Bekas ahli politik Ireland Brian Cowen masih hidup. berikut adalah kemas kini kesihatan dan penyakit untuk 2022.

Bekas ahli politik Ireland Brian Cowen masih hidup.  berikut adalah kemas kini kesihatan dan penyakit untuk 2022.

Bekas ahli politik Ireland Brian Cowen masih hidup. berikut adalah kemas kini kesihatan dan penyakit untuk 2022.

Dari 2008 hingga 2011, Brian Bernard Cowen, bekas ahli politik Ireland, berkhidmat sebagai Taoiseach dan ketua Fianna Fáil.

Hanya Cowen, ketua Fianna Fáil, meninggalkan jawatan tanpa pernah mengetuai kumpulan itu ke pilihan raya. Cowen dipilih sebagai pemimpin Taoiseach dan Fianna Fáil tanpa perlu bertanding untuk sebarang jawatan.

Brian Cowen

Brian Cowen: Adakah ia masih ada? Seni kematian

Berita kematian Brian Cowen nampaknya palsu. dia masih hidup.

Tetapi dengan ibu Barry telah meninggal dunia beberapa tahun yang lalu, adik-beradik itu berhadapan dengan isu kesihatan Brian baru-baru ini, dan kerjaya politik Barry yang dilanda kontroversi, kematian ibu mereka datang pada masa yang tidak baik.

Read More :   Edjing Mix Mod Apk 6.53.01 Premium Unlocked Terbaru 2022

Selepas diserang angin ahmar pada Julai tahun lalu, ahli politik veteran itu sakit tenat dan tidak dapat berjalan sejak itu.

Selaras dengan nasihat kesihatan awam untuk Covid-19, peserta dalam perhimpunan peribadi rakan rapat dan keluarga memakai topeng dan mengamalkan penjarakan sosial.

Kemas Kini Penyakit dan Kesihatan Brian Cowen 2022

Bekas Taoiseach Brian Cowen dilaporkan berada dalam keadaan kritikal di hospital.

Kesihatan suami Clara baru-baru ini menjadi masalah. pada penghujung April tahun ini, dia menghabiskan beberapa hari di hospital.

Ia mendedahkan bekas ketua Fianna Fail itu telah dimasukkan berikutan pemeriksaan rutin di Hospital Sandyford’s Beacon kerana dia mengalami gejala penyakit pada hari-hari sebelum stroknya.

Read More :   Gujarat melaporkan 979 kes baharu COVID-19, kematian sifar

Mereka berhasrat untuk memberikan ubat itu pada keesokan harinya, menurut Mary. Tetapi walaupun mengalami “strok yang sangat teruk dan pendarahan yang sangat teruk pada otak”, Brian rebah malam itu.

Dia dikejarkan ke St. Vincent dan dipindahkan ke ICU, di mana dia menghabiskan lima bulan berikutnya.

Kanak-kanak dan Mary Molloy, isteri Brian Cowen

Mary Molloy dan Brian Cowen mempunyai dua anak perempuan bersama-sama. Cowen menerima Doktor Undang-undang kehormat dari Universiti Kebangsaan Ireland pada 2017.

Tidak banyak maklumat mengenai mereka di media. Mereka memberi gambaran bahawa dia seorang yang sangat peribadi yang memperlekehkan perbincangan media.

Sebuah keluarga Katolik mengalu-alukan Brian Cowen ke dunia. Dia dibesarkan di Clara oleh ibu bapanya, May dan Bernard Cowen, bekas senator Fianna Fáil dan TD.

Read More :   Nonton Please Feel At Ease Mr Ling Sub Indo Episod Penuh – Trik Kawasan

Selain harta mereka, keluarga itu juga memiliki saloon, kedai daging, perniagaan dan Clara. Bapanya juga seorang pelelong. Cowen bekerja di kedai minuman ayahnya semasa kecil, melayani pelanggan

Share