‘Bertemu Comel’ dan ‘Atendan Penerbangan’ Buktikan Kaley Cuoco Dilahirkan Untuk Main Kekacauan Panas

‘Bertemu Comel’ dan ‘Atendan Penerbangan’ Buktikan Kaley Cuoco Dilahirkan Untuk Main Kekacauan Panas

Amaran: untuk spoiler jumpa comel (dan Pramugari) di hadapan.

jumpa comel, Komedi romantik asal Peacock mengingatkan penonton bahawa kadangkala tidak mengapa, melainkan anda adalah Kaley Cuoco. Dalam kes ini, tidak mengapa untuk menjadi kacau semua masa.

Diarahkan oleh Alex Lehmann dan ditulis oleh Noga Pnueli, gelung masa yang unik menampilkan Cuoco sebagai Sheila dan Pete Davidson sebagai lelakinya (hampir) sempurna Gary. Apabila Sheila yang tertekan terjumpa mesin masa solarium di belakang salun kuku, dia menggunakannya untuk melawat semula malam yang sempurna: tarikh pertamanya dengan Gary. Wujud dalam gelembung yang meriah nampaknya seperti rancangan yang sempurna, tetapi ketenangannya hancur apabila ketakutan, rasa tidak selamat dan trauma masa kanak-kanak Sheila menyusup dan mencemarkan ruang selamatnya.

jumpa comel Ia membolehkan Cuoco merangkul kekuatannya yang diasah halus dengan memainkan satu lagi kekacauan panas di tempat yang ketat. Pelakon itu terkenal dengan watak manis, ceria, komedi seperti Bridget remaja yang popular dalam filem itu. 8 Peraturan Mudah atau Penny yang sarkastik teori big bang, sebagai Cassie Bowden yang huru-hara dalam drama mendebarkan HBO Max Pramugari Dia membuka tahap baharu dalam kerjayanya pada tahun 2020.

'Bertemu si comel'
Foto: burung merak

Cuoco adalah bakat yang luas, tetapi persembahannya Pramugari dan jumpa comel Buktikan anda telah menguasai seni bermain watak gila, rosak, sunyi dengan personaliti besar dan keinginan terdesak untuk bertambah baik. Sebilangan kecil, jika ada, boleh bermain kekacauan panas. Dan jika anda peminat mana-mana tajuk, lebih baik anda melihat yang lain.

Sheila dan Cassie sangat serupa jumpa comel Saya mendapati diri saya cuba memisahkan keduanya. Kedua-dua watak adalah pembicara pantas yang impulsif yang tidak pandai membatasi sempadan, mempunyai hubungan yang kompleks dengan ibu bapa mereka, dan mengejar masa lalu. Mereka menghina diri sendiri dan mensabotaj diri sendiri pada masa-masa tertentu, dan masing-masing memberikan ledakan dramatik yang bernilai ganjaran. Perlawanan Cuoco-on-Cuoco semakin sengit apabila Sheila Gary kembali ke masa lalu untuk membunuh dirinya yang lain. Pramugari bandingkan. Peminat thriller HBO Max tahu bahawa apabila masa menjadi sukar, Cassie tertarik ke istana fikirannya, secara mental menunjukkan versi dirinya yang lain. Kami melihat Cuoco bermain dalam Musim 2 empat Cassies berbeza, seorang lebih bergelora daripada yang lain. Menjadi rakan pentas anda sendiri bukanlah tugas yang mudah, tetapi Cuoco tahu cara mengekstrak komponen watak yang lengkap dan mencipta watak baharu tanpa melupakan watak asal.

Read More :   Đồ họa thẻ Pokemon TCG Charizard tốt nhất, được xếp hạng
Cassie (Kaley Cuoco) berhujah dengan dirinya sendiri mengenai 'Flight Attendant'
Foto: HBO Max

Pramugari Dia mendapati Cuoco bermain sebagai seorang peminum alkohol yang bergelut yang sentiasa terperangkap dalam jenayah dan berjuang untuk membuktikan dia tidak bersalah. Dalam peranan yang dicalonkan Emmy, Cuoco berjaya mewakili seorang wanita yang sentiasa cerewet, introvert, menderita – yang mendambakan perubahan tetapi berulang kali menyerah kepada tabiat buruk. Lingkaran emosi Cuoco melukiskan gambaran kesedihan, PTSD dan ketagihan yang boleh dipercayai. Walaupun Cassie bertaruh pada taruhan yang jauh lebih tinggi daripada Sheila, kedua-duanya berkongsi semangat yang sama.

ada masanya jumpa comel Apabila kitaran masa 24 jam mula terhakis di Sheila. Dia hilang ketenangan semasa makan malam dan menyuntik Big Cassie Energy dalam kata-katanya. “Saya faham. Malam ni? Cuma satu malam untuk awak! Tapi untuk sayaSeluruh hidup saya hanya berputar pada malam ini. TIADA LAGI! Dan malam yang hebat? Ya… Tetapi sial Gary, stik yang dimasak dengan sempurna pun mula terasa seperti omong kosong apabila anda memakannya SEPANJANG HARI SETIAP HARI! Kamu tahu?!” Sheila menjerit marah sambil menikmati cahaya lampu rentetan berwarna yang menenangkan. Seketika kemudian, Cuoco berkata, “Cinta, ya? Apakah tempat pembuangan api najis paya yang berlumpur sebelum Sheila memanggil hidupnya “najis yang konsisten”.

Bangs yang dibesar-besarkan itu bertaburan di sekeliling. jumpa comel dan Pramugari, sangat bersemangat dan jenaka sehinggakan mereka bersempadan dengan kelakar. Daripada mata yang ekspresif kepada kepintaran yang ceria, Cuoco mempunyai senjata rahsia yang membantunya menangkap peranan yang kompleks dan menyeronokkan ini. Tetapi akhirnya, keupayaannya untuk berayun dengan lancar antara komedi dan drama adalah yang menjadikan gambaran dirinya yang sedar tentang kekacauan panas begitu berkesan.

Read More :   Treler Pertama "The School for Good and Evil" [Video]

Sama seperti Sheila memanggil dirinya “Ketua Kereta Api Gila”, Cuoco ialah ketua Hot Mess Express. Sudah tentu, menonton kekacauan panas kadang-kadang sukar, tetapi apabila Cuoco mengambil peranan, “Kamu semua naik, sayang!” Saya akan menjadi orang yang menjerit.

Source : decider.com

Share