Bekas pengadil WWE Dave Hebner telah meninggal dunia.

Bekas pengadil WWE Dave Hebner telah meninggal dunia.

Adakah Dave Hebner Mati atau Hidup? Apa dah jadi dengan dia?

Berita kematian bekas pengadil WWE yang menjadi popular pada era 70-an dan 80-an. Selepas kematiannya disahkan oleh anak saudaranya Brian Hebner, netizen mula memberi penghormatan kepada pengadil legenda dan berkongsi berita itu di pelbagai platform media sosial.
Ahli keluarga terdekat Brian membuat catatan di media sosial. “RIP Dave Hebner. Pergi tetapi tidak pernah dilupakan. Sentiasa sayang.”
Bagaimanapun, tiada maklumat mengenai punca kematian. Terdapat spekulasi bahawa dia nampaknya telah menangani masalah kesihatan sejak sekian lama. Baru-baru ini beberapa gambar beliau telah disiarkan di internet. Dave kelihatan pucat dan sakit dalam foto ini. Dia telah melalui masa yang sukar dalam hidupnya.

Read More :   Segera! WHO dengan cadangan untuk lelaki akibat cacar monyet - Darik News

Dave Hebner memulakan kerjayanya sebagai pengadil WWE pada 1980-an dan menjadi tokoh terkemuka di kalangan penontonnya. Tidak lama kemudian, dia menjadi sebahagian daripada beberapa pengalaman penting, termasuk perlawanan popular, Randy Savage lwn Ricky Steamboat, yang mendapat berjuta-juta tontonan di televisyen pada ketika internet tidak digunakan secara meluas. Dia juga telah memainkan peranan dalam kejohanan ikonik itu.

Dia bekerja dalam banyak acara WWE dan cedera dalam banyak perlawanan. Akhirnya, dia bersara pada tahun 2005.

Hebner menyaman sekumpulan pekerja WWE selepas dia cedera semasa bekerja dan mengalami keadaan yang mengancam nyawa. Bagaimanapun, organisasi itu cuba menyembunyikan risiko kecederaan saraf dengan berpihak kepada ahli gustinya dan enggan menyokong mereka, yang merupakan pelanggaran undang-undang perlindungan pekerja. Hebner telah didiagnosis dengan penyakit Parkinson, menurut aduannya.

Read More :   Biskut Popeyes Strawberry :- Berapakah harga Biskut Popeyes Strawberry HTML3_?

Dave Hebner, bekas WWE

Sadler tweet: “Saya telah menekankan berkali-kali bahawa persahabatan dan perhubungan adalah sangat penting bagi saya.” “Saya terlepas peluang hari ini untuk melawat Dave Hebner. Keluarga saya sangat menghargai Hebners. Sertai saya dalam menghantar dia beberapa getaran yang baik!!”

Baca lebih lanjut – Bekas isteri Lorenzen Wright menderita akibat pembunuhannya yang gagal

Share