Biodata Recoil Kurumi Lycoris | Umur, Tarikh Lahir, Identiti

Biodata Recoil Kurumi Lycoris |  Umur, Tarikh Lahir, Identiti

Kurumi ialah watak fiksyen dalam anime Lycoris Recoil yang bertindak sebagai watak sokongan, tersenarai dalam kategori watak penting dalam anime ini.

Karumi Lycoris Recoil ialah seorang wanita yang pada mulanya diperkenalkan sebagai walnut, seorang penggodam profesional yang cuba melarikan diri dan kehilangan identitinya dan meminta bantuan DA melalui kafe LycoReco.

Identiti Profil & Data Biometrik

Biodata Kurumi Lycoris Recoil
Tidak Kurumi
Tarikh lahir 16 Disember
Umur Tidak diketahui
Genus perempuan
Kerja Kopi LycoReco
Menerima pakai LycoReco
Jenis darah AB
Warna mata Biru
warna rambut Kuning
zodiak Sagittarius
Debut Episod 2
Disuarakan Chika Anzai

Rekod

Gadis melarikan diri yang tidak diketahui asal usul dan umurnya yang menyukai semua jenis permainan, baik permainan komputer mahupun permainan tradisional.

Read More :   Temui Jess Moloney, Teman Wanita Jamie Campbell Bower pada 2022 » NewsMixed

Walaupun Kurumi perempuan, dia seorang penggodam yang mempunyai kemahiran komputer yang baik.

Selepas terselamat daripada insiden pembunuhan yang dilakukan oleh Institut Alan dengan bantuan penggodam Robota, Kurumi akhirnya menyertai DA di bawah Cafe LycoReco, sebagai pertukaran yang dia mendapat tempat tinggal percuma.

Penampilan

Kurumi ialah seorang gadis bermata biru yang berambut perang panjang.

Dia juga menggunakan reben untuk mengikat rambutnya ke belakang. Selain itu, dia biasanya juga menggunakan Hoddie berwarna putih dan kuning yang besar.

Secara keseluruhannya, Kurumi adalah seorang wanita yang cantik dan comel, walaupun sifatnya sungguh menjengkelkan.

Personaliti

Walaupun menyertai DA dan bekerja di kafe LycoReco, Kurumi adalah pekerja yang sangat buruk, tidak dikawal dan bertindak sendirian.

Read More :   164.68.l27.15 Video Full Bokeh Museum 18 ++ HD No Sensor Terbaru

Selain berada di hadapan komputer kesayangannya, dia sentiasa menunggu kafe itu ditutup untuk bermain dengan pekerja atau pelanggan lain yang datang ke kafe itu.

Kemahiran

Dia seorang penggodam profesional yang mempunyai kemahiran komputer yang sangat baik. Walaupun dalam warna coklat LycoReco boleh menjelaskan foto dengan lebih baik, di luar kemampuan DA.

Etimologi

Jika dilihat secara etimologi, nama Kurumi sebenarnya hampir sama dengan Mizuki, nama yang ditulis dalam Katakana yang tidak masuk akal sebenarnya.

Namun, jika Kurumi ditulis dalam Kanji, maka nama ini boleh membawa maksud walnut yang dalam bahasa Inggeris ialah walnut.

Lebih banyak artikel

Share