pelepasannya tersebar seperti api di media sosial apabila Viz Media mengeluarkan tarikh dan masa keluaran Black Clover bab 332. Peminat dan penonton Black Clover sedang bersiap sedia untuk arka terakhir siri ini. Menurut laporan itu, seorang pegawai Viz Media menyiarkan tarikh keluaran dan masa tayangan perdana di laman web. Black Clover Chapter 332 dijadualkan dikeluarkan pada 31 Julai 2022 di seluruh dunia. Lihat di bawah untuk masa berdasarkan zon waktu tempatan anda.

Read More :   Tristan Thompson dan anak lelaki Prince adalah kembar dalam foto yang jarang berlaku: 'Padanan'

  • Waktu Pasifik – 8:00 PG
  • Waktu Tengah Australia – 00:30
  • Waktu Timur – 11:00 AM
  • Waktu India – 8:30 malam
  • Waktu UK – 4 petang
  • Waktu Eropah – 17:00
  • Waktu Filipina – 11:00 malam

Terdahulu, Bab 332 ia dijangka dikeluarkan pada minggu pertama bulan Ogos tetapi ia melebihi jangkaan yang turut mengagumkan penonton dan penontonnya. Orang ramai menjangkakan ia akan dikeluarkan pada 7 Ogos 2022, tetapi ia datang seminggu sebelum tarikh yang dijangkakan. Nantikan laman web ini untuk maklumat lanjut.

Share