Best Buy sedang menguji kedai kecil yang mengutamakan digital yang dibuka pada hari Selasa

Best Buy sedang menguji kedai kecil yang mengutamakan digital yang dibuka pada hari Selasa

Best Buy sedang menguji kedai kecil yang diutamakan digital yang membuka pintunya pada hari Selasa #Beli #menguji #kecil #digitaldidahulukan #kedai #buka #pintu #Selasa Selamat datang ke yang ke-9

Pasaran terbaik ialah membuka kedai digital format kecil pada hari Selasa di Monroe, North Carolina, yang mempunyai pendekatan yang sangat berbeza daripada kebanyakan lokasi runcit “kotak besar”. Lokasi seluas 5,000 kaki persegi hanya kira-kira 15 peratus seluas lokasi Best Buy biasa iaitu 35 hingga 40,000 kaki persegi, malah lebih kecil daripada banyak Kedai Apple yang lebih kecil, yang biasanya berukuran 6,000 hingga 8,500 kaki persegi.

Bloomberg disebut tahun lepas, Best Buy sedang menguji lokasi yang lebih kecil iaitu kira-kira 27,000 kaki persegi sehingga 15,000 kaki persegi, tetapi itu jauh lebih kecil kerana ia menghampiri jejak Mudah Alih Best Buy yang kini ditutup. Kedai ujian ini terletak di kawasan Charlotte, di mana Best Buy juga telah melancarkan lima kedai ujian lain tahun lepasmenguji pengalaman daripada pengubahsuaian kepada pendekatan gaya keluar.

Read More :   Video Bokeh Museum Xxnamexx Mean Xxii Xxiii Xxiv Jawa Timur

Tidak seperti kedai dan lokasi utama Best Buy yang membawa banyak peralatan besar dan elektronik, kedai baharu ini akan dipenuhi dengan “pilihan susun” barangan Best Buy yang termasuk TV besar, komputer, fon kepala, peranti mudah alih, telefon bimbit dan lain-lain. ia tidak mempunyai, bagaimanapun, ia adalah peranti yang besar.

Pengalaman kedai “digital-first” termasuk tapak web dan apl Best Buy — ia juga mempunyai loker untuk pengambilan dalam talian — tetapi di kedai, ia bermula apabila tetamu disambut di pintu masuk oleh skrin 7 kaki dengan maklumat tentang perkara yang kedai ada tawarkan. Saya tawarkan.

Read More :   Gerald Lopez, seorang guru di Sekolah Tinggi Granite Hills, telah ditangkap

Seperti Apple Store, anda akan dapat menyemak imbas item di tingkat jualan, tetapi dengan pengecualian item yang lebih kecil yang layak untuk daftar keluar sendiri mudah alih (kabel pengecasan, sarung telefon dan kad hadiah), kebanyakannya hanya unit paparan. Apabila anda ingin membeli sesuatu, anda hanya perlu mengimbas kod QR pada produk untuk memulakan proses Just Scan It Best Buy. Seseorang akan pergi ke belakang dan mengeluarkan barang itu untuk anda beli.

Jangan takut jika anda bimbang sama ada lokasi itu akan mengandungi interaksi manusia berbaju biru, kerana ia termasuk ahli Pasukan Geek dan mempunyai kawasan perundingan pelanggan lain di kedai. Anda juga boleh mendapatkan bantuan beli-belah secara langsung semasa berada di kedai dengan pakar daripada seseorang di “kedai maya” Best Buy melalui panggilan suara, panggilan video atau sembang dalam talian.

Read More :   Ini Dia Profiting Belanja di Toko Resmi itemku

Best Buy hanyalah satu peruncit yang menilai semula rancangan operasinya yang biasa selepas mengubah tingkah laku pelanggan semasa wabak, seperti yang kita lihat Walmart, contohnya, mengembangkan penghantaran terus ke peti sejuk anda. Di hujung yang bertentangan, Amazon membuka kedai pakaian bata-dan-mortar pada bulan Mei, melaksanakan teknologi baharu untuk menambah baik membeli-belah secara bersemuka untuk perkara yang tidak dapat digantikan oleh pengalaman dalam talian.

Share